slayer

Sitter just nu och varvar ner efter ett mage/rygg-pass. Det var evigheter sedan, avskyr att träna mage som regel.

Jag har tatuerat mig! Det hade blivit en dubbelbokning den morgonen men som tur var, var jag där i tid för ovanlighetens skull. Så jag fick tiden. Det var tre smärtsamma men ändå trevliga timmar, fast på radion pratade de nonsens om matlådor i 40 minuter, det var lite irriterande. Michael var både trevlig och duktig och jag ser så mycket fram emot att få fortsätta sedan! Är galet nöjd med tatueringen än så länge trots att den inte är ifylld. Efteråt hade Martin varit på Backlunds och köpt smörgås och Loka till mig. Maw.

Vi var lediga tillsammans på torsdagen och jag hade tjatat om att åka till Liseberg. Men det är ändå mitt i juli och det var jättefint väder så vi struntade i det.. Är inte sugen på att köa i 40 minuter per attraktion liksom. Jag sa till Martin att jag å det bestämdaste ville göra något särskilt av dagen, att jag får panik om vi bara låter dagen passera i slentriansysslor. Jag var uppe tidigt och grejade, bara för att snart somna om och sova praktiskt taget hela dagen. Jag fick in ett gympass och en massa Tera. Det är så jävla roligt. Nämen jag har haft så fullt upp i juli att det var skönt att bara ta en dag utan något särskilt, så här i retrospektiv. Jag har svårt att tillåta mig att ta sådana dagar, det måste ske spontant. Vi avslutade dagen med kladdkaka framför family guy!

Och igår jobbade vi stängning. De har varit bra de senaste även om vi varit klara sent. Tycker verkligen inte om att jobba 13-00. Med 30 minuters rast. Det är inte mänskligt.

Både igår och idag kravlade jag upp tidigt och åkte till gymmet. Och åt havregrynsgröt till frukost. Kärlek. Det är så varmt överallt men jag gillar det. På gymmet kunde det gärna ha fått vara mindre kvavt men ja.. Åh, jag har sån träningsvärk i benen efter igår. Körde ett kort och intensivt benpass och trodde det inte skulle ge så mycket, men jävlar! Och att göra marklyft idag med den träningsvärken.. Inte skönt. Tror jag måste inse att man inte behöver 3 timmar på gymmet varje dag för att det ska klassas som ett ordentligt pass. Har varit här i lite mer än en timme nu och svetten bara rinner..

Vill för övrigt säga att Adis äntligen är hemma efter en månads semester. När jag hörde hans röst bara hoppade mitt hjärta till, jag blev så jävla glad! Han har sedan han kom tillbaka några gånger frågat om jag gått ner i vikt, så igår vägde jag mig och insåg att jag väger 54, dvs. 2 kilo mindre än för en månad sedan. Kul att slit ger resultat måste jag säga.

Nu ska jag åka och jobba!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie säger:

Tatueringen blev ju riktigt snygg! Hur kom du på idén?

Svar: Gud så gullig du är.. tack! <3Jag älskar fåglar, och från början tyckte jag bara att det hade varit häftigt med typ, en stor rovfågel över ryggen. Men jag insåg att jag antagligen skulle ångra det eftersom jag inte gärna döljer ryggen (ur muskelbyggar-perspektiv..) så jag tänkte sätta den på armen istället. Men en rovfågel som falk, örn, hök, etc kändes lite för redneck-igt. Så det blev en korp, de är så majestätiska och lite ondskefulla. I klorna håller den som sagt Colten ifrån Supernatural, det enda vapnet som kan döda demoner. Lite som en hyllning till en jävligt bra serie. Tanken är att det ska bli en sleeve med lite ondskefullt tema. =)
Ida Hansson

2013-07-23 @ 16:13:47
URL: http://emelielandberg.webblogg.se
Trackback