lift me up



Det är lördagsmorgon och saker och ting känns markant bättre än igår. På vägen hem från gymmet lyssnade jag på P1 där de hade någon filosofi-timme tydligen. Ett gäng som satt och diskuterade psykisk ohälsa, och de sa så himla mycket bra saker! Bland annat var det någon av dem som uttryckte sig "Människan är en lidande varelse". Att lidande är ett existentiellt levnadsvillkor, och att det vi är mest rädda för av allt i hela världen den är att inte veta. Att må dåligt men inte veta varför, eller hur man tar sig ur det. Att alla vill ha ett namn på en sjukdom som de kan likställa sig med och problemet i att göra en sjukdom till sin identitet.
 
Så när jag försiktigt bilade fram genom mörka skogar satt jag och aktivt njöt av att ha min bubbla. Hur jag älskar känslan i den och hur mycket tid farmin lagt ner på den, plockat isär den i molekyler och satt ihop den igen. Han har till och med plockat ut inredningen och städat väldigt noga. Jag vill inte göra annat än att köra bil just nu!
 
Jag kom hem och Martin var igång och grejade en massa. Han var helt perfekt i sitt bemötande mot mig och jag förklarade att jag var på dåligt humör och varför. Det skulle långsamt förbättras under kvällen.. Ja just det, kollade brevlådan när jag kom hem. Och jag hade fått paket!
 
 
Blir alltid så fånigt glad när jag får saker på posten, även om det är väntat och jag vet var det är. Det här var i alla fall DVD:n och koreografihäftet för nästa bodypump-release! Kastade mig över låtlistan och blev lite besviken, det var inget guldkorn med. Men vi får se hur låtarna funkar in action sen.
 
Vi kollade på Dexter och åt foccacia och jag skrev två listor. En över saker att göra vid/med datorn, och en till utöver det. Sjukt mycket grejer, men nu har jag i alla fall fått ner allt på papper och behöver inte känna mig stressad över att jag ska glömma något. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det känns lite bättre i alla fall.
 
Igår kväll hade jag under dagen lyckats proppa i mig fyra Tartarus och en Celsius, så jag var uppe till tre ungefär. Kliade på Martin och kollade ytterligare ett avsnitt Dexter. Sov ungefär fem timmar och nu sitter jag här. Är uppe fånigt tidigt idag men jag kände att jag behöver det, få gjort lite grejer innan det är dags för jobb och efter det en gymdejt med världens finaste. Är faktiskt löjligt förtjust i att vara uppe tidigt..
 
Önskar er alla en fin lördag, för det ska jag ha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback