vertically challenged

Tji fick jag för mina åtta timmars sömn. Vaknade upp halv åtta och kände mig bara dödast i universum. Sedan var det brutalt kallt i rummet också, gjorde inte saken bättre.

Hade ändå tänkt att ta det där tidiga gympasset trots lack of motivation, så snällt traskade jag upp. Åt havregrynsgröt med keso och hallon. Så jäkla gott verkligen! Tack fitnessfighten.

Jag var beredd att försöka tagga till fram tills jag sminkat mig. Då ville jag inget annat än att gå och lägga mig bredvid Martin istället. Men det kändes som att det var lite för sent för det, nu när det bara var ombytet kvar. Så jag satte i mig min PWO och bilade in till stan. Det tål för övrigt att sägas en gång till, jäklar så god den är!


På gymmet skulle jag köra lats och biceps, samt axlar och mage om det fanns tid till över. Jag körde på, relativt omotiverad och satt och gäspade nästan hela passet rakt igenom. Försökte göra så mycket chins som möjligt utan assist, fick dessutom tillfälle att öva på att hoppa upp på ställningen själv. Det är inte det lättaste, haha. Men jag lyckades i alla fall på den lägsta. Satt och förbannade att jag inte såg annat än 30+ hantlar plus min panna när jag körde axelpress. Det är inte lätt att vara kort alltså.


Mina händer gjorde jätteont och jag har en svag känsla av att jag kommer få köttiga valkar på fingrarna.. Dessutom gick min shaker och min mobilhållare sönder. Men jag var ganska glad ändå!



Efter två timmar kände jag mig nöjd och glad, skippade magen och kör den med ryggen imorgon innan pumpen istället. Så jag fick köttat ganska bra ändå alltså. Satte sedan i mig FortiFXen som jag köpte åt Martin igår (flåt) och kände mig lite vardagslyxig.


Är inte det minsta taggad inför jobb idag men så är det ibland. Jag har Martin med mig i alla fall, och förhoppningsvis blir jag ledig imorgon.. Hoppas jag.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback