glitches



Häromdagen när jag loggade in på blogg.se såg jag något jag sett tusen gånger förr men aldrig reflekterat över. Din blogg samlar poäng! .. jaha? Okej tänkte jag, det såg ju ut som att jag hade rätt mycket poäng ändå, så jag kollade vad man kunde göra med dem. Jo man kunde köpa sig en stund i rampljuset på blogg.se's sida, i marginalen liksom. Ah så käckt tänkte jag, det får vi ju prova och se om det drar folk. Så jag köpte den dyraste (bästa tiden på dygnet) för mina poäng och väntade med spänning. När dagen var slut hade jag haft 25 besökare. TJUGOFEM. Det är typ 8 mer än gemonsnittet. Lägger jag ut en länk på facebook får jag uppemot ett hundratal besökare. Välspenderade stackars poäng det där, haha. Jaja, det kostade mig inget i alla fall.

Igår jobbade jag heldag och efter jobbet skulle jag åka och träna med Martin. Men precis som alla andra gånger vi ska träna ihop så började en av oss känna efter och det resulterade i att vi skippade träningen. ALLTID. Nästan. Vilket var lika bra för jag hade väldigt mycket mer träningsvärk än jag räknat med i hela kroppen så.. Istället fick vi en mysig kväll hemma. Den gick fort.

När jag skulle sova fick jag sällskap av grabbarna grus. Jonny tvättar på Archer så fort han får möjlighet, väldigt ihärdigt dessutom..







Så jävla söta va.

Igår ramlade äntligen min egendesignade kalender ner i brevlådan! Som jag väntat! Det tog bara två veckor, då har jag designat fram och baksida med bilder, färg på spiralen och gummisnodden, valt design på almanackan och valt vad som ska finnas med extra. För endast 300 kronor, lite mindre. Kalenderkungen.se is the shit. Så jag vet vad jag kommer göra under lediga stunder idag.. Så roligt att få skriva in och planera!



Jag begick det ofantligt stora misstaget att ta min rast löjligt tidigt idag. Halv ett. Hur dumt? Kommer vara vrååålhungrig när det är fyra timmar kvar. Gah. Som tur är har jag ett halvkilo kvarg med mig. Oturligt nog är det en ny smak som jag inte är så förtjust i, men den ska väl ätas upp den med.

Tagga jobb resten av veckan, längtar till måndag då jag kan styra upp lite PT-grejer för på onsdag är jag officiellt i tjänst! SÅ SPÄNNANDE! Äventyret har börjat.

Här har ni en bild på en guldfisk med höga ambitioner. Var som guldfisken.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Åsa säger:

Snygg kalender!!!! Å så ska vi boka in en mätning av något slag! Så kul att du äntligen är PT!!! Ses imorrn!

Svar: Ja så fruktansvärt roligt! Ser jättemycket fram emot detta! 😍❤️
Ida Hansson

2016-02-19 @ 21:09:18
URL: http://nollmotivation.blogg.se
Trackback