kraken

Åh du världen. Jag är så himla trött men ack lika nöjd och känner mig lite så där allmänt tacksam för allt just nu. Bortsett från att vårt vatten i husen antagligen har fryst, det märker jag med all säkerhet imorgon, men varje dag kan ju inte vara perfekt som Hanna en gång sa så där diplomatiskt när allt gick åt helvete.

Imorse gick vi upp strax efter sex. Åkte till ett av våra jourhem för att ta katterna till veterinär. Två av katterna är superskygga och vi hade avsatt mycket tid åt att få in dem i transportburarna. Martin och jag hann dit en kvart tidigare än Gunilla och vi fick faktiskt in alla 6 på tio minuter. Efter detta bilade vi nöjda som få in till stan där jag släppte av honom och sedan åkte till Backlunds för att äta frukost i all min ensamhet. Så mysigt att sitta där och värma sig och bara vara en stund. Och äta mat så klart. Färskpressad apelsinjuice. ❤️

Åkte sedan till Dingleveterinärerna för att ta itu med två fakturor som hamnat fel och åkte sedan i god tid till barnmorskan. Väntade i tjugo minuter bara för att bli mottagen och informerad om att de hade strömavbrott i halva byggnaden så undersökningsrummet var helt kolsvart och hon skulle ändå inte se min livmoder sa hon, haha. Då är det väl ändå onödigt att jag lägger mig där och vresar tänkte jag, så vi bokade en ny tid och jag fick åka till jobbet i lugn och ro istället.

Hade en jättebra dag! Vår nya butiksansvariga är så engagerad och bra, jag frågade Erik om vi kunde byta pass på torsdagar permanent och det var han sugen på (vilket innebär att jag kan börja hålla bodypump på torsdagar), jag fick löst andra schematekniska grejer samt så bestämde sig idag big baus för att ge bort en STOR burk av vårt bästa protein till personalen. Vi fick en var alltså. Så himla snällt!

Efter jobbet köpte jag hästgodis, bytte om och åkte in till stan. Martin bad om att få följa med till stallet vilket gjorde mig så obeskrivligt glad och det var så kul! Trots att jag fick väldigt dåligt samvete över att det var så satans kallt och han höll på att frysa ihjäl.. tänk vad han ställer upp för mig, den mannen.

Hade ett bra pass med bästa Pirat. ❤️

Åkte sedan till Söle för att hämta Martins vinterdäck men stannade ganska länge för att bara umgås med min underbara familj. Var hemma görsent i ett brännkallt hus med fruset vatten men ack så lycklig.

Imorgon är sista arbetsdagen innan jag tar långhelg!

Ha en bra fredag, det ska baskemej jag ha!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback