invägningen



Två veckor senare var det gjort i alla fall. Vaknade rätt tidigt trots att vi satt uppe länge inatt och kollade på galet mycket Family Guy. Men det var mysigt.

Jag åkte in till Westcoast för att äntligen väga in mig! Jag är både förvånad och nöjd över resultatet. Maria tyckte jag skulle vara väldigt nöjd över min procent kroppsfett, 21,7. Jag väger 56,3 vilket är flera kilo mindre än jag trodde. Jag har mer muskelmassa och mindre (faktiskt ganska lite) kroppsfett än jag hade förväntat mig. Jag menar, jag har sett det som att jag har en del hull på låren och rumpan men bevisligen är mycket av det muskler. Som ett av diagrammen på bilden visar ligger jag väldigt nära gränsen för låg fetthalt. Vad hände där liksom? Så var det något annat diagram som visade hur mycket bra/dåliga fetter man har i kroppen (don't quote me on that one, jag förstod inte riktigt) och där låg jag i botten, där ett högt tal är dåligt. Jag fick dessutom en siffra på min basalmetabolism. Bra besked helt enkelt, nu är jag lite mer peppad på att få ännu bättre siffror inför nästa vägning.


Har dessutom bestämt mig för att köra en vecka off med alla (kost)tillskott. Börjar känna mig skruttig (har börjat få lite strulig mage och ibland huvudvärk vilket jag aldrig brukar få) så jag tänkte jag skulle ta den här veckan utan att röra någonting. Se om det känns bättre.

Efter Westcoast åkte en nöjd tjej till Konsum och handlade ciabatta, smör med havssalt, brieost och korv. Kom hem och plockade fram, bryggde kaffe och gick sedan in till Martin för att säga att jag hade frukost färdig. Är villig att nominera mig själv till Girlfriend of the Year 2013. (Särskilt eftersom han inte behövde ta hand om något när vi var klara heller.) Jag har gått och blivit en liten hemmafru. Fast att jag ironiskt nog jobbar heltid också. Ger mig själv en klapp på axeln, känner att jag inte direkt kan bli anklagad att vara bekväm av mig. (Ni får ursäkta självgodheten, men jag känner mig duktig. End of story.)

Degade lite i soffan framför Family Guy och var trött, nära på att somna. Drack upp resten av kaffet och städade lite. Fick sedan gjort något som jag länge skjutit upp: ta kort på mig själv (näe, det här är ju oacceptabelt!) när jag fånigt nog står och spänner mig. Så jag successivt kan följa min utveckling i växande muskler eller brännande av fett. Lyssnade på Tool och hade jätteroligt faktiskt! 300 bilder blev det att gå igenom till slut. Jag sparade 21 av dem. Satt vid datorn i mitt rum, jag älskar att sitta där! Funderar på att spendera större delen av morgondagen där också, har en del grejer på datorn att ta itu med.

Har anmält mig till kettlebells ikväll. Min mage gör uppror utan dess like, har antagligen något att göra med den där enstaka perioden i månaden, ni vet. Men men. Har nyss ätit upp det sista av jambalayan och försöker tagga till ändå. Haha, tänka sig att vi faktiskt åt upp all den maten, med tanke på vilka enorma mängder det var.

Tränade för övrigt igår kväll efter jobbet. Vi körde bröst och triceps och jag satte nytt personbästa i hantelpress. Efter lite pepp från Martin vågade jag mig på 17,5 kg. Vilken kick jag fick alltså! Sött att jag körde med femkiloshantalarna när jag började, för 4 månader sedan.

Nä, nu ska jag hänga tvätt, gå ut med soporna och sedan åka in till stan!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback