83

 
Åh, vad jag har sovit bra inatt. Vaknade runt halv fyra av att Martin låg på rygg i mitten av nittiosängen, med händerna under huvudet och armbågarna rakt ut åt båda håll. Så jag hade inte en chans att få plats. Provade att slå lite på honom, utan resultat, så jag begav mig in till mitt rum istället. Mjuk säng och ett dunderfluffigt täcke..
 
Sov i sju timmar. Känns helt okej. När jag vaknade tog det emot att gå upp, men det är så himla grått och mysigt väder ute att jag vill sitta här i min morgonrock, John Mayer och några tända ljus och bara kosa. Lever fortfarande på glädjen från igår! Det var så himla avslappnat och jag lyckades med det där jag annars inte kan; att leva i nuet. En känsla jag värderar högt. När vi åkte Spinrock satt Martin bredvid mig med armarna nonchalant hägandes vid sidan, och så sa han väldigt lamt "så här roligt har jag inte haft på jättelänge". Han tyckte att det roligaste var att se mig skrika. Kan tänka mig det, jag var inte nådig igår.
 
På bild ser ni vad jag köpte i stan i förrgår. En liten prydnadsfågel (enorm skräll) och en gammaldags anteckningsbok. Den är jättefin inuti också!
 
Tänkte slänga in ett till inlägg innan jag ska äta frukost och kolla på Supernatural. Maw.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback