fallback

 
Jag kan äntligen andas igen. Har återigen (för typ sjuttioelfte gången) bestämt tid med en spekulant på bilen imorgon. Måtte det gå vägen nu alltså..
 
Jag såg förövrigt världens största spindel på gymmet. De har så galet äckliga spindlar där, och de förföljer mig för ingen annan brukar se dem! (hashtag, knarkisgoodforyou) Jag tog kort på den och la upp den på FB, skrev "do you even lift, bro?!", checkade in på Nordic Wellness Strömstad och tyckte att jag var allmänt rolig. Men när jag var klar var spindeln borta utan minsta spår och min gymväska stod öppen bara några decimeter därifrån.. Är glad att jag var ensam där jag stod så långt bort som möjligt och livrädd petade på väskan.. höll på bra länge. Är fortfarande inte säker på att den inte är där. Åh jag ryser. Nåväl. Om någon skulle få för sig att kolla på övervakningskamerorna för idag lär de få sig ett gott skratt i alla fall.
 
Jag har ont i hela överkroppen, av träningsvärk! Främst i trapsen och latsen, där jag fått träningsvärk bara ett fåtal gånger tidigare.. Prisa gudarna! Jag har sedan några veckor tillbaka slutat få träningsvärk, oavsett hur hårt jag kört. Det är tråkigt för man får liksom inget kvitto på att det har givit resultat.. Men jag tror jag hittat ett träningssätt som passar mig och tar vad det ska. Det ger mig träningsvärk, får mig att svettas och gör mig skakig. Jag försökte flexa och ta kort samtidigt men den absolut bästa bilden ser ni längst upp. Yeah.
 
Okej. Så efter gymmet bar det av till både Ica och Konsum. Jag blev osäker på om vi hade vissa ingredienser, och/eller om datumet gått ut så tillslut beslutade jag mig för att köpa Frödinges färdiga kladdkaka istället. Den är nästan lika god som mina egna! När jag kom hem värmde jag två laxbitar som legat i en matlåda i några dagar, kokade bulgur och mojsade sedan ihop allt och pressade lite citron över. Var faktiskt förvånansvärt gott, i alla fall för mig med ganska låg standard. Haha.
 
Så jag har städat och tagit hand om disk och tvätt och duschat och bytt om till myskläder. Hösten är verkligen här nu och det känns överallt, men främst så börjar det bli lite kyligt här i huset. Jag blir onekligen lite nostalgisk av att tassa omkring här, tänker tillbaka på förra året och när jag successivt började flytta in. Det är mörkt och kallt och jag gillar det.
 
Nu ska jag spela en stund innan det är dags att börja duka fram för Martins hemkomst. Det ska bli så mysigt!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback