neon

 
Igår var en skum dag. För det första vaknade jag halv åtta av att Martin kom in och la sig hos mig. HALV ÅTTA! Vad fasen hände där? Killen brukar liksom sova till ett på dagarna. Låg och halvsov i hans famn i en timme innan det var dags att rusa upp och åka in till kiropraktorn. Han brukar alltid massera nedre delen av ryggen på mig, gudars så skönt det var! Man känner sig alltid så fräsch i kroppen när man varit där, efter smärtsam massage och obehagliga benknäckartendenser. Han gav mig beröm för mina benmuskler, sa att jag gått och blivit biff. Det gjorde mig glad.
 
Efter besöket hos Björn åkte jag till gymmet för att möta upp Martin, för våran invägning. En high-tech våg som de har på gymmet då och då, mäter procent fett och muskler och så där. Jag fick ett väldigt intressant resultat måste jag säga, jämfört med när jag vägde mig i mars. För det första har jag gått från kroppstyp "normal" till "atletisk", haha. För det andra så har jag gått ner tre kilo, smått kluven över det.. Två kilo är fett och 0,9 kilo är muskler. Har lagt på mig mer muskler på armarna men förlorat på bålen. Men jag vandrar neråt på kroppsfettprocenten. Från 21,7 till 19,5 procent, och det är ju inte helt fel.
 
Vi åkte sedan till Backlunds för att äta frukost. Jag var lite wild and crazy och tog en smörgås med brieost, lufttorkad skinka, lök, spenat och soltorkade tomater. Det var inte gott. Alls. Klarar inte av det dubbla lagret ost, höwwa..
 
Vi vandrade runt på stan lite, in på gymgrossisten och The & Krusiduller. Jag brukar alltid hitta en massa där inne, fast det kostar så mycket.. Men jag småhandlade lite, och Martin köpte tre burkar te. Efter vår lilla shoppingrunda var det dags att bege sig till gymmet!
 
Vi fick låna den röda salen och vi körde mage. Vi båda var ganska ofokuserade men det var roligt ändå. Jag måste medge att jag känner mig smått förstörd. Dels så har jag ont i kroppen, båda knäna plus båda axlarna gör ont. Och dels FÖR att jag har ont i kroppen. Det fanns ett skäl till att jag inte vilade från början, men nu måste jag. Det gör mig lite ledsen, smått rastlös i sinnet. Jag vill inte vara skadad, och jag vill inte ha ont. Då blir jag så illa tvungen. Vi får se. Förkylningen har inte heller gått över helt. Martin sa det till mig igår, att han misstänker att min kropp är ganska trött på ledningen. Kan tänka mig det med.
 
När vi kom hem från gymmet kraschade vi i sängen och somnade. Sov i förvånansvärt många timmar faktiskt. Det är väldigt skönt med semestern. Jag sover så himla mycket. Vi åkte till Svinesund och handlade mat, åt sedan en massa smörgåsar (och lite bullar, hiho) framför några avsnitt Family Guy. Fredagsmysigt värre. Somnade tidigt, men vaknade vid halv fem och kunde inte somna om. Så när klockan ringde halv åtta var jag.. nästintill medvetslös, i huvudet. Men med bara viljekraft lyckades jag komma upp och komma igång med dagen.
 
Har en hög med papper som måste tas hand om, mest räkningar. Har utöver de två listor över saker att göra. Men jag tänkte sätta mig i sängen och äta frukost framför näst sista avsnittet av Dexter. Bara för att jag kan. Vi pratade om att åka till Liseberg idag, så vi får se när Martin vaknar. Idag tar jag nog en vilodag från gymmet. Skippade dagens andra pass igår å mina axlars vägnar och ska nog göra detsamma idag. Det tar emot så jäkla mycket men jag måste försöka inse att det är det bästa.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback