serpentine

 
Godmorgon världen. Typ.
 
Det har gått från tre inlägg på en dag till ett inlägg på tre dagar. Nåväl.
 
Jag kastade ihop lite bananpannkaka och det blev awesome! Jag brukar aldrig få dem runda och intakta men nu gick det. Kul. Åkte på personalmöte, och det var så kul att se alla igen. Det var som vanligt några flamsiga timmar ihop men det blev ändå en del vettigt sagt. Efteråt tog jag min Bowies med mig i min bubbla och vi åkte hem för att hämta träningskläder. Vi åkte in och körde ett överkroppspass, mer eller mindre. Fanns inte så mycket att göra egentligen, med mina knän i åtanke. Kvällen blev inte så där jättebra efteråt, I fucked up och vi blev mer eller mindre osams. Men det blev bra sedan.
 
Vi la oss som vänner i alla fall och somnade i samma säng. Dagen efter vaknade vi sent, gick upp och åt frukost, för att sedan somna om. Tror jag var vaken sammanlagt 8 timmar under hela dagen. Skönt, på ett sätt. Jag tog min vilodag från gymmet och vi åkte till Svinesund för att handla potatis och dricka. Till middag lagade vi klyftpotatis och ryggbiff med aaaasmycket vitlök. Det var så jäkla gott! Älskar den maträtten när Martin gör den. Kollade på Epic (sevärd film!) och vi somnade relativt tidigt med tanke på antalet timmars sömn tidigare under dagen. I samma säng. Maw. Det var mysigt. Och åh, förresten! När vi satt och käkade fick jag resultatet på mejlen, från LesMills. De hade utvärderat min licensvideo.. Jag har inte klarat det än, MEN det jag failat på var så pass litet att det enda jag behöver göra är gå igenom tekniken för en viss övning med ansvarig på min anläggning, och sedan ska de bara höra av sig till LesMills och säga att jag är ok. Jag behöver alltså inte skicka in en video till, så jäkla skönt! Ska ta itu med det så fort knäna är helt bra igen. Just nu kan jag återigen hyperextenda vänsterbenet utan att det hugger till men jag tänker vänta ett tag till, för att vara säker. I slutet av utvärderingen stod några punkter på styror man påvisat under videon, och längst ner stod det att jag var vältränad och stark. Det boostade mitt självförtroende!
 
Dagen till ära har vi inte gjort så där jättemycket. Lagat gröt och kollat på serier och lekt med gerbilerna. Jag har städat huset och sitter just nu med hårfärg i, och tänkte ta en låååång och äckligt varm dusch alldeles strax. Först ska jag värma några fullkornsbaguetter i ugnen och kolla lite mer Family Guy. Senare ikväll kommer förhoppningsvis en kille för att köpa Golfen och efter det stundar gymmet! Och jag ska se ifall jag kan få Martin att laga lite chicken cashew innan kvällen är över..
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback