until we feel alright

Nu har jag rent procentuellt inte lyckats såpass många gånger att vändpunkten borde komma när som helst om jag bara fortsätter försöka!

Skämt å sido.

Ansökte om att få skugga på Strong Together 2016.

Kom till sista steget i rekryteringen av gruppträningskoordinator (mitt drömjobb) där det stod mellan mig och en tjej till.

Tog mitt största kliv utanför komfortzonen typ ever och tävlade i Les Mills Superstar 2016.

Sökte sedan en heltidstjänst som klädansvarig på Bodypower.

Gick på audition för att få skugga på Strong Together 2017.

Utan att faktiskt nått fram till mitt mål en enda gång. Jag har gått in med ett rätt bra självförtroende i samtliga. Ja, trott på mig själv. Det har varit några breakdowns där emellan där jag snyftat fram "varför duger inte jag?", framför allt att inte bli vald till gruppträningskoordinator tog ganska hårt. Jag var ju så förbannat jäkla nära. Jag hade ju påkostat en utbildning för att vara redo inför just det ögonblicket. Det var så himla klockren tajming att det bara var menat att bli jag.

När jag sedan såg att man kunde gå på audition för ST2017 frågade jag Martin om han tyckte jag skulle söka, varpå han frågade hur det skulle kännas om det inte gick vägen igen. Jag fick fundera en stund.

Det här är väl ingen big deal, tänker ni, herregud. Men då ska ni också komma ihåg detta: Jag är inte så van vid att satsa. Så jag är inte heller särskilt van vid att hantera att inte lyckas och att ta det på rätt sätt.

Inom två veckor väntar ytterligare ett besked. Kanske kan den bli vändpunkten. Kanske inte.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

1 in 100,000

Ida, Sport/Helse

Vad har jag gjort idag mån tro?! De som vet är de som var där själva och de får inget säga.. Hähä.

Har väntat spänt på ett mejl ikväll. 21:23 kom det.

Önskar jag kunde berätta mer men inte än..! Den som väntar på någon som gått har väntat för länge som farmin brukar säga.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

melodies of life

Häj bloggen.

Jag är så himla sjuk. Och låter alla veta det. Feber och rinnig näsa och dålig mage men framför allt väldigt ont i halsen. Känns som jag snortat chilipulver och sprungit ett maraton och svalt taggtråd. Blir inte ett dugg bättre med tiden. Kan inte minnas när jag var så här förkyld senast!

Anyway igår gick jag till jobbet och hade en helt okej dag. Ställde in combaten i stor protest men blev mordhotad till det. Hade sett fram emot den så mycket, och så var jag så kass.. hade ju aldrig gått ändå.

På väg hem från jobbet, precis när jag körde ut från parkeringen så fick jag väja för en promenist (norska, ok) som gick över vägen (mot mig) och var så VANSINNIGT nära och jag såg henne i sista sekund och drog sidan av bilen i räcket. So there's that. Jävla skit alltså. På exakt samma ställe som jag kommit emot vår soptunna här hemma, så jag bättrade på revorna kan man säga. Påminn mig om att berätta vad som hände när jag skulle hämta Signe och körde på en grusväg helt täckt av is i lång uppförsbacke. Varför kan jag inte bara köra som folk? Lyckades väja för en ekorre på väg till jobbet dock.

Satt en halvtimme senare hemma i soffan, grät av frustation, åt glass och kollade på My Cat from Hell. Då vet man att man nått någon form av botten.

Somnade i Martins säng så gott som sittandes med uppfälld huvudände och öppen mun och snoozade i tre timmar innan jag kom en minut sent till jobbet och tänkte positiva tankar för att överleva dagen. Eyes on the prize, Ida. Typ den enda anledningen att jag bet ihop och gick till jobbet idag var för att vi skulle till stallet efteråt. Jag kan ju inte sjuka mig och sedan åka till stallet, och att missa en ridlektion kommer inte på fråga så länge jag kan sitta upprätt!

Idag hade vi hoppning och jag trodde min sista stund var kommen. Är så jävla rädd för att hoppa. Även om jag hoppade mycket när jag hade egna hästar så har hoppning alltid varit läskigt och obehagligt (hade en häst som alltid rusade mot hindret, tvärnitade och sedan hoppade jämfota över, väldigt otrevligt) så även om jag kommer in i det så lär det ta lång tid innan jag blir trygg. Jag hade hoppats på att Viktoria skulle erbjuda att lägga ner hinderna till bommar på marken för min skull men det gjorde hon inte och det var jäklars tur, för annars hade jag fegat ur. Fick jättesnälla Angelo som hoppade oavsett hur bra eller dåligt jag red, men för det mesta flöt det på riktigt bra på främst de moment jag trodde skulle vara svårast. Så det var kul.

Något mindre kul är att jag fick meddelande av jourhemmet till Enzo ikväll att han är sjuk. Så imorgon blir det att rusa till veterinären klockan åtta. Så innan dess måste jag åka till Gunilla och hämta vårt betalkort och sedan hämta Enzo och vara på plats 08.00. Jag är så himla orolig för honom. Har hundra grejer att göra imorgon och hoppas verkligen att jag känner mig piggare för annars kommer jag inte orka..

Önska oss lycka till.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

me too

Herregud. Jag har redan träningsvärk.

Igår kväll avrundade jag med ett fotbad, FitLine och att kolla på när Martin spelade Outlast för att jag tvingade honom. Jag älskar skräckspel men vågar inte spela själv och när jag väl tittar så vill jag stänga av för det är för läskigt. I Outlast springer man runt i en enorm byggnad med bara en kamera och ser allt i night-vision. Man har inga vapen och batteriet i kameran kan ta slut och så blir man jagad och måste gömma sig. Det är ganska makabert för det mesta och jag blir så himla stressad. Men ändå är det så kul, haha.

La mig strax efter tolv och sov väldigt dåligt, vaknade flera gånger under natten. Vid klockan sex ringde väckarklockans första larm och jag gick upp direkt, och hade jätteont i halsen, ve och fasa.. med en och en halv timme till godo innan det var dags att åka hann jag äta frukost och göra mig i ordning samtidigt som jag repeterade BP100. Sedan var det dags.

Tre morgonpigga, tappra krigare kom. Lilla Strömstad, haha.. Men. Jag känner absolut ingen avund eller har några hard feelings alls faktiskt, det hade onekligen varit roligare med en fet anläggning och fullproppad sal men jag hade sjukt kul ändå. Alltså verkligen jätteroligt! Jag har inte kört pump ordentligt på tre månader (kvartalsutbildningen räknas inte eftersom jag knappt hade några vikter) och det kändes skönt att koreografin satt så bra. Det känns helt klart rätt att vara tillbaka. Den här gången ska jag göra det med kvalitet och inte kvantitet. Är redan bokad på nästa kvartalsutbildning!

Är i alla fall jätteglad över releasen och ser fram emot torsdagskvällarna med pumpgänget.Efter passet träffade jag Adis och pratade med honom en stund innan jag fick åka vidare till nästa jobb. Precis när vi skulle säga hejdå sa han "Du ser så pigg och fräsch ut. Glad liksom. Kul att se." och det värmde väldigt mycket att höra. Och förbättrade helt klart min dag där och då.

Hade en helcrazy dag på Nordby med jättemycket kunder, högt tempo. Blev ganska sliten efter lunch och det var såå skönt att få komma hem halv åtta.. Hade sagt till mig själv att den där påsen chips i skafferiett skulle få väntta en vecka till men min hals kliar så mycket och chips då är väldigt frestande, för kliandets skull inte minst. Så jag åt chips och kollade på Breaking Bad en stund innan jag tog tag i andra grejer. Skulle verkligen kunna gå och lägga mig direkt.. Förkylningen som kom under natten har verkligen brutit ut under dagen. Jag är ju så sällan sjuk så jag tycker väldigt synd om mig själv här nu faktiskt. Har köpt echinagard vilket jag tycker funkar väldigt bra mot förkylning om det inte gått för långt, och hoppas jag är fit for fight inför combaten imorgon.

Delar med mig av ytterligare en hysteriskt rolig bild.

 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

creations

Okej jag tänker börja inlägget med något helt vansinnigt relaterbart. Heter det så?


För det mesta är jag en sån där _hemsk_ person som faktiskt tycker att det är rentav jobbigt att inte göra ingenting. Det är en vanföreställning jag har, att om jag behöver kliva utanför dörren under dagen så har det ställts krav på mig och då har jag inte varit hundra procent avslappnad och ledig. Sedan ett tag tillbaka har jag lovat mig själv att ha en dag varje vecka i kalendern där det står "Zen" i mitten och inte under några som helst omständigheter något annat. Det känns bra att ha den där dagen. Nu händer det oftast att jag under just den dagen kanske gör en massa produktiva saker ändå, kanske sånt som jag inte hunnit göra tidigare i veckan, men huvudsaken är att jag valt det själv utan att behöva öppna kalendern eller ha en tid att passa. Konstigt kanske men jag behöver strukturen.

Idag var en zendag.

Men det här är vad som hänt det senaste.

Tog Signedingelingnedinglepingn till veterinären för hans sår. Världens snällaste katt alltså, låg och skakade av smärta men sa inte ett pip när veterinären grejade i såret. Skrämmande att han fyller 15 år i år, det börjar ju närma sig årets höst.. Det bästa man kan göra är väl att njuta av tiden tills den tar slut. Älskade katten, så länge du funnits med oss ändå. ♥

Han får inte gå ut i och med sitt sår men gör sina behov inne på golvet i ren protest så jag försökte ha honom i kaningården i några timmar i hopp om att han skulle göra lite därute.Förresten så har jag rensat lite här hemma som jag skrev igår. När jag är färdig med ena sovrummet får jag fasen gå igenom mitt egna rum igen, så mycket skit som jag samlat på mig. Men sedan har jag faktiskt gått igenom hela huset och slängt ut vansinniga mängder grejer som inte använts på många, många år. Har två flyttkartonger med grejer och kläder främst (och en massa prydnassaker kvar på sin plats) som ska säljas på Tradera men i lugnare tempo den här gången. Blev alldeles knäpp av att behöva hålla koll på 100 auktioner åt gången. Vem kunde ana.

Dessa har stått i min garderob sedan jul, det är allt jag fick i min Ritualskalender! Är nöjd med den faktiskt. Fick den för halva priset, annars hade jag nog inte köpt den, men det var väldigt kul att öppna och få en liten hudvårdspryl varje dag. Förutom ansiktskrämerna, de kunde jag ha skippat. Hade gärna tagit en spraydeodorant istället för tre duschkrämer också men i övrigt väldigt nöjd! Tack Rituals!Mina fina. ♥Skulle sälja lite kläder. Fick inte ta kort för Jonny ska ju gärna vara ivägen så mycket som går.I tisdags tog jag ledigt från jobbet och drog till Göteborg på eftermiddagen för Strong Together-audition! Varje år anordnar Nordic Wellness ett stort träningsevent på Svenska Mässan i Göteborg och från förra året fick de feedback från instruktörerna att det hade varit kul att få vara med och presentera. Så de drog igång en auditionturné är de besöker Göteborg, Stockholm och Malmö där man får visa vad man går för.

Jag velade fram och tillbaka ganska mycket. Jag är inte i mitt essä och efter Superstar känner jag mig inte jättesugen på att stå på scen igen utan att ha övat mer. Men istället för att presentera bodyycombat som är mitt hjärta närmast körde jag på det jag känner mig tryggast i och kan instruera mest naturligt. Så jag valde en av mina favoritlåtar från bodypumpen, från den release jag faktiskt körde tillsammans med Ida Sarström just på Backaplan i Göteborg för ett år sedan.

Vi var ganska många och alla skulle presentera i upp till 5 minuter var. Vi började i en liten sal utan redskap, med jättelåg volym på musiken och varje gång man höjde rösten i micken så försvann musiken. Tyckte helt vansinnigt synd om de som fick presentera i den salen de första två timmarna faktiskt. Det är väldigt svårt att uppnå fitnessmagic utan musik och bra mick. Det bör ju inte spela roll men känslan blir annorlunda för betraktaren och det blir defenitivt skillnad för instruktören.

Jag fick presentera så gott som sist. Nackdelen var att vi tränat i nästan 3 timmar och att jag var ganska ofokuserad vid det här laget, men fördelen var att vi hunnit flytta till en annan sal med grymt ljud, scen och grejer. Jag är väldigt tacksam för de instruktörer som höll skenet uppe, skrattade åt mina skämt och gav stora leenden trots att jag förstod hur tråkigt det måste ha varit. Dessutom är Göteborg ett ganska tajt gäng, så varje gång en instruktör blev uppropad blev det stora applåder och rop och varje gång de berättade vilken anläggning de kom ifrån kom ännu mer glädjetjut. Jag hade förberett mig på att det skulle bli lite awkward när jag gick upp, [nästan] ingen kände till mig och [nästan] ingen kände till Strömstad. Men ändå jublade de högt och fick mig att känna mig lika peppad som de andra. En liten sån där detalj som ändå betydde mycket för mig, är väldigt känslig för sådana små sociala signaler som kan bli fel. Typ om en grupp människor ska gå ut ur ett rum och lämnar en person på efterkälken. Är vansinnigt allergisk mot sånt. Så jag uppskattar alltid när folk tänker sig för och involverar alla så gott de kan i gruppdynamiken. Så tack, instruktörer i Göteborg!

Själva framförandet gick helt okej. Jag var ganska sliten och gjorde fel på koreografin en gång och det får ju bara inte hända, men annars var jag nöjd. Får svar inom två veckor så nu får vi hålla tummarna! Det hade givit motivationen en liten skjuts tror jag.De senaste tre veckorna har jag faktiskt inte jobbat så mycket. Jag tog semester hela veckan i mellandagarna, jobbade bara 5 timmar på nyår. Veckan efter gick jag måndag till fredag, var ledig tre dagar, jobbade EN, och var sedan ledig två dagar till. Det har varit ganska välbehövligt men de två senaste dagarna har jag känt mig i ett stort behov av rutiner. En fast dygnsrytm, träning och mat. För att faktiskt lyfta på rumpan och inte hänga framför TVn. Det är skönt på ett sätt också såklart och jag har definitivt njutit av det, men någonstans måste jag dra en gräns för att inte bli.. lat.

Jag vaknar alltid vid åtta på morgonen och känner mig hyfsat pigg, men utan planer eller en direkt anledning att gå upp somnar jag om. För att jag kan. Och för att det är så himla skönt. När jag vaknar sedan känner jag mig hur trött som helst dock. Så här kände vi oss imorse efter för mycket sömn. Jag var på Nordby en sväng för att handla mat men annars har jag mest pluggat bodypumpkoreografi idag. Så här ser det ut när jag övar, för det mesta. Är jag fysisk av mig blir jag ofta trött och tappar fokus lätt. Jag föredrar att lyssna på låtarna och visualisera rörelserna och coachingen. Ibland kan jag prata högt för mig själv och instruera men som regel är jag i horisontalläge och helt still. Det är så jag lär in bäst. Oftast brukar jag lyssna på låtarna i bilen och så i flera veckor innan jag övar in koreografin. Kan man låtarna är det hundra gånger lättare, eftersom jag ofta lyssnar på musiken och hör när förändring sker. Just bodypump är väldigt förutsägbart som regel, så hittills har det funkat bra. Det är betydligt svårare med bodycombat, där använder jag nästan aldrig koreografihäftet utan brukar mest titta på videon om och om igen. Nu tycker jag låtarna sitter hyfsat. Det blir alltid annorlunda när man väl står där, men jag tror inte jag kan banka in någon låt hårdare idag!

Beställde för en månad sedan dessa specialdesignade Bodypump 100-kläderna från Reebok. De har legat i garderoben sedan dess med lappar kvar och allting, men imorgon bitti är det dags minsann!

Det känns onekligen väldigt tråkigt att befinna sig på en liten anläggning för denna dagen. Bodypump 100 släpps över hela världen imorgon och det är FEST! I Göteborg på en enda anläggning var det 500 pers bokade (100 platser och 400 i kö), de har folk som sminkar instruktörerna innan passet och grejer.. Så ska jag hålla i Strömstad där det är två bokade. Två. Det blir ju alltid bra på sitt egna sätt, efter att ha instruerat både i Göteborg och Strömstad kan jag ju utan tvekan säga att jag känner mig mer bekväm i Strömstad av den anledningen att det är mer personligt och ett lägre tempo, mindre prestige. Det är så kul att känna sina deltagare och känna att man genomför ett pass ihop, än står inför 80 främlingar som stirrar med tom blick och tänker "jajajaja kör nu bara". 


Många instrukötrsbetraktelser från mig ikväll men det får ni leva med. Imorgon kör vi!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

what you came for

Alright. Idag har varit en jobbig dag för mig, med massa PMS spökande. Antar jag. Annars är jag bara en weak liten bitch, haha.

Okej jag har en del recap att göra men det blir inte ikväll. Jag åkte hemifrån vid nio för att ta Signe till veterinären för återbesök. Stackars katten.. han fick på sig den där dumma kragen och utevistelsen innebar att han fick knata runt i kaningården.

Gick ner på logen och rotade igenom mina barndomsböcker och hittade den jag specifikt letade efter, ska visa någon dag. Åkte till Backlunds och blev bjuden på frukost av Martin och åkte sedan hem. Städade. Grejade. La mig i sängen och drog täcker över huvudet för jag var på så satans dåligt humör. Jättearg.

Blev inte så mycket mer gjort under dagen. Har sett en säsong Breaking Bad. Ätit lite mat. Tänkt hela kvällen att jag borde verkligen plugga bodypumpkoreografi tills på lördag. Kände mig lite stressad och vansinnigt omotiverad.

Så jag gjorde vad varje förståndig människa skulle gjort.

Bestämde mig för att röja bland våra prylar i sovrummet i fem timmar.

Så kan det gå!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

not giving in

En ledig helg går mot sitt slut. Men det gör inget, för jag är ledig två dagar till!

I fredags var tanken att jag skulle träna innan jobbet. Men jag råkade trycka på stop istället för snooze så vi tog oss visst sovmorgon, Sterling och jag.

Dagen på jobbet var helt crazy bananas eftersom vi fick så mycket varor men när det var dags att gå hem så hade jag planer på att åka till gymmet och köra rygg med Martin. Men det tog en stund att ta sig därifrån och det var så snuskigt halt ute att jag var inte inne förrän en timme efter att jag slutat.. då hade han redan "smygstartat" i en timme och eftersom det skulle ta ytterligare 40 minuter att bila hem så lät jag bli att träna. Vi handlade massa mat istället.

Lördagen sov jag bort. Det var så himla skönt att spendera en dag i soffan utan en endaste tid att passa.

Idag har jag inte heller gjort så mycket. Var på Söle och fick bytt olja på bilen, satt in ett nytt signalhorn och lämnade tillbaka saft och marmelad som Kattkedjan fått sälja av Angelika och Mika. En mysig stund hemma. Övade sedan combat och åt både pizza och chips innan det var dags för passet. Ska aldrig begå det misstaget igen.

Imorgon ska jag skjutsa Martin till jobbet, äta frukost på Backlunds, träna, ta Signe (vår katt på Söle) till veterinären, hämta ut ett paket, källsortera, panta, ringa röntgen i Norge, försöka få ordning på musiken i mobilen, ÖVA INFÖR AUDITION PÅ TISDAG och åka till stallet på kvällen. Plus en himlans massa annat.

Bjuder på denna som fått mig att skratta hela dagen!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

kraken

Åh du världen. Jag är så himla trött men ack lika nöjd och känner mig lite så där allmänt tacksam för allt just nu. Bortsett från att vårt vatten i husen antagligen har fryst, det märker jag med all säkerhet imorgon, men varje dag kan ju inte vara perfekt som Hanna en gång sa så där diplomatiskt när allt gick åt helvete.

Imorse gick vi upp strax efter sex. Åkte till ett av våra jourhem för att ta katterna till veterinär. Två av katterna är superskygga och vi hade avsatt mycket tid åt att få in dem i transportburarna. Martin och jag hann dit en kvart tidigare än Gunilla och vi fick faktiskt in alla 6 på tio minuter. Efter detta bilade vi nöjda som få in till stan där jag släppte av honom och sedan åkte till Backlunds för att äta frukost i all min ensamhet. Så mysigt att sitta där och värma sig och bara vara en stund. Och äta mat så klart. Färskpressad apelsinjuice. ❤️

Åkte sedan till Dingleveterinärerna för att ta itu med två fakturor som hamnat fel och åkte sedan i god tid till barnmorskan. Väntade i tjugo minuter bara för att bli mottagen och informerad om att de hade strömavbrott i halva byggnaden så undersökningsrummet var helt kolsvart och hon skulle ändå inte se min livmoder sa hon, haha. Då är det väl ändå onödigt att jag lägger mig där och vresar tänkte jag, så vi bokade en ny tid och jag fick åka till jobbet i lugn och ro istället.

Hade en jättebra dag! Vår nya butiksansvariga är så engagerad och bra, jag frågade Erik om vi kunde byta pass på torsdagar permanent och det var han sugen på (vilket innebär att jag kan börja hålla bodypump på torsdagar), jag fick löst andra schematekniska grejer samt så bestämde sig idag big baus för att ge bort en STOR burk av vårt bästa protein till personalen. Vi fick en var alltså. Så himla snällt!

Efter jobbet köpte jag hästgodis, bytte om och åkte in till stan. Martin bad om att få följa med till stallet vilket gjorde mig så obeskrivligt glad och det var så kul! Trots att jag fick väldigt dåligt samvete över att det var så satans kallt och han höll på att frysa ihjäl.. tänk vad han ställer upp för mig, den mannen.

Hade ett bra pass med bästa Pirat. ❤️

Åkte sedan till Söle för att hämta Martins vinterdäck men stannade ganska länge för att bara umgås med min underbara familj. Var hemma görsent i ett brännkallt hus med fruset vatten men ack så lycklig.

Imorgon är sista arbetsdagen innan jag tar långhelg!

Ha en bra fredag, det ska baskemej jag ha!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

master

Ligger just nu i sängen i pyjamas, nyduschad, mätt efter middag som Martin lagat till mig, har huvudändan av sängen uppvinklad, dricker FitLine, gosar katt, känner doften av mitt nya Ritualsljus som jag köpte på rea idag och lyssnar till ljudet av Martins TV-spel. Livet känns så himlans bra just nu.

Förra veckan hade jag lite så där halvspontan semester. Hade tänkt åka till Mjölby egentligen men min bil är verkligen inte i toppskick så jag vågade inte riktigt chansa och skulle inte hinna åtgärda det och åka senare.. Veckan gick så vansinnigt fort faktiskt och jag kände inte direkt att jag tog det lugnt och njöt av ledigheten mer än att jag uträttade en miljon ärenden som jag aldrig hunnit ta itu med om jag jobbat, så självklart var det välbehövligt. Jag fick ju som tidigare nämnt helt akutont i ryggen och var på Mauris massage (när smärtan efter massagen lagt sig var ryggen sitt vanliga gamla jag igen), vi tog en tur till Happy Price och köpte inte mer än en badrumsmatta och en tvål typ, jag fikade med några gamla klasskamrater från högstadiet (♥), städade undan alla julgrejer redan den 26:e, var hos våra jourkatter ett flertal gånger för att hjälpa till med socialisering, Martin tog ut sin ridlektion som han fick i julklapp av mig, sålde en massa grejer över FB och på söndagen åkte jag till Göteborg för att hämta två katter som akut behövde omplaceras temporärt eftersom deras matte behövde flytta helst igår och inte kunde ta med sig katterna. Fick in ett träningspass också, redan den första januari. Plus hundra andra saker. En riktigt bra vecka!Åt upp det sista vörtbrödet jag hade hemma. Har en massa juledamer kvar som Artemis hjälper mig att äta upp.Martin på sin privata ridlektion med Vickan. Han var så duktig! Jag tycker han är så cool som klev utanför sin komfortzon och vågade prova något nytt trots. Just for the record, detta är inget jag prackat på honom utan något han varit genuint intresserad av och kommer göra igen. Så ni inte tror jag tvingar honom, haha.Nyår är så där vansinnigt överhypat tycker jag, men vill man fira med dunder och brak får man ju göra det så klart. Själv jobbade jag 10-15 (enda dagen jag jobbade den veckan) och efter det kändes dagen slut och vid åtta började jag fundera på hur sjutton jag skulle kunna hålla mig vaken till tolvslaget. Vi åkte in, köpte kaffe och glass på Statoil, kollade fyrverkerierna från Rådhusberget och åkte sedan hem igen.

Det här är mina mest gillae bilder på Instagram under 2016!Att se tillbaka på 2016 fyller mig med så oerhört många starka känslor. Jag känner mig helt utmattad av allt som varit. Jag gjorde så mycket (alldeles för mycket) och väldigt lite gick som jag hoppats på. Förhållandevis många drömmar som gick i kras och att försöka acceptera det gjorde mig bara likgiltig. I ena stunden känns 2016 som ett destruktivt år där jag verkligen förlorade mycket och summa summarum tog mig ingenstans om inte några steg bakåt - men å andra sidan har jag tagit så OTROLIGT mycket lärdom av det! Jag känner inte sorg när jag ser tillbaka, jag känner mig bara _mycket_ klokare även om jag fick lära mig den hårda vägen. Jag har satsat, jag har misslyckats och jag har rest mig igen. Framför allt återhämtats som mest från tröttheten som suttit i sedan sommaren 2015, även om det tog så gott som hela året innan det hände. Nu är den stora utmaningen att inte falla tillbaka och jag hoppas 2016 lärt mig hur.

Min största förhoppning är att jag ska kunna hitta glädjen och glöden i gymmet igen men om inte så har jag lovat mig själv att acceptera det. Det finns fler saker att leva för.Årets första träningspass gjordes den första januari ihop med Martin. Ett väldigt bra pass!Jag har börjat kunna ta mig upp ur sängen tidigt igen och här vaknade jag mycket tidigare än tänkt, tog en dusch och la mig i sängen igen. Det är ett av det bästa jag vet.Katterna från Göteborg.Årets andra träningspass körde jag med Martin och då var det benträning på schemat. Jag la upp ett pass för oss med fokus på baksida lår och rumpistump vilket jag definitivt känner av idag!Idag vaknade jag 05.15, åkte till jobbet en kvart senare och började jobba 06.00 för då skulle det inventeras. Fick sluta vid 11 då vi var klara och åkte till gymmet, köpte en foodbox, bytte om och mötte upp Lena för att vi skulle åka till stallet. Jag hade nämligen hyrt häst idag, tillsammans med henne. Jag fick prova en häst jag inte haft tidigare - Pirat - och han var sååå fin att rida! Det ar så himla kul att rida på egen hand och kunna strukturera ridningen själv, man får mycket mer variation då än om man rider på lektion. Dessutom borstade jag honom jättelänge och bara njöt av stunden.Eftersom jag har sådan himla tur så ville en arbetskamrat byta pass med mig imorgon så jag slutar 17 istället för 20. Detta innebar att jag lite spontant kunde hyra Pirat en dag till, så imorgon efter jobbet är det stallet som gäller! Längtar redan! Hade tänkt träna både idag och imorgon men en timme på hästryggen är utan tvekan ett kardiopass.Imorgon ska vi upp tidigt och hämta inte mindre än 6 av våra jourhemskatter eftersom de ska till veterinären. Klockan nio ska jag vara hos barnmorskan för cellprovtagning (inte relaterat till mina tidigare symptom-googlesökningar vill jag poängtera) och sedan jobb. Tänkte lägga ut lite träningskläder på Tradera med.

Avger aldrig nyårslöften men om jag gjort det hade det verkligen varit något i den här stilen.


Kärlek!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.