usual suspects

I måndags kväll städade jag hemma men sa att jag dammsuger inte för det känns inte som att det behövs. Wow. Ovanligt för att vara jag. Så vad gjorde jag tisdag morgon? Jo jag dammsög!



Jag jobbade på västra Bodypower till strax efter tre.. Jag hade hållit butiken i perfekt skick under hela gårdagen så det fanns inte så där jättemycket att göra.. Men sedan blev jag avbytt för att ta en sväng till Svinesund för att få en crash course i öppning och stängning eftersom jag ska rocka helgen ensam där. Sedan åkte jag till gymmet för att möta upp Martin och träna ben.

Det enda var att jag i flera dagar haft ont i vristen, det kändes som att jag trampat snett fast det visste jag att jag inte hade.. Inte första gången det händer. Så i panik hade jag messat världens bästa kiropraktor Björn och fick en tid morgonen efter. Bäst är han!

I vilket fall så började jag träna ben men avbröt efter första övningen.. Vristen gjorde inte ont så länge tekniken var perfekt men det var så jobbigt att behöva fokusera på den hela tiden, tappade jag fokus kunde jag göra mig illa och det där med att utmana ödet kändes onödigt.. Så efter en stund började jag träna armar istället. Jag var egentligen väldigt taggad men det tog så fruktansvärt lång tid för mig att komma igång, det var sjukt varmt och ännu mer folk så allting bara blev pannkaka och efter fyra övningar struntade jag i det och åkte hem. Klockan hade blivit så mycket ändå. (Fast jag fick grym träningsvärk i triceps dagen efter så alltförgäves var det ju inte!)

Det bästa med tisdag kväll var vetskapen om att jag var ledig dagen efter.. Men jag skulle ändå upp tidigt för att åka till Björn. Jag lagade middag i form av stekt potatis med bacon och ägg och det var den kvällen det.

Besöket hos Björn gick asbra, foten blev bättre direkt även om det var ganska smärtsam behandling.. Ser till att hålla mig skadad så jag kan återkomma till honom! Haha, nejdå.

När jag kom hem gick jag och la mig. Och somnade. Sov i fyra, jäkla, timmar. I ett streck. Efter alltså i alla fall en och en halv vecka utan mer än 6 timmars sömn någon natt alls var det såååå himla skönt.. I regret nothing! Haha. Gick upp och tog hand om disk, tvätt, bytte sängkläder, kokade ägg och grejade.. Åkte sedan in till gymmet för att träna ben med Martin, denna gång med icke-smärtande vrist!


Så här kände Martin sig efter tredje övningen.. Haha. Vi körde på riktigt hårt, typ åtta set marklyft (där jag satte nya personbästa i antal rep, 10 på 80, 4 på 90 och 15 på 70, hade kört fem högrepset innan dessutom), 100 reps hundra kilo benpress indelat i tre set, 3 set 24 reps legcurl med olika fotpositioner och avslutningsvis 4 set hip bridge. Jag hade nästan inte ätit någonting under hela dagen, och sovit en himla massa i och för sig men jag kände mig så sjukt stark! Vi avslutade, handlade och när han åkte hem åkte jag till min kära farmor för en snabb fika.. Sedan bar det av till gymmet igen för bodypump. Mina ben skrek av smärta men passet satt som en smäck!


Det känns som att jag kommit över en platå vad gäller träningen.. Vikten har gått sakta men säkert uppåt och jag orkar mer. Det gillar vi! Känner mig så sjukt motiverad!

Idag då, tog jag sovmorgon och bestämde mig för vilodag från gymmet. Jag ska helst ha två sådana på en vecka, kliar i kroppen.. Men man ska ju hinna återhämta sig med. Jag jobbar på mellanbutiken hela dagen och det är najs för det är min favoritbutik. Kollade schemat och såg att jag fått ett extrapass insatt imorgon, jag får ju skylla mig själv eftersom jag lagt in mig som tillgänglig men jag hade verkligen hoppats på att få vara ledig tillsammans med Martin. Vi hade planerat att inte göra någonting alls och det hade varit så skönt. Men vi får vara lediga ihop i början av nästa vecka istället! Jag jobbar alltså sex dagar denna vecka plus en timme på gymmet den dagen jag var ledig men ja.. Att jobba myclet är okej i perioder bara man inte blir ledig länge. Då blir man lat. 

Jag har smäckt i mig en smörgås på Subway och ska börja röra mig bort mot butiken igen. Knäppa en Celsius och njuta av de små tingen! Ringa farmor också tror jag.

Så jag biter ihop och tänker positivt, jobbar tre dagar till och sedan tar jag ledigt i tre! Nästan.. Håller ju pass på gymmet alla de tre dagarna. Annars så. 


Ha en fantastisk dag och glöm inte bort att om tio småsaker kan förstöra din dag måste också tio småsaker kunna göra din dag till det bättre! Allting löser sig! ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback