bloodstream

Häj häj bloggen!

Imorse vaknade jag sorgsen och genuint jätteledsen över att jag inte är gift med Ed Sheeran. Det tog nån minut att liksom samla och orientera mig innan det gick över. Lol.

Jajajajaja jag sitter i alla fall i skrivande stund på ✨altanen✨ för att lyssna på syrsorna och kolla på åskovädret. Det är livet.

(null)

(null)

För en stund sedan kom en slända flygandes och tyvärr fick katterna tag på den och drog in den i huset. Fullständig kalabalik uppstod eftersom jag ville rädda den, men inte visste om den var för illa skadad, katterna ville döda den och slank den ur ett grepp så fastnade den i nästa. Till råga på detta tyckte jag den var vansinnigt äcklig så jag flydde ju också i panik varje gång den kom emot mig. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag bara gick runt och halvskrek "nej nej nej nej nej nej nej nej" tills Martin kom ut ur sovrummet och frågade vad i hela fridens namn det var som försiggick. Jag sa att du måste hjälpa mig, vad ska jag göra? (Min krishantering är verkligen otrolig)

Höll på att dö av skratt när han kommer tillbaka ut, naken och iförd handskar, och ska hjälpa mig ta ut den. Vi lägger en filt över pantinsamlingen i vilken sländan landat och sätter ut hela grejen utanför dörren. Hoppas den klarar sig. 

(null)

(null)

Hur som helst så har helgen varit väldigt bra. Jag har kollat på hästhoppning och när Isak tävlat i rallycross i Norge. Ibland samtidigt på varsin skärm. Mest har jag legat i soffan på altanen och bara päst men jag har också betat av pappersarbete OCH kommit på att föreningens deklaration skulle ha varit inne första juli och inte sista augusti. Så jag har även tvingat stackars Martin att hjälpa mig deklarera. Va kul. 

Jag har även varit i stallet på kvällarna och tagit ut hästarna som fått vara inne pga. värmen. Jag var även där i förmiddags och tog in dem, se så söt Queeny kan vara när hon vill ha något. 

(null)

Jag var även tvungen att åka inom Skatteverket för att lämna in deklarationen 1,5 månad för sent. Gud bevare mig. 

(null)

Igår klättrade Artemis upp på taket. 

(null)

(null)

(null)

Vi låg mest och slappade i skuggan på altanen i typ 27 graders värme hela helgen. När vi inte slappade på altanen slappade vi någon annanstans. Det var så jävla gött rent utsagt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jonny provade sitt spel som han fick i födelsedagspresent. Han löste alla uppgifterna faktiskt, han är inte dum den katten direkt. Det har han helt klart fått från mamma Lana, hon var nog den smartaste katten jag stött på. ❤️

(null)

(null)

(null)

En bild som dök upp i mitt flöde på Facebook, en drönarbild tagen över Ullevi under Ed Sheeran-konserten. Så cool.  

(null)

Storpäsarna. 

(null)

(null)

(null)

Slutligen så vill jag bara säga det att Isak körde ju rally i helgen och jag tror det var hans bästa tävling hittills? Det var så vansinnigt spännande att för en gångs skull kunna följa allt i realtid eftersom jag var ledig. Jag tror han vann alla sina heat förut ett där han kom tvåa (efter han som vann hela racet sen), vann semifinalen och hade en så lovande start i finalen tills han blev påkörd och tappade en plats. Det kom rök från bilen under resten av racet så det var minst sagt nervkittlande då det var oklart om bilen skulle hålla till mål.

Men det gjorde den som tur var och han fick en tredjeplats. Tyckte faktiskt han förtjänade en bättre placering men det var jäkla otur att han blev påkörd, DOCK oerhörd tur att bilen höll och tog honom till mål! Och till en pallplats dessutom, det är verkligen inte att förglömma!

Så stolt. Älskar att skryta om att jag har en bror som tävlar i VM. (Så jag är ju typ känd kan man säga?)

(null)

(null)

Nu är jag sönderbiten av vad jag gissar är knott så dags att samla motivation att hänga upp tvätten som innehåller morgondagens arbetskläder och hälla deopulver i kattlådorna som en nödlösning för att jag inte orkar ta dem nu OCH hålla tummarna att det är bra nog för att Wyoming inte ska ha kissat på golvet imorgon. Hon brukar göra det om lådan inte är fräsch nattetid.

Ah well. Vad gör väl en jävla massa extrajobb imorgon om det innebär att jag slipper lite jobb nu.

Tack för ni läser!

Hare gött
haaaaj ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback