meet my maker

Det känns som att jag skrivit något riktigt offensive i mitt senaste inlägg, för min besöksstatistik sjönk med typ 90 procent. Förlåt? Haha.



Min fredag så gott som summerad i en bild. Låg i sängen så himla länge. Gosade med katterna och gick inte utanför dörren. När jag städade och skulle ställa ut soporna höll jag andan för att helt garanterat inte andas ett enda andetag frisk luft! Instängt, slappt och äckligt skulle det vara, en dag bara.



Det var helt ljuvligt att få ha en sådan dag. Dock så fick jag in en storstädning men å andra sidan var det behagligare att vara hemma. Och jag kunde välkomna Martin med ett rent, väldoftande hem fullt av tända värmeljus.

Dagen efter däremot, var det upp och hoppa hyfsat tidigt som gällde för en dagstur till Göteborg! Min mamma och yngsta lillebror var tillsammans med några vänner på Universeum följt av Liseberg. Vi hade först tänkt haka på Universeum också men kom på att vi ville ta en tur till Science fiction-bokhandeln istället. Det låg en bit från där vi parkerat så vi hyrde varsin cykel och vinglade ostadigt genom Göteborg!



Jag köpte faktiskt bara en present till Simon och en liten samlar-turret från Portal som jag fortfarande inte packat upp. Så fick jag en bok av Martin också!



Vi hittade en brädspelsbutik också, Martin hittade två spel som jag var tvungen att prova sa han.

Vi mötte upp mamma, lillebror och storebror med flera inne på Liseberg. Vi åkte bara bergochdalbanor vilket är det enda jag vågar egentligen.. Jag var så våghalsig förr men nu är det nästan så jag inte tycker det är roligt. Förutom bergochdalbanor då. Helix var grymmast! Nästa gång jag är på Liseberg ska jag bara åka den tusen gånger om!

Vi fick även en hundralapp av mamam för att spela åt lillebrorsan för.. Tro fasen att vi vann stjärnvinst! Så vi var ju tvugna att vinna en till annars ville jag ju inte ge bort två kilo choklad..




Tre stjärnvinster allt som allt, en av dem gick till brorsan!

Det spöregnade större delen av tiden så man kände sig ju nöjd hyfsat tidigt faktiskt. Var dessutom mycket mer folk än jag trodde det skulle vara. 

På vägen hem stannade vi på Statoil vars kortterminal hade lite komplimanger att ge!



Vi köpte svindyra, handgjorda praliner på Liseberg, som Martin knycklade ner i fickan efter att de regnat sönder.. Fick ju fiska upp de där stackars pralinerna.. 200 spänn på tallrik!





Usch så tragiskt.. Haha. Det var i alla fall en superbra dag! Trots krossade praliner och en p-bot på 400 spänn. Man lär så länge man lever, aight?

Dagen efter tog vi oss ytterligare en chillardag. Ägnade nästan hela dagen i horisontalläge; sov, kollade på Anders och Måns eller gosade med kattungar. Titta, är det inte himmelriket så säg!



















Lana, så fin!

På kvällen igår slet jag mig från kattgos och sängen för ett pass bodycombat. Jag var inte riktigt i form ska medges men kul hade jag! Näst sista gången innan ny release, dags att börja öva.

På kvällen myste vi med en massa choklad framför Legofilmen. Vi skulle bara se en liten bit men såg hela visst.. nittonde gången..



Idag kände jag mig utan tvekan redo för en ny vecka! Jag insåg igår när jag skulle sova att jag inte dragit på nya sängkläder i min säng så jag envisades med att sova hos Martin.. det slutade med att jag sov på soffan, haha. Stort misstag, för jag sov katastrofalt dåligt. Men jag hann ändå på rekordtid (en halvtimme) äta frukost, sminka mig, städa och hinna åka till stan så jag kom dit med 7 minuter till godo. Fantastiskt ju. Jag skulle prova akupunktur i låret för att lossa på spänningarna och förhoppningsvis mildra "smärtan" som jag haft i knät alldeles för länge. Det med att något hoppar till vid knäskålen när jag sätter mig på huk, ni vet..

När jag kom till jobbet sedan möttes jag direkt av det här på datorskärmen! Haha Maria, din knasboll..



Har haft en schysst dag på jobbet. Kolugnt, men man ska inte klaga. Egentligen var planen att träna men jag har så ont i mitt lår efter akupunkturen (trodde nålarna bara var några centimeter men jävlar så långa de var) att det är nog bäst att låta bli, ta nya tag imorgon. Det har ingen dött av.

För övrigt, min nagel har äntligen ramlat av, haha! Ah jag vet att ni väntat med spänning, ehm. Den jag smällde i altandörren för typ tre månader sedan.. Den lossnade till stor del men resten fick jag bokstavligt talat dra av. Aaaaaaaah smärtsama take men nu är den väck.. och en ny på väg ut.

Nu ska jag äta upp min kvarg och ta kväll. Peace out, hoppas ni kommer tillbaka! =D
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback