the looking glass

(null)
 
Häjsan lilla bloggen och ni som läser. Då va're dags igen.
 
Jag har varit fett deppig idag? Bara så EXTREMT handlingsförlamad och riktigt jävla omotiverad. Överväldigad. Vet inte riktigt varför de känslorna kommer, och varför just när de kommer. Bara känner typ ett trängande behov av strikta rutiner och att ta itu med min shit typ? Det har visserligen hänt en del senaste tiden, sådant som jag inte riktigt vill/kan skriva transparent om (TISS TISS) men jag har fått jobba aktivt med att avsluta eller distansera mig från relationer som inte får mig att må bra. Sådant gör ju ont, men jag vet att det värsta är bakom mig. Jag hade igår en mardröm om att mina klasskompisar eller kollegor eller vänner eller andra människor som jag är i samröre med, det var hemskt oklart vilken tillhörighet de hade men det var en stor skara människor, visade sig vara extremaktivister. Alla visste det förutom jag. Vi skulle gå på konsert men de lurade mig att starta en brand i Globen där människor brann inne och dog som flugor, och när jag förtvivlat skrek att jag måste gå till polisen och berätta vad som hänt skrattade de bara och sa att ingen kommer tro mig när jag säger att jag blev lurad. Jag var den som anlade branden, polisen skulle varken tro eller bry sig om något annat. Vaknade gråtandes.
 
Någon som vill ta sig an och göra en psykologisk utvärdering av det? Nej?
 
Skämt åsido, det går bra. Försöker se min nuvarande situation som en möjlighet att växa och bli bättre som person. Tryggare i mig själv. (Och vara observant på om jag råkar anlägga bränder på arenor å någon annans vägnar, tydligen.)

Deppen KAN också vara något orsakad av att läkaren ringde idag och sa att alla mina provsvar påvisade normala värden, dvs. jag har inte PCOS. Det är väl jättebra att jag är frisk, tänker ni. Och ja det hade det ju varit, om jag inte haft alla symptom på sjukdomen men inte provsvar innanför ramarna. Så det gjorde mig lite uppgiven för jag trodde vi liksom hittat en lösning på problemet. Men det är ju bra att jag är frisk. Fast tråkigt att jag ändå har symptom som om jag inte var det. 
 
Detta är i alla fall mitt liv de senaste typ 9 dagarna.
 
Jag bor i mina älskade tofflor. Det är knappt jag vill använda dem för när de är äckliga och smutsiga sen vet jag inte var jag kan köpa nya.
 
(null)
 
Jag kikade runt på Vinted och skickade mina lite udda fynd till Amanda. Skrattade så jag nästan kissade på mig. Ska jag köpa denna till henne? Amanda du är partisk (vet dock inte åt vilket håll?) så du har inte rösträtt.
 
(null)
 
Kattgos varje morgon.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Sophie kollar på naturprogram.
 
(null)
 
... och upplever någon slags existensiell kris i bokhyllan.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
På min begäran började vi spela Subnautica igen, ettan alltså. Det var ändå ett tag sedan vi spelade det nu! Jag har hunnit glömma en del grejer så det är ändå ett uns av nyhetens behag. Men ni ser den lilla bullen på Martins ansikte? Hur liksom kinden poppar fram precis under glasögonen? Det är för han ler JÄTTESTORT. Varför ler Martin JÄTTESTORT tror ni? Jo för han är på väg mot spelets absolut läskigaste fiende. För att skrämma mig. Så jävla söt.
 
(null)
 
(null)
 
Gos.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vi var och handlade och jag sa "ta kort på mig!!" och ställde mig bakom Willys cutout som reklam för att de söker sommarpersonal. Men jag nådde ju för fan knappt upp?
 
(null)
 
SKREK när jag såg bilden.
 
(null)
 
Mamma sa "du ser ut som han från 90 days fiance" och det var så himla roligt för jag tänkte exakt samma sak.
 
(null)
 
Mera katter!!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Så här ser det ut när jag går på toa på morgonen. Fem katter sitter utanför och väntar på att jag ska komma ut (och ge dem mat).
 
(null)
 
Jag vann 60 spänn på Triss. Som jag givetvis spelade bort direkt och fick uppleva en gamblers high i typ 45 underbara sekunder.
 
(null)
 
Jag jobbade extra på Bodypower Mellan på fredagen, alltså för en vecka sedan. Min kollega Erik pratade om att de sålde delicatobollar på ÖoB billigt, typ 3 stycken för 15 spänn, så vi gick halva dagen och tänkte på dessa så tillslut när vi var färdiga med dagens leverans så gick han och köpte oss lite fika. Tyvärr var de en extrem besvikelse då de smakade som om de glömt att ha i socker, men tanken var ju fantastisk.
 
(null)
 
Pedro stjälpte mig att skriva ut papper.
 
(null)
 
Och så var det som så att en kollega till mig för några veckor sedan frågade om vi kunde byta helg med varandra eftersom han skulle iväg, alltså den helgen som var för en vecka sedan. Jag sa ja till att byta, så jag skulle jobbat förra helgen, men på torsdagen hörde han av sig och sa att han inte skulle åka iväg ändå och undrade om jag kunde tänka mig att byta tillbaka. Jag som var så jävla trött blev så himla glad över att få vara ledig, och hela fredagen gick jag och tänkt på samt pratade om hur skönt det skulle bli att vara ledig. Sent samma kväll kom ett meddelande från chefen:
 
(null)
 
Så självklart blev det jobb på Bodypower ändå, trots allt. Det var sannerligen en känslomässig bergochdalbana men det är alltid värt att jobba där, i slutänden.
 
(null)
 
Martin hade åkt till en kompis i Karlstad på dagstur. Jag tänkte sitta uppe på kvällen och vänta på honom men var tvungen att sova efter ett tag. 
 
(null)
 
Efter att jag lagt mig provade jag ta en bild med vår Verisure-kamera i sovrummet. TÄNK vad vidrigt om det typ stått någon i dörröppningen, vad fan tänkte jag ens när jag tog bilden. 

(null)
 
Kitty är en jävla stjärna alltså. 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jobbhelgen flöt på fint och det blev inte så mycket annat gjort än jobb.

Det blev måndag och skola. Åt lite fil till frulle i pausen. Så fint och härligt det är när vårsolen tittar in!!! Dock ett stort minus att man ser allt hår och damm och sånt så jävla tydligt. 

(null)
 
(null)
 
Vi skulle åka och göra nåt, minns inte vad, Sophie såg så ledsen ut när vi drog. 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag har börjat kolla på världscupen i hästhoppning från början. För några dagar sedan kom Wyoming (!!!) och la sig bredvid mig när jag gjorde det. Hon som aldrig någonsin söker kontakt med mig på något sätt annat än att ligga i fotänden av min säng ibland. Men nu fick hon till och med fram till sin koja (blåbäret i soffan), VÄNDE, och gick tillbaka för att lägga sig bredvid mig. Hur sjukt. 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
I onsdags var jag på XL Zoo och hämtade massa grejer som de beställt åt mig från Imazo. Nu ska det bannemej matas fåglar kan jag meddela!!!

(null)
 
Jag tog även vägen inom Ica i Strömstad för att tömma vår smäckfulla insamlingstetra! Wow så mycket folk har skänkt! 

(null)
 
(null)
 
Fick med mig en leksak från XL som de fått som varuprov från Kong. Fina färger ändå. 

(null)
 
Bowies och Sophie. 

(null)
 
Gangster. ❤️

(null)
 
Igår var det dags!!! Jag skulle ha seminarium efter lunch så borde använt förmiddagen åt att förbereda mig men jag var så jävla taggad på att hänga upp fågelmat så jag prioriterade det istället. Och my goodness så skönt det var i vårsolen. 

(null)
 
Före:

(null)
 
Efter:

(null)
 
(null)
 
Och även under tiden:

(null)
 
Jonny alltså, sån päsare. 

(null)

Han är inte ensam om det!

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Efter seminariet var slut igår så tog vi en promenad. Vi lekte en lek där man ska komma på ord från A till Ö med vissa teman, typ sjukdomar/diagnoser, djur, yrken osv så vidare. Skrattade så jag nästan kissade på mig för Martin är så jävla rolig. 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vi lagade Hellofresh och Pedro fick påsen som blev över. 

(null)

Fler som kosade sig. 

(null)
 
(null)
 
Har gått till fönstret och tittar ut typ 17 gånger i timmen för att se om det är några fåglar som äter av min mat. Det är det inte. Men jag såg denna, väldigt burriga blåmes sitta där och chilla. Trodde den var skadad/sjuk först men den skakade på sig sen och såg normal ut. Så var inte oroliga. 

(null)
 
Avslutar med en låt som går hemskt varm både i hörlurarna och i mitt huvud om dagarna. Älskar den. 
 
 
 
What if the heart was never broken?
How can we stand up and walk
If we never learn how to fall?
And what if the truth was left unspoken?
There's a way for us all
To make peace with the pain

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.