a place to die

Just nu sitter jag på en cykel på gymmet! Så himlans praktiskt. Martin har nyligen stuckit till jobbet, efter att vi köttat bröst och triceps. Det gick bra men jag känner mig inte helt färdig än, ska nog köra lite chins och dips innan jag drar sen!

Helgen gick så himla fort. Nattpasset på Skagerack gick galet fort och när jag stängde bordet blev jag så disträ. Tappade bort saker och glömde saker. På väg till bilen funderade jag på vad det egentligen var för fel på mig och efter att ha gått tvåhundra meter insåg jag att jag parkerat bilen tvåhundra meter åt motsatt håll. Yey me.

Vaknade upp efter fem timmars sömn och kände mig förvånansvärt utvilad! Det gjorde mig glad, att för en gångs skull inte vakna upp dagen efter ett nattpass med känslan av att ha blivit överkörd av ett tåg. Slapp stressa och kom till jobbet, insåg att jag skulle få slippa kassan och bara kände mig så fruktansvärt nöjd! Det var en bra dag och jag fick sluta en och en halv timme tidigare. Blev galet peppad på att slänga in ett träningspass och åkte hem för att hämta grejer och fråga Martin om han skulle med. Det skulle han inte. Jag satte mig ner och tröttheten verkligen slog mig rakt i ansiktet. Bestämde mig för att dega ner mig i hans säng och sova istället. Sagt och gjort!

På jobbet gick det relativt bra, var dock fruktansvärt segt men det kändes ändå okej. När jag åkte hem var jag fortsatt så oerhört nöjd. Helgen var avklarad, jag skulle snart få sova och bäst av allt var att jag inte behövde sätta alarm till morgonen efter! När jag skulle sova låg jag där och bara aktivt arbetade med att njuta. Det var helt underbart. Klockan tio morgonen efter vaknade jag och det första som slog mig var att HELVETE vad skönt det är att vara ledig idag. Det är alltid så skönt när de där helgerna är över.

Det första jag gjorde var att ta itu med huset. Vi delar som sagt var inte behovet av att det ska vara städat så under helgen hade det hunnits stökas till och jag tog mig tid att tillfredsställa det behovet hos mig i alla fall. När det var klart kände jag mig - återigen - så genuint genomnöjd och tillfreds. Vi åkte upp till Nordby och delade på en chicken cashew och åkte sedan till gymmet för att köra ett benpass. Jag kände mig från början svag och skakig så efter fyra övningar gav jag mig. Hur glad och peppad jag än var hade jag trots allt bara fått sova 10 timmar på två dagar.

Vi åkte för att handla en massa mat och begav oss sedan hemåt. Martin värmde en pizza och jag gjorde en egen caesarsallad med vegetarisk kyckling och bacon (för att kycklingbitarna jag stekte först hade galet suspekt både utseende och smak). Han hann äta upp sin mat innan jag var färdig med min och det var bra, för då kunde han spela Silent Hill under tiden som jag käkade. Plockade sedan fram naturgodis och kaffe och skrattade mig fördärvad av Martins kommentarer som totalt slog ihjäl skrämseleffekterna. Halv tolv tog jag mig friheten att krascha på soffan. Helt slut.

Så idag gick jag upp relativt tidigt och tog hand om det vi lämnat framme kvällen innan. Kollade FG och åkte sedan till gymmet.

Nu har jag styrketränat i en timme och suttit på cykeln i ytterligare 60 minuter så nu ska jag börja knyta ihop säcken med lite mördande övningar. Ska sedan ta en sväng till Växtriket och efter det bege mig till Söle för att spendera resten av dagen med min familj. Den här dagen kommer bli bra tror jag.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback