novocaine

Helt slut efter gårdagen.. Jag gick upp strax innan åtta och åkte in för att vara hos barnmorskan klockan nio. Mitt ärende där är väl inte så inntressant men det gick bra. Tycker faktiskt inte att deras undersökningar är så himla hemska så länge det inte gör ont.. Jag blir inte så generad, det är inte så att jag är den första de undersökt direkt.

Bilade sedan till Håby för att möta upp min trogna kompanjon PJ! Vi tog en tur till Uddevalla och Lejas.



Det är alltid lika roligt att träffa PJ alltså! När vi ses är det som om vi aldrig varit isär, fast oftast ses vi bara någon gång i halvåret. Helt fantastisk tjej det där.



Vi satt på Lejas i två timmar och åt både lunch och fika.



Tog sedan en sväng till Torp och fönstershoppade mest. Vi köpte lite te men annars iget mer.. Jag är egentligen inte så mycket för te men YogiTea (som har helt underbar roobois) hade ett te som hette Cold Season och ett som hette Stomach Ease och båda kändes som något jag bör testa. Haha.

Dagen rullade på och blev mindre rolig när jag insåg att jag inte hade min mobil (med plånbok) på mig. Vi gick tillbaka till Lifebutiken där jag vet att jag hade den när jag betalade oh jag var säker på att den skulle ligga där, men de hade inte sett någon.. Isen i magen alltså. Helvete rent utsagt. Men PJ höll mig lugn och vi letade ihjäl oss tills vi hittade den under en matta som jag tittat på inne på Chilli. Jag kände mig lite dum men mest lättad över att den var tillbaka.

Vi åkte sedan hem till mig i Strömstad, köpte en familjepizza, glass och chips och glufsade i oss framför Big Hero 6 och ett avsnitt av TWD. Sedan var klockan mycket, vi båda heeelt utslagna.. och det var dags att åka tillbaka.

Jag åkte alltså bil i över 6 timmar igår, men det var värt det. Kul att få en heldag med PJ och trots att jag satte i mig en Celsius i bilen på väg hem vid tiotiden så somnade jag som knockad två timmar senare..

Idag gick jag rutinpass och jag hann faktiskt med att både sminka mig, äta frukost och hänga tvätt innan. Passet gick sjukt fort och efteråt tömde jag mitt skåp på grejer, bara två dagar kvar nu.. Kom hem, lagade två angusburgare (bara köttet då) med ris och lite kött&grill-krydda. Så enkelt och så himla gott. Jag har städat lite grann och hoppat i mina träningskläder och förbereder mig för trippelpass på gymmet. Jag har en av de värsta omgångar träningsvärk jag någonsin upplevt i rumpan och baksida lår så jag vette sjutton hur den här kvällen kommer att gå..

Jag försöker att inte stressa, och för det mesta går det bra. Jag har läget under kontroll och lyckas att inte ställa skyhöga krav på mig själv. Jag har inget fast schema längre och telefonen ringer varm, bara idag under tiden jag jobbbade fick jag förfrågan från både Bodypower och gymmet att komma in. Jag önskar att jag kunde säga ja till de båda men snart så, kommer jag finnas myckket mer tillgänglig.. Fick ju jobb på lördag med, heldag på Bodypower plus nattjobb på Cherry. Så länge de inte frågar mig innan söndag om jag vill jobba då så kommer jag att stänga av mobilen och spendera hela dagen i sängen och av principskäl totalvägra att gå utanför dörren ens. Dessutom är Martin också ledig. Jag behöver en sådan dag efter februari plus den här veckan..

Men jag tar en dag i taget. Räknar inte ner dagarna till nästa ledighet utan njuter av stunden och gör det bästa av det. Alla småsaker som att handla, panta, städa/tvätta bilen, städa huset, besöka släkt och vänner.. Allt får planeras in en dag var för sig. Jag har insett och accepterat att allt inte måste göras på en gång. Eller ens samma dag. Det är okej.

Men nu jäklar ska jag först gå på ett pass fight, aka. boxinspirerat styrke/konditionsträning, ett pass yoga och avsluta kvällen med min egen bodypump. Med världens jävla träningsvärk.. Let's do this!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback