23 augusti 2007


I hope I can chill and stay the same
Stop the bleed inside and feel again
Cut the chain of lies you've been feeding my veins
I've got nothing to say to you

I hope I can chill and stay the same
Stop the bleed inside and feel again
Cut the chain of lies
I've been beating and beating and beating myself
Man är väl inte starkare än att man i slutänden bryr sig mest om vad andra tycker, ändå.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Klänning?


Inför Stars on Stage behöver jag en klänning av det finare slaget. Klänningen ovan hittade jag när jag letade på Tradera. Jag vann den för 135 kronor, vilket inte är så jättefarligt om jag får säga det själv. Jag hoppas den passar, och om jag inte använder den på Stars on Stage så får den komma till pass vid annat tillfälle. Huvudsaken är att jag hittar en klänning att matcha med mina monsterklackar á la Kenza. Tänkte ändå ta en tur till Nordby och leta efter fler alternatv. Dessutom vill jag ha en ny jacka.

Jag är för tillfället i Strömstad, och här stannar jag till fredag. Det känns som att jag har tusen saker att göra, och jag vet inte riktigt var jag ska börja. För tillfället hade jag i alla fall tänkt dammsuga upp alla tusen döda flugor som ligger på golvet, och lyssna på Infected Mushrooms nyaste, men sedan blir det att gå och lägga sig alltså. Efter en myskväll med familjen, pizza, en massa läsk, TV och katter så blir man trött. Just sayin'.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Alla Hjärtans Dag

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Amnesia: The Dark Descent


Jag bara måste ha det här spelet! Jag kommer naturligtvis aldrig någonsin spela det själv, men tvinga någon annan går ju alltid bra. Det ska enligt allmänheten vara ett av de läskigaste spelen genom tiderna. Jag blir helt grymt nervös av bara trailern, vilken ni kan se här!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

12 oktober 2007


Tribute to Silent Hill

De första åren jag var tillsammans med Manfred var vi inne i en slags Silent Hill-period. I dagsläget har vi spelat igenom alla spel i serien (förutom Shattered Memories), de flesta mer än en gång. När bilden ovan togs, var jag ute på promenad i skogen och bara fick för mig att ta kort på mitt ansikte. Utan avsikt blev bilden helt perfekt för sitt ändamål, och trots att den är gammal och framför allt sönderredigerad, så är jag fortfarande väldigt nöjd med den (i alla fall om man bortser från de svarta kanterna, bilden hade varit fräschare utan).
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

StudiehjälpIdag fick jag veta att min anmälan till CAE (Certificate in Advanced English) visst var bindande, vilket gjorde mig förbannad. Det kostar 1800 spänn att skriva provet, och skolan betalar hälften om man klarar det. Jag har nu insett att jag inte har något behov av att skriva provet, och jag har inte råd heller. Men, då får jag veta att min anmälan var bindande. VARFÖR, sa ingen det? Jag ska ringa till Folkuniversitet imorgon och säga som det är. Inte för att jag tror det kommer hjälpa, men jag ska göra ett försök.

Dagen till ära har jag räknat ut mitt snittbetyg och måste säga att jag blev positivt överraskad. För första gången på några år känner jag mig lite hoppfull inför framtiden. Jag ger mig själv en klapp på axeln och tänker, fasen vad jag är bra.

Imorgon har vi studiedag (gissa om jag ska plugga, är helt galet peppad) och på onsdag har vi volleybollturnering. Nästa tisdag åker vi till kärnkraftverket i Oskarshamn och efter den veckan, ja - då är det lov. Fejnt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

15 januari 2009


Child of the West Wind

Om jag inte minns fel så tog jag den här bilden samma dag som jag hade fått beskedet att jag inte kunde gå kvar på Uddevalla Gymnasieskola. Helt knäckt lyssnade jag på soundtracket till filmen Spirit: Stallion of the Cimarron och kände en viss tröst just i textraden som jag lagt in i bilden.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Heavyweight


Det har varit en ganska jobbig helg. Jag har släpat på en 9 kilo tung handväska, och ett minst lika tungt sinne. Det finns alltför många tankar, planer och idéer kring en gemensam framtid. Ibland känns det som att den här gemensamma framtiden bara rinner mig ur händerna. Helgen har medfört en del beslut som jag inte känner mig hundraprocentigt tillfredsställd med, men det får vara som det är.

Over the distance
We try to make sense
Of surviving together
While living apart
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Konferencier


(Stallkatten Siv, jag kommer sakna henne grymt mycket!)

Ni anar inte hur glad jag är just nu. Som ni vet så var jag i november på audition för Stars on Stage. Jag kom inte med, och blev naturligtvis lite besviken (då det verkar så fruktansvärt roligt). Men idag pratade min handledare i projektarbetet med mig och berättade att han fått i uppgift att utse en konferencier till showen, då en av dem hoppat av. Då frågade han mig! Jag blev helt till mig av lycka, det hade verkligen varit så himla roligt. Så jag pratade med Michelle som ansvarar för evenemanget. Så imorgon ska jag vara med på repet och prova på hur det känns. Det ska bli så roligt!

Andra guldkorn i vardagen är att mitt projektarbete är på fötter och att jag tillsammans med min handledare löst en del praktiska problem. Det känns som att det kommer bli bra, det här.

Dessutom, så gick jag ner till Mjölby centrum efter skolan. Jag skulle aktivera min e-legitimation, låna A Million Little Pieces på biblioteket samt köpa tidningen Time. Att banken stängde tre minuter innan jag kom dit, att boken var utlånad och att tidningen inte fanns gör mig absolut ingenting, jag känner mig ändå så motiverad och peppad så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.

Nu ska jag duscha, städa lite och sedan se till att få gjort så mycket plugg som bara möjligt är. Snart är det fredag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Irriterad


Jag ringde Försäkringskassan för att jag kände mig lite förvirrad angående det där med förlängt underhållsstöd. Nu känner jag mig ännu mer förvirrad. Men jag hoppas det löser sig ändå.

Inatt sov jag uppemot en sisådär 4 timmar. Och jag hade en massa mardrömmar, och vaknade en gång i timmen. Jag var inte jätteutvilad när jag gick upp halv sex, det kan jag gå i god för.

Jag har i alla fall ägnat kvällen åt att planera och ta itu med diverse saker. Betalat räkningar, beställt nytt mobilabonnemang, ringt försäkringskassan och försökt aktivera min e-legitimation. Tänk den dagen jag slutar tycka att alla sådana vuxensaker är roliga. Jag måste börja söka jobb snart med. DET är stressande.

Nu ska jag ta mig en dusch så jag kan känna mig mänsklig igen. Sedan återstår en massa läxor, kvällen till ära. Ehe.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.