in this moment

Gud.. det var ju det här med att googla sina symptom. Det är vi väl ändå alla rörande överens om att det är världens sämsta idé? Ändå sitter jag nu här i tron om att jag har livmoderhalscancer.

Lång historia kort så gick jag till en massör igår då jag kvällen innan fått så fruktansvärt ont i ryggen, en krampaktig känsla från svanken och halvvägs upp till nacken. Det var desto värre när jag vaknade. Idag har jag varit öm i ryggen på ett blåmärkesaktigt sätt och det är ju förståeligt efter svinsmärtsam bindvävsmassage.. men under kvällen fick jag ont igen, fast längre ner och bara på ena sidan denna gången. Precis som mensvärk i ena äggstocken, som strålar rakt igenom kroppen ut i ryggen. Mensvärk i ryggen. Livmoderhalscancer säkert. Garanterat. Trillar nog av pinnen senast imorgon.

Brukar inte ta värktabletter men tog två stycken och hoppas kunna somna i alla fall för natten till igår kunde jag inte sova alls. Förbaskade skit rent utsagt.

Förut spelade vi tv-spel och helt från ingenstans kom en nyckelpiga och satte sig på min hand. Vad sjutton? Vad ska detta betyda?

Har en del andra saker att berätta men ska mest fokusera på hur synd det är om mig för tillfället.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback