Good timesBilden togs i slutet av maj månad det här året, och påminner mig om dåliga tider där jag försökte göra allt för att vara positiv och se ljuset i slutet av tunneln. Jag tycker att jag lyckats fånga känslan på bild ganska bra.

Ikväll har jag mitt första provpass hos Cherry Casino. Jag kunde definitivt mått bättre, hela min kropp gör uppror. Men det ska nog gå bra ändå. Egentligen skulle jag jobbat stängning på Max idag, vilket jag gjorde även igår, men världens bästa Dennis tog mitt pass, ungefär två timmar innan det började. Så himla skönt, för då slapp jag komma typ 3 timmar försent till jobbet på Laholmen. Så idag har jag bara tagit det lungt. Jag låg i sängen och kelade med min katt Majsan, hade min gosiga filt och läste Harry Potter. När jag blev för trött la jag ifrån mig boken och sov en stund, vilket kan behövas då jag jobbar till 4 inatt. Sedan åt vi kycklingfajitas till middag.

En fin dag, med andra ord. Men nu ska jag börja göra mig i ordning inför jobbet. Imorgon jobbar jag stängning på Max igen och veckan efter det jobbar jag bara två dagar. Jag gillar stängningar, till skillnad från alla andra.

Nästa vecka kommer bli lugn och fridfull, till skillnad från vad den här har varit. Men det har sina fördelar det med. Snart får jag vila ett tag i alla fall, att jobba på Max tar otroligt mycket energi, åtminstone för mig som inte är riktigt van ännu. Men, kul är det!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

Portal 2Kvällen bjöd på Portal 2 multiplay med Manfred. Åh, så roligt det var! Jag älskar det spelet alltså. Sjukt kul att köra samarbete, då kan man umgås fast på avstånd. Typ.

Jag har varit ledig idag, fast jag var på dealerutbildning i några timmar. Åt fiskbullar hos farmor och lånade en bok på biblioteket. För andra gången ringde de från Max och ville ha backup. Så himla tråkigt med folk som inte dyker upp på sin schemalagda tid. Hade jag kunnat hade jag åkt upp och jobbat. Det dåliga samvetet kryper tätt intill, jag vet hur jobbigt det är att vara underbemannade.

Jag har tappat mycket energi. Med jämna mellanrum så drabbas jag av någon slags ångest, av olika slag. Om jag jobbar får jag ångest över att jag inte känner att jag får någon fritid (som den här veckan, då jag har minst ett jobb om dagen). Och är jag ledig så känner jag mig rastlös. Jag tror det mest handlar om att jag saknar struktur, samt småsaker att se framemot. Jag är smått orolig över någonting hela tiden, kan inte riktigt slappna av. Är trött men kan inte sova, och när jag somnat så kan jag inte vakna. I ena stunden har jag värsta lyckoruset och i nästa stund är jag deppigast i världen. How can it be?

Jag tror och hoppas att mycket av det släpper om ett tag. Jag oroar mig mycket för lönen, som ska räcka till nya vinterdäck och bensin för hela nästa månad. Jag är rädd att den inte ens räcker till det ena. Sedan var det ju en resa till Mjölby inplanerad, som helst ska bli av den med. Det är nog mycket där skon klämmer.

Jaja. Jag ska städa och sedan se på De Hänsynslösa. Gå och lägga mig sent, tvinga mig upp tidigt och gå och lägga mig tidigt imorgon, så jag får pli på min dygnsrytm igen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

PlaneringDagen har mestadels varit ganska jobbig, men det fina i den vägde ändå över. Jag har varit ledig, och det har varit mycket bra. Jag vaknade ganska tidigt, slöade och åkte sedan in till stan. Hämtade mitt körkort på posten, köpte en wienerbrödskrans och gav den till de på körskolan (som ett försenat tack) och sist men absolut inte minst fikade jag med Emma och det var mycket mysigt. Hemma åt jag pannkakor och sedan åkte jag in till stan igen för att träffa Jessica och ha lite dealerutbildning. Det var otroligt givande, jag tror jag hittat motivationen igen.

Jag tog mig en dusch följt av en kopp te och nu sitter jag här i min rosa pyjamas och kladdar i min almanacka. Skriver in lite arbetspass eftersom jag fått schemat för resten av månaden nu, och planerar min nästa Mjölbyresa. Jag tycker om att ha struktur på grejerna, helt enkelt.

Imorgon jobbar jag veckans sista pass, men nästa vecka är det fullt ös som gäller. Det känns bra, för då uppskattar jag min ledighet mer, plus att jobbet är roligt. Så det så!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.