tapto

 
Sup cyberspace.
 
Sitter just nu på tåget till Stockholm. Igen. Känner mig lite lugnare inombords än förra gången, och det är skönt.
 
I fredags jobbade jag dubbla pass. Jag mådde så dåligt på morgonen, såg inte alls fram emot helgen. Som jag skrev på Facebook så fick jag ta några extra djupa andetag och repetera mitt flitigast använda mantra; allting löser sig. Var stressad över att jag hade två på varandra följande stängningspass som båda krockade med varsitt nattpass. Att andra fick fira midsommar men att jag skulle jobba fyra pass på två dagar. Pratade med chefen och allting löste sig ändå, slapp stressa mellan passen på fredagen och behövde inte jobba natt på lördagen överhuvudtaget. Då kunde jag andas lite lättare. Nattjobbet på Skagerack var dock ganska roligt. Jag satt på övervåningen med utsikt över dansgolvet och snett framför en asgrym DJ. Minns ni Joshua, som förra sommaren gav mig sitt nummer? Han var tillbaka och hade vänner med sig. En av dem kom fram också att jag looked great from behind. Basen var så hög att markerna och korten liksom hoppade iväg, haha. Ja det var en bra kväll. Jag behövde inte anstränga mig för att se glad ut och tillsammans med Felicia på våningen under drog vi in 18 tusen, gick plus 10.
 
Jobbade stängning dagen efter och det var kul. En bra stängning, även om vi blev klara lite sent. Allt var i alla fall väldigt väl genomfört! Det var en rolig dag på Max som avslutades med filmtittande i sängen i Martins famn. Vi såg Warm Bodies. Hade aldrig hört talas om den tidigare så jag hade ingen aning om vad jag kunde förvänta mig. En sevärd film kanske, väldigt intressant idé. Men halvtaskigt genomförd. Klyschig. Förutsägbar. Jag till och med lyckades tajma in en replik på nanosekunden, både jag och Martin började skratta för det var så himla klockrent.
 
Imorse kom min fina in och la sig hos mig, fast jag minns inte så mycket för jag var så jäkla trött, sju på morgonen. Vi kramades och sa hejdå. Jag städade och senare kom min mamma med familj på snabbvisit! Det var så himla kul att träffa dem. Packade sedan, åkte hem till Söle en stund och fick sedan skjuts till tåget.
 
Har med mig ett gosedjur som jag köpte på sf-bokhandeln. En übersöt sak, fast jag har ingen aning om vad den är ifrån. Vilken serie/film liksom. Men den är helt bedårande. Sprayade lite av Martins parfym på den så jag kan gosa med den när jag får Bowiesabstinens.
 
Snart ska jag byta tåg i Göteborg. Ska köpa Subwaysmörgås och förhoppningsvis ha tillgång till eluttag så jag kan se på Supernatural. I Stockholm ska jag möta upp min rumskamrat och om minigymmet på hotellet är öppet så ska jag ta en titt på det. Vi hörs imorgon!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback