persona



Åh, jag måste stundvis påminna mig själv om att andas. Det känns som att jag kastar mig själv fram och tillbaka utan någon riktig planering. I mitt fall det kanske är någonting bra, kontrollfreak som jag är.

Jag har jobbat öppning på Max i helgen. Jag har sovit åt skogen för lite och känt mig förskräckligt död, min dygnsrytm är oregelbunden. Kan man säga. Jag har i alla fall, till min stora glädje och sömnigheten till trots, fått stå i köket båda dagarna och den ena dagen gick kanske markant bättre än den andra. Efter jobbet i lördags åkte jag in till gymmet för att köra lats och biceps. Det gick ruskigt bra, faktiskt, börjar lära mig att träffa latsen rätt. Sedan hade det kört ihop sig på Cherry något så in i att jag direkt från gymmet, på väg hem, fick vända och åkte till Cod och öppnade bordet, i mina vanliga kläder och med en gymodör liggandes över mig. Jag var inte jättenöjd den kvällen. Min bil gick dessutom sönder IGEN och jag var hemma runt halv ett. När jag kom in hörde jag Martin ropa "bli inte arg!" och jag tänkte att nu lär väl helvetet braka lös, vad han nu har gjort. Det visade sig att han tagit hand om tre maskiner tvätt, vikt och sorterat. Visserligen inte med samma noggranhet som jag - vilket han bad om ursäkt för - men jag blev så jäkla glad ändå. Som jag skjutit upp det där - och planerat att ta itu med den kvällen om jag inte kommit att bli tvungen att göra annat.

Sov i fyra timmar och gick sedan upp för att jobba igen. Jag var så trött att det gjorde ont. Kajsa ringde mig och det var bra, för då fick jag någon att prata med under bilfärden. Och kunde förebygga att jag nickade till. Den dagen gick lite bättre men jag var så trött. När dagen var slut samlade jag min darriga, koffeinpumpade kropp och åkte till gymmet. Jag fick slag av yrsel vid några gånger och tog det extremt lugnt. Jag var trött men motiverad och huvudsaken var att jag trotsade viljan att åka hem och sova. Körde fyra övningar core och lite kardio innan jag åkte hem, taggad att ta itu med saker jag skjutit upp. Huset såg ut som ett bomdnedslag och jag tänkte att skulle jag sätta mig ner nu, så kommer jag inte upp förrän imorgon. Så jag slängde ihop mat, var så galet sugen på bacon så jag stekte en massa och dängde i en sallad med kyckling. Jag har nog aldrig varit så vårdslös i min matlagning tidigare men jag var så hungrig och trött att jag trodde jag skulle falla ihop. Maten var till belåtelse och direkt efter intog jag ninja mode och städade huset. Diskade, dammsög och avslutade med en grundlig dusch. Den. Känslan. Älskar det!

Jag öste musik och var relativt pigg och när Martin kom hem satte vi oss i soffan, jag med täcke och glass jag gjort själv på bara frukter, och kollade när han spelade Dark Souls. Inte alltför långt efter det gav vi upp dagen och gick och la oss. Åh du underbara säng.

Så idag fick jag sovit 8 timmar under natten och har tagit itu med de grejer som jag skjutit upp i flera dagars tid. Är så himla stressad, uppe i varv, utan att egentligen veta varför. Jag är väl trött på att ha sjuttioelva saker i bakhuvudet, antar jag. Har lite saker som måste göras, men jag börjar jobba om fyra timmar och innan dess ska jag träna med Martin. Bröst och triceps står på schemat och jag har fortfarande träningsvärk sedan i.. torsdags? Tror jag bara ska betala två räkningar och sedan överlåta alla måsten åt morgondagen. Så jag slipper dö av stress.

Fick för övrigt lönen för mars inatt. Jag tappade andan för en sekund när jag såg siffrorna, blev väldigt överraskad. Jag fick ungefär det dubbla av vad jag brukar få ut i genomsnitt. Skönt att känna att allt slit gav resultat. Tråkigt att bilen gick sönder igen och jag åtminstone kommer få betala 3-4 tusen spänn för att få den i ordning. Men jag har ju en fantastisk far som kan laga den och slipper lämna in den på verkstad.. så det kunde ha varit värre. Verkligen.

Nu ska jag äta frukost och greja lite till med datorn och almanackan. Och lyssna på Machina Supremacy. De är min nya drog. Sedan stundar stängningspass med en uppsättning av mitt dream team och imorgon.. är jag ledig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie säger:

Snygg!

Svar: Tack så mycket, roligt att du läser!
Ida Hansson

2013-04-15 @ 22:15:57
URL: http://emelielandberg.webblogg.se
Trackback