I lie awake



Jag har umgåtts med Abbe non-stop sedan skolan slutade. Det var riktigt längesedan jag skrattade så här mycket på så kort tid, det är helt galet. Jag tror i alla fall inte jag haft så här ont i magmusklerna av skratt, någonsin. Men, runt niotiden drog sig bröderna Hanberg tillbaka till sina rum för att sova. Då fick jag tråkigt, så jag funderar på att sussa kudde jag med.

Dagen har egentligen inte varit särskilt bra. NP i svenska gick inte alls särskilt bra, kemiprovet jag skrev förra veckan kändes mycket bättre än vad resultatet påvisade och så vitt jag vet så kom jag inte med i Stars on Stage. Fast jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte vill vara med. Men grejen är den att hon som håller i allt har sagt att hon avskyr att säga nej till folk, så alla sökanden har fått vara med i alla fall. Men om jag inte kommer med så måste jag ju varit FRUKTANSVÄRT dålig, om jag är den enda hon sagt nej till. Ja, hoppas ni fattar.

En annan sak som är jobbig, det är ju återigen det här med Lekaco. Jag skulle egentligen åkt till honom idag, men jag känner att jag behöver en dag utan att försöka tänka på honom. Bara slippa vara ledsen. Dessutom så vet jag att han brukar gå ganska många lektioner på onsdagar, så jag brukar inte få träffa honom så mycket i alla fall. Jag har så dåligt samvete för det - det känns som att jag struntar i honom, men för både min och hans skull så var det nog bra att skippa. Bara idag. Jag ska förstås kompensera upp det hela med massa kläm på öronen och en massa äpplen. Någon annan dag.


You don't remember me, but I remember you
I lie awake and try so hard not to think of you
But who can decide what they dream? And dream I do
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback