intense

Jag undrar en sak. Varför väljer man att ha året-runt-däck på sin bil?

Dåligt på sommaren.

Dåligt på vintern.

Så sliter man dem ändå dubbelt så snabbt så man måste köpa dubbelt så många uppsättningar däck. Istället för att köpa nya sommardäck ena året och nya vinterdäck nästa år så måste man köpa nya året-runt-däck varje år. Eller?

Jag förstår inte.

Dags att byta snart väl. Känns som jag kränger nya däck varenda gång det är dags att byta. Tur jag har farmin som informerar mig om detta vid samtliga tillfällen!

En till grej jag bara måste dela med mig av..

Såg denna på ÖoB igår. Småfnissade hela dagen. "Makes cat spin."

Igår kväll när jag äntligen fick komma hem (hade så mycket att göra på jobbet, kändes som en 12-timmars arbetsdag) tog jag hand om lite grejer men åkte sedan till Statoil för att köpa en liten påse chips. Det är ju bara fredag en gång i veckan (och jag saknar all form av självdisciplin), hähä.

Spelade Spyro en stund.

Men kvällen blev ganska kort. Somnade på soffan strax efter tolv. Vaknade klockan fem av att Lana ville gå ut (har ju köpt en kamera som hon ska ha på sig) men det var så mörkt ute. Tänkte att det ändå var värt ett försök. Somnade om. Vaknade vid åtta, släppte in Lana och kollade igenom kolsvarta filmer. Nåväl. Nu är hon ute med kameran igen.

Jag njuter så oerhört mycket av varje minut idag ska ni veta. Älskade, lediga lördag.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback