adrenalize me



Folk får säga vad de vill om vädret, men i alla fall jag blir überlycklig av att vakna upp till en sådan här vacker dag!

Jag råkade somna, ganska sent, i Martins säng igår. (Med någon olja i håret som skulle vara jättebra, dunderfett kändes det men doftade i alla fall gott!) Vaknade av att han pussade på mig runt tre och gick in till mig. Han la sig bredvid och jag somnade om, så himla mysigt. Var beredd på att sova länge (minst sju timmars sömn gäller nu!) men vaknade faktiskt av mig själv kvart i nio. Gick upp och gjorde mig i ordning direkt, för det är ju så tråkigt.. Tog hand om tvätt och disk och när Martin vaknade åt vi frukost framför ett avsnitt SoA. Och jag åt knäckebröd. Nom nom.

När Martin hade åkt städade jag det sista i huset och åkte sedan in till gymmet för grymmaste benpasset! Jag satte i mig en och en halv portion PWO och taggade ihjäl mig till In This Moment, i det fina vädret. Körde bara lite längre än en timme men fy fan så trött jag blev! Jag har börjat köra kardio, antingen 20 minuter i sån stepmaskin, intensiv styrka eller blandat de två. Målsättningen är att ligga i zon 3 i minst tjugo minuter, varje pass. Dvs. ha en puls på över 160 bpm. Helt galet är det.

Benen piskades ordentligt, med träningsvärk sedan i måndags som fortfarande inte försvunnit.. Jag hann till Konsum för att hämta ut min BookBook, ni får se den sedan för jag har inte packat upp den än. Och nu sitter jag på jobbet och har ätit en massa chili con carne. Mhm mhm mm. Ikväll stundar awesome stängning igen och ikväll har jag lovat mig själv att jag ska gosa ihjäl Martin. Jag ska greja lite mer med mobilen också, men han ska till gymmet så det går väl att tajma in. Imorgon tänkte jag gå upp tidigt för att jag ska till barnmorskan och prata lite, och passa på att uträtta lite andra ärenden i samband med det också. Lääängtar till fredag liksom. Och nästa träningspass. Idag sa jag till Maria att "fan jag ska aldrig mer träna i hela mitt liv, det är ett jävla löfte!" (som jag kommer bryta imorgon). För så jobbigt var det.

Bjuder på ytterligare en egobild på en endorfinkickad och glad tjej innan jobbet, plikten kallar!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback