one more light

Alright, får jag bara lov att börja med att säga att jag är så fucking trött på människor och deras jävla drama. Håll i hatten för nu jävlar åker vi. 
 
Konflikter är ett av det värsta jag vet. Jag är oerhört konflikträdd just för att den ångesten jag får av att vara osams med någon är tamejfan inte nådig. Det äter upp mig inifrån och ger mig hög puls och tar upp all min tankeverksamhet. Det senaste året har jag försökt ta avstånd till människor som ofta får mig att känna så och känner att jag utvecklats som person i det avseendet att jag inte längre försöker övertyga människor om att tycka om mig och det jag gör. Jag lägger inte samma energi på att vara alla till lags eller försvara mig med milslånga utläggningar där jag hoppas att motparten ska säga att den förstår mig, MEN det är ändå så fruktansvärt jobbigt. Någon som känner igen sig i det? Visst är det fruktansvärt dränerande?
 
Jag har berättat saker i förtroende för en person som när vi hamnat i klinch sedan gått vidare till en annan, som i SIN tur använder detta för att kunna såga mig vid fotknölarna. Vad kul. Sedan har jag även kvällen till ära suttit i telefon med en människa som hotat med både det ena och det andra, för att vi omhändertagit tillsynes hemlösa katter i dåligt skick som påstås tillhöra vederbörande, fast hen kan inte syrka det på något vis. Som om jag inte hade haft tillräckligt mycket att göra utan att behöva åka hem till folk och stjäla deras djur, ändå får jag sitta här och överväga för- och nackdelar med att bara ge med mig för att inte riskera att folk typ kommer hem till mig och ja, gör vadå? Vad är arga människor kapabla till?
 
OCH SLUTLIGEN; människor som gör en hel personlighet av att "jag är så jävla tuff för jag säger alltid rakt ut vad jag tycker" och "jag bryr mig inte ett skit om vad människor tycker om mig" FÖR DET FÖRSTA ehm nej du är faktiskt bara rakt av elak för man måste inte ge sin ärliga åsikt om allt, särskilt inte när det inte efterfrågas och NUMMER TVÅ om du verkligen inte bryr dig om vad folk tycker om dig så VARFÖR är det så jävla viktigt att basunera ut det en gång varje kvart? Du måste ju bry dig vansinnigt mycket om det är så jävla viktigt att pränta in hos dina medänniskor.
 
Nejmen senälla rara jag orkar inte. Men nu har jag gnällt klart. *djupt andetag*

(null)

Häj bloggen!
 
Då var ännu en fet jobbvecka till ända ooch imorgon är det äntligen måndag igen. Då kommer posten. Posten, sophämtningen och nya avsnitt av Creepypodden kommer varannan måndag, men det är lite stökigt att komma ihåg vad som kommer jämna/ojämna veckor. Det jag vet är att sophämtningen och posten kommer samma måndag men hur vet jag vilken vecka som är vilken? Jo för antingen kommer Creepypodden eller så kommer no-creepy-posten. Meh. Det håller.
 
Den senaste veckan har jag varit ganska väck i huvudet. I söndags förra veckan när jag skulle lägga beställning på Bodypower så skrev jag ut lagersaldot från centrallager för att se vilka resurser som fanns så att säga. Bara för att efter ungefär en timme inse att jag skrivit ut lagersaldo för vår butik, och inte centrallagret. Det hjälper ju föga. Redan där kände jag att den beställningen nog skulle gå åt fan.
 
Efter att ha lagt 6 timmar på beställningen skulle jag 44 minuter innan stägning lägga in och godkänna den i datorn. Råkade istället radera den. Helt puts väck. Som tur är hade jag noterat det mesta och/eller hade antalet i huvudet så jag kunde ändå lägga en ny, snarlik beställning på 40 minuter. Men den blev ju långt ifrån lika bra som den första jag la.
 
När jag beställde gången efter det glömde jag helt att beställa en av våra senaste nyheter och toppsäljare. Vi kunde ju inte stå utan den över helgen så jag fick personligen köra ner till centrallagret, fylla bilen och åka till butiken och lämna det. 

(null)
 
Igår när jag jobbade på XL Zoo tittade jag efter två timmar i kassan på hur mycket jag hade sålt för. 69 kronor stod det. Jag började jiddra om att det nog var fel på systemet när Alexandra säger "du kanske bara råkat slå i någon annans namn" varpå jag - något kränkt för så dum är jag ju inte - säger "nej jag har slagit in på *anställningsnummer* hela tiden!". Hon bara tittade på mig och sa "men det är ju MITT nummer". 
 
Detta om något känns ju verkligen som ett kvitto på att det är dags att ta tag i min sömn och återhämtning osv. Skaffa lite rutiner? Sova mer än 6 timmar varje natt? Äta mat med näring i? Låter ansträngande.
 
Det är tur jag gillar mina jobb och att jag har så förstående kollegor. De har sån jävla tur som har mig också, vem ska annars fucka up beställningar, sälja i fel namn och framförallt ansvara för "Veckans frukt"?
 
Jag har haft frukosten i stallet några dagar i rad nu. Så jobbigt att sätta klockan på tidigt men skönt när man väl är uppe. I fredags kom mamma till Strömstad och vi sågs som hastigast på kvällen för hon var här och lämnade ännu ett katthus som jag ska sälja via föreningen. Det är verkligen så himla fint! Morgonen efter vaknade jag en timme innan larmet gick, av att en katt välte ner en matskål som jag så fiffigt hade ställt på en möbel för att jag vill att katterna ska behöva "leta" efter maten. För att aktivera dem lite liksom. Klockan var ändå 06.00 så tyckte det var lika bra att gå upp. Åkte till stallet och sen hem igen för att duscha, fixa matlåda (läs: koka makaroner till två av de pannbiffar på sammanlagt 2 kilo som mamma lagat och lämnat hos mig dagen innan) och begav mig sen till Lionshov för att träffa mamma som tittade på när min brorson tränade hockey. Efteråt åkte vi hem till min storebror och minglade lite innan jag behövde åka till jobbet, det var väldigt mysigt!
 
(null)
 
På jobbet på XL Zoo handlar jag ju för fan ihjäl mig varje arbetspass, det är knappt mening att de ger mig lön, de kan väl bara kvitta det mot allt jag hamdlar när passet är slut. Bland annat fick katterna nya myntaleksaker. Vet nu vad fjäril heter på norska? Sommerfugl. Och ännu bättre, vet ni vad nyckelpiga heter? Marihøne. Så himla roligt.
 
Se så nöjd hon var för sin sommerfugl.
 
(null)
 
På kvällen ville jag prompt att Martin skulle spela nya Resident Evil (så jag kunde titta på) men jag låg och sov till och från så minns inte så mycket. Men det var skönt att somna relativt tidigt och dessutom få sovmorgon.
 
Vi tog ett halvspontant besök till LovaLisas som hade frukostbuffé i helgen. Det var så himla gott, rekommenderas verkligen!
 
(null)
 
Sen bar det av till jobb som jag tragglade mig igenom i form av något som inte var mitt livs bästa insats och sen hae jag midagspasset i stallet. Kvällen till ära har jag tyligen mest varit involverad i drama och nu är jag så tje på't att jag ska gå och lägga mig.
 
(null)

Hare gött
haaaaj 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback