black flag



Vår bäbis Eli sov så här häromdagen.. Kollade till hans sår idag och det såg värre ut igen. Vet inte riktigt vad vi ska göra, högst sannolikt är det en cancertumör som drabbat honom.. Vet inte om det är värt att försöka tvätta såret. Helt ärligt tror jag att det vore bäst för Eli om han också fick somna in. Han är antagligen inte mycket yngre än Ben blev och är nog världens olyckligaste gerbil. Han är så aggressiv att han bott ensam länge vilket han inte varit optimalt då gerbiler är flockdjur. Jag vet inte vad det är värt att försöka hålla honom vid liv för, helt ärligt. Ska försöka ringa veterinären igen. 

Att gå öppningsvecka tar på krafterna, tidig morgon, lång dag och hemma sent. Varenda dag. Men imorgon är sista dagen på Max för den här veckan och sedan taggar jag jobb för Celsius på lördag! Är pirrig och förväntansfull!


Igår gick vi öppning ihop och jag fick sluta en stund tidigare. Vi fördrev lite tid på centret genom att leta efter första Hobbitfilmen på blu-ray utan resultat. Åkte sedan in till gymmet och körde först axlar och mage, sedan en halvtimmes CX och efter det blev det mot all förmodan även en timmes bodypump med tre tappra deltagare. En lång kväll på gymmet med andra ord och en dålig dag för mina axlar, vad jag än gjorde så stramade de.. Hoppas det bara berodde på en tillfällig dålig form. Jag får prova mig fram lite nu när jag kör ett nytt träningsprogram.

Idag var det upp efter att ha sovit ganska dåligt. Jag var så fruktansvärt trött på morgonen att jag de sista fyra minuterna innan jag började la mig på golvet och slumrade till för att sedan stämpla in prick 08:00.

Vi hade jättemycket att göra men vi lyckades faktiskt! Både byta olja i och göra rent fritöserna samt göra ren glassmaskinen och öppna restaurangen också..


But first, let me take a #celfie! För en selfie med sin Celsius borde ju rimligtvis bli en Celfie?! Asnöjd över att jag kom att tänka på det.

Dagen gick fort och efteråt var det gym i vanlig ordning. Jag försökte mig på mitt första bröstpass på över nio veckor. Det kändes mycket i axlarna och det begränsade mig lite men jag var fortfarande lika grym på hantelpressen. Lyckades få ut åtta reps på 17,5 kilo och sedan tolv på 15 efteråt. Fast jag trodde det var tolvor, hähä.

Till en början kände jag mig uppgiven men fan för den som ger sig hörni! Visst hade jag gärna sluppit vara begränsad på grund av dåliga axlar och det är frustrerande att inte veta vad som är fel eller varför.. Men å andra sidan kan det fortfarande bero på den dåliga dagsformen igår och att jag körde på ändå. Och även om det inte skulle vara så.. Så finns det ju värre saker här i världen än halvtaskiga axlar.

När vi kom hem spontanlagade jag mat, vi såg ett avsnitt Walking Dead och spelade Assassins Creed. Taggar veckans sista öppning imorgon. Och om mina gerbiler kunder sluta gnaga på buren hade det varit fantastiskt, vette sjutton vad jag ska ta mig till..




God natt!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback