unshakeable



Det ska medges att det varit lite si och så med motivation för att träna de senaste dagarna. Det är alltid roligt när jag väl är där och jag är alltid asnöjd efteråt, men när jag ska upp tidigt morgonen efter blir det alltid så omständligt (som det tydligen heter?!) i och med att det tar så lång tid. Idag blev det drastiska ändringar av planerna och min gymväska står orörd. Nåväl, en dags extra vila har väl ingen dött av. Ska se om jag får in 5 pass på fyra dagar nu då!



Det var svårt att åka hemifrån, eftersom huset kändes smutsigt, jag hade inte riktigt tillgång till mitt rum så jag kunde göra mig i ordning samt att jag skulle behöva byta sängkläder och sätta igång en maskin med tvätt.. och så vidare. Istället ville jag vänta på att Martin vaknade men killen sov djupt och tiden sprang iväg.. Tillslut  gick jag in och kröp ner bredvid.



Jag bestämde mig för att skjuta upp det där gympasset och när Martin vaknat satte jag i mig en portion kasein och städade loss! Hann också göra mig i ordning ordentligt innan det blev dags att åka in till stan och kiropraktorn.

Jag släppte av Martin och åkte själv till gymmet för att reda ut det här med schemat. Det hade blivit någon miss mellan ombytet till nya schemat så jag valde att inte ha fler pass den här veckan. Vi redde ut lite andra saker när jag ändå var där och jag fick en gratis Gainomax. Lyxigt! Med smak av päron dessutom. Alla mina kosttillskott smakar päron basically. Haha.



Parkerade bilen utanför kiropraktorn, avnjöt min Gainomax och pratade i telefon med min finaste Ellen, i väntan på Martin som när han kom tillbaka hade fått diagnosen låsning i skulderbladet. Själv tyckte jag att det var skönt att han låtit någon titta på ryggen och kanske kan det bli bättre nu efter att bästaste Björn fått klämt och knäckt lite, haha.

Vi tog en tur till Nordby där jag skulle försöka byta mina trådlösa lurar mot någon annan modell, men hittade inga intressanta så jag får återkomma nästa vecka, efter leveransen. Halvbesviken gick vi vidare för att handla lite mat, panta burkar och växla mynten från min Kitty Bank på Max. Exakt trehundra kronor var det, så jäkla gött att ha lite mer än de där 50 kronorna på kontot. Vi tog varsin kaffe och bilade sedan hem.

Lagade samma middag som igår och kollade färdigt på fjärde säsongen av Breaking Bad. Fy fan vilken bra serie, så tråkigt att jag bara har 8 avsnitt kvar nu. Det var så spännande att jag bara inte kunde slita mig så när vi var färdiga var klockan nästan tio och gymmet kändes avlägset eftersom vi ska upp tidigt imorgon för att besiktiga Martins bil. Så det får bli ett gympass efter det imorgon, istället.

Åh. Jag har ju börjat knarka Celldweller, hans musik är så jäkla bra. Så jag gillade hans sida på Facebook och gjorde ett inlägg på loggen.. Och jag fick svar!! Hur sjukt? Jag skrek rakt ut när jag såg det, fy fasen så glad jag blev!



#fangirl #starstrucked #dör #osv

Helt sjukt. Så nu är jag desto mer taggad att träna hårt som fan och ösa Celldweller tills öronen blöder, vilken känsla.

Ligger just nu i Martins säng med musik i öronen och är väldigt tillfreds med dagen även om den blev långt ifrån så produktiv som jag hoppats på. Tror faktiskt jag ska slå på stort och läsa en bok innan det är dags att sova. Bjuder på en bild på vår Arya som jag misstänker faktiskt kommer få bäbisar snart. Väldigt spännande!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback