far less alone

Häj bloggen!

Tänkte kika in en snabbis innan det är dags att ta kvällen! Jag har inte hunnit så mycket annat än att jobba 10-20 idag men jag är mest glad över att vi åtminstone inte stänger 21 nu för tiden, den sista timmen gör stor skillnad.

Arbetsdagen bjöd på en del anomalier så den gick fort. Hade ett samtal med min butikschef (så många samtal jag har nu för tiden?) där vi redde ut några missförstånd och kommunikationsmissar vilket alltid är bra.

Pratade vid tillfälle med min kollega Jon om att han började känna sig gammal eftersom våra nya, yngre kollegor inte kände till vilka The Offspring är. Jag sa då att vi är ju faktiskt inte så unga längre, vi är ju ändå runt 30 båda två. Men jag la också till att jag känner mig lik förbannat inte som en dag äldre än 18. Jag känner mig knappt vuxen liksom. Då sa han något som var ett av det bästa jag hört. Han sa

En 29-åring är bara en tonåring med 10 års extra erfarenhet.

Det tåls tamejfan att broderas på en kudde hörni.

På tal om kollegor så fick jag detta sms från min förra kollega John som jag jobbade med på Frejas. HUR GULLIGT?! Jag hittade en ligustersvärmare när vi jobbade ihop, nu hade han hittat en larv av samma art och tänkte på mig. Jag blev så himla glad och varm i hjärtat, saknar verkligen våra tisdagar och torsdagar när vi klippte gräsmattor i gassande sol ihop! Jag gick med handjagaren och han med trimmern.  

(null)

Önskar verkligen jag kunde kombinera butiksjobbet med jobbet på Frejas. Vilken dröm.

Mot slutet av arbetsdagen stod jag på Mellanbutiken mitt emot Korvspecialisten och jag var. Så. Sugen. På. Kebab. Rulle. I över två timmar (inte oavbrutet tål väl att tilläggas) stod jag och stirrade på restaurangen och först när det var 12 minuter kvar till stängning kunde jag bestämma mig för att ge efter och köpa mig en jävel. De är sååå goda hos dem, de steker brödet så det får liksom en knaprig stekyta. Mhm mhm mm. 

(null)

Jag drog ner jalusierna vid stängning och stod sedan vid kassadisken och mumsade i mig min rulle i lugn och ro. Exakt 21 minuter efter stängning knackade en söt tjej på jalusiet och undrade förtvivlat om det var försent att handla. Det var det ju tyvärr eftersom jag gjort dagsavslutet. Hon undrade och bönade och bad, fanns det verkligen inget sätt att lösa det på? Så jag walked that extra mile och sa att om hon kunde ge mig jämna kontanter så kunde jag betala, med mitt kort, imorgon. Hon blev så glad och tacksam att hon höll på att glömma ta med sig varorna när hon gick.

Vilken tur för henne att jag köpte en kebabrulle, annars hade jag inte stannat kvar 20 minuter efter stängning.

Nu har jag duschat och gjort mig redo för sängen. Jobbhelgen drar igång imorgon, festligt. Tanken är även att jag ska försöka fånga in lite katter men som tur är har jag ett gäng volontärer som erbjudit sig hjälpa till med olika grejer så det blir FÖRHOPPNINGSVIS inga långa kvällar. 

Med dessa bilder på Wyoming önskar jag er en trevlig helg!

(null)

(null)

Hare gött
haaaj ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback