new deep

En grå och regnig tisdagsmorgon. Passar min sinnesstämning alldeles utomordentligt bra, faktiskt. Sedan igår har jag gått runt med en kittlande - helt obegriplig - oro i magen. Jag har haft sån ångest över att vara ensam och det är inte alls likt mig. Jag tror det hela hänger ihop med stressen jag upplevde från söndag kväll och 24 timmar framåt. Med mina scheman som krockade, planeringar som totalkvaddades och så att ta upp pumpen igen efter en månads tid. Både att minnas koreografin och instruerandet, samt rädsla över att det skulle göra ont. Jag längtade ihjäl mig efter att få försvinna i Martins armar vid dagens slut, där och då var det som om all dålig energi bara pyste ur mig och lämnade mig orklös men avslappnad.

Efter bodypumpen kändes det som att jag tog mitt första andetag på 24 timmar. Dagen var avklarad och orosmomenten borta. Bäst av allt var att jag inte hade ont. Jag körde förstiktigt på bröst- och tricepslåtarna och ska så småningom öka vikterna och prova mig fram, men det får vara värt försiktigheten. I övrigt körde jag på energiskt och träningsvärken som dök upp idag är inte nådig. Otroligt att jag kört två gånger i veckan så länge, för det var så jobbigt.. Man vänjer sig ju efter ett tag, vice versa så tappar kroppen vanan om man är borta en längre period. Så otroligt mörbultad, men så skönt!



När jag kom hem tog jag en brännvarm dusch, hoppade i en utav Martins tröjor och blandade ihop inte mindre än 1,3 liter kasein. Och hällde i lite frysta hallon. Det smakade verkligen milkshake, så himla gott! Vi delade på det framför TV:n, jag spelade Plants vs Zombies och Martin tittade på. Jag tröttnade dock ganska snabbt och vi la oss istället i sängen och kollade på Family Guy. Jag hängde nog med i ett avsnitt men sedan totalkraschade jag in i drömmarnas värld.




Imorse vaknade jag strax efter sju, när Martin höll på att göra sig i ordning för sitt öppningspass. Jag försökte också byta till mig en öppning eftersom jag egentligen går stängning idag, slutar 22.00 och ska gå upp strax efter fem imorgon bitti, för att köra till Uddevalla sjukhus dessutom. Men det gick inte, så jag fick acceptera mitt sömnbrövade öde helt enkelt.

Jag hade egentligen tänkt åka till gymmet idag men med träningsvärken och morgondagens revansch i åtanke så gör jag kroppen tjänsten att få vila och återhämta sig. Så jag somnade om, sov i två timmar till.



Vaknade upp med mittbena som verkligen gav mig den där looken autentiskt lik en grottmänniska..

Så jag har haft en riktig mysmorgon på egen hand, tänt ljus och dukat upp frukost framför TV:n. Har även skickat iväg en anskan till Nutramino, de söker ambassadörer. Jag är inte väldigt insatt i deras produkter men det jag väl provat har varit heaven. Mest som en kul grej, faktiskt. Jag pratade även med Celsius häromdagen och de hade inte glömt bort mig, men hade mycket att göra tills de betat av intresselistan ner till mitt namn. Det låter ju halvdant men jag tänker ändå hoppas på att det händer något snart.

Nu tänkte jag sminka mig och kanske se ett avsnitt till House of Cards. Har förhandsbokat andra säsongen också. Japp, mina serier ska vara på DVD och inte nerladdade. Vi får se vad jag tar mig an när jag sett klart de två avsnittena som är kvar på säsongen. Jag och Martin har ju lite annat att ta ikapp med, men jag behöver något jag kan se på när jag är ensam, så han inte måste vara med. Sedan stundar i alla fall stängning och ikväll är det bums i säng för jag ska upp omänskligt tidigt imorgon bitti!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Anonym säger:

Goa Ida ♥♥

2014-05-06 @ 17:59:04
» Anonym säger:

Kan inte med detta men det är din mamma som kommenterade :)

2014-05-06 @ 18:00:15
Trackback