alone together

Jag var så vansinnigt jäkla osugen på att träna. Alltså det var riktigt illa så länge jag drog mig för gymmet och hur jobbigt allt kändes. Men har man väl bytt till träningskläder så... Bestämde mig för att sluta känna efter och bara göra. Det blir ju oftast bra när man väl är där och blir det inte det är det inte värre än att man åker hem igen och då har man i alla fall försökt.

Så jag knäppte en kall Celsius och bilade in till stan med musik på hög volym. Som vanligt. Lyckades väl inte tagga till men slutade tycka det var jobbigt i alla fall. Haha.

Fick i alla fall till ett riktigt bra pass rumpa och baksida lår. Vilken kontakt jag fick idag! Det är därför jag pushar mig själv att åka in trots att jag inte är sugen men alla andra faktorer stämmer in.. Att jag sovit och ätit ordentligt är två goda förutsättningar. Annars låter jag bli. Men det här passet visade sig i alla fall bli grymt och jag körde på i två timmar. Vill så gärna få stor baksida på låren, inte bara rumpan utan också mina hamstrings. Det är så snyggt. Just nu är framsidan betydligt större och det gillar jag men baksidan får gärna hänga med.


Kom hem rätt sent eftersom jag skulle handla också och lyckades smäcka i mig inte bara två portioner ris och en massa grönsaker, men också nästan ett halvkilo kycklingfärs. Hungrig tjej. Hela dagen.

Vi har sett SoA och nu har jag duschat och tänkte försöka sova. Hoppas på en grym morgondag med gym, jobb och sedan helg. Mhm mhm.

Hoppas ni haft en bra start på året!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback