Första advent



För er som inte ser så står det Älskar Dig!, en liten "lapp" Manfred lämnade på skrivbordet precis innan han åkte. Jag älskar den där pojken, har jag sagt det?

Helgen har varit fin, med en massa snö, glögg, julstämning och film. Och jag fick en adventspresent ifrån Strömstad! Ett par supermysiga sockar, helt perfekt för mina hyss ute i snön. Jag satt nyss och kollade på Svenska Hollywoodfruar med familjen Hanberg/Karlsson, riktigt mysigt. Förresten, (jag verkar vara den enda) jag älskar den ofantliga mängden snö som är här!

Imorgon har jag sovmorgon. Det är helt okej alltså. Därför tänkte jag ägna kvällen delvis åt att göra lite skolarbete. Men jag har en massa andra saker jag skulle vilja göra först. Så jag prioriterar det (varför göra läxorna idag när jag kan göra dem imorgon?). Bland annat så tänkte jag ha ett filmrecensionsmaraton, sätta ihop en liten önskelista (jag drömde att jag fyllde arton inatt, men det är ju trots allt tre veckor kvar) samt smussla med lite julhemlisar. Det känns bra, jag behöver lite småplanering i mitt liv.

Julen är snart här, och jag har längtat efter december något förbannat mycket. Förra året var december så bra. Min födelsedag, Manfred tog körkort, att det var en massa snö, jag lyssnade på Threshold och livet var bra.

Det här året längtar jag ännu mer efter december. Snön är här, jag fyller arton (okej, det ÄR läskigt, ska jag bli myndig? JAG? Är ni säkra på det?), det är ett halvår kvar i skolan, REBECKA KOMMER HEM, jag ska lyssna på Kamelot, jag ska fotografera mer, Lekaco flyttar om 4 veckor - och jag ska gå hel ur det här.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback