walking dead

Har nyligen slagit mig ner i soffan för att äta middag och kolla på Walking Dead. Ja jäklar, stoppa pressarna, jag som aldrig varit intresserad av den serien förr. Inte riktigt min genre. Men den verkar lovande.

Min sinnesstämning är mycket up and down efter att Ben dog. För det allra mesta känns det okej men det händer att jag blir ledsen också. Jag vet att det går över men det måste få ha sin gång också. Livet går vidare och det finns fortfarande så mycket annat att vara tacksam för. Jag tänker ge mig själv tiden att gråta ögonen ur mig för att Ben är borta. Bryta ihop och komma igen.


Igår begravde vi honom i alla fall.. Jag hade lagt honom i en låda, på en handduk, massa papper runtom och en ros ovanpå. Vi satte eld på den, och tittade när den brann  i säkert en halvtimme. Det var Martins idé och det kändes som en morbid plan till en början men å andra sidan så vet jag att ett rovdjur garanterat skulle gräva upp kroppen om vi begravde den så.. Vi kremerade Ben. Det var ändå ganska fint. Är tacksam över att Martin visade förståelse och engagemang och inte bara ville kasta ut kroppen i skogen. 


Jag tände ett gravljus och la en bukett liljor över gropen där vi sedan begravde honom. En fin gest, ett fint farväl. Älskade gubben. Jag ska inte glömma bort att jag har 6 andra gerbiler kvar.. Jax påminner så mycket om sin pappa att det är lite halvjobbigt att se honom stundvis.. Jax verkar leta efter Ben, de hängde mycket ihop. Han verkar också ledsen faktiskt. Men nu är det så här det ser ut och vi får leva med det.

Jag har gått stängning måndag till onsdag och varit ledig igår och idag. När jag kom hem från jobbet i onsdags hade Martin en överraskning till mig för han tyckte jag behövde muntras upp..


Så jag fick Black Flag! Asnajs. Jag har inte kört alla de andra AC-spelen men de står i spelhyllan och väntar. Dock har jag inte haft möjlighet att spela än, för Martin vill vara med men han har jobbat när jag varit ledig.

Igår gjorde jag nästan ingenting på hela dagen. När klockan var fem hade jag så gott som bara städat lite i huset och myst med Martin en liten stund innan han åkte till jobbet. Farmin ringde och vi pratade en stund innan jag bestämde mig för att åka upp till Nordby och hänga med honom och Simon lite. Sedan åkte jag till gymmet och lyckades kanalisera de dåliga känslorna och få ut ett rätt bra benpass. Det är jag nöjd med.

När jag kom hem tände jag massa ljus och lagade mycket enkel middag i form av ris och stekt kycklingfärs, med gurkmeja och rosmarin. 


Tur jag inte är krävande vad gäller mat. Det får gärna vara tråkigt och enkelt bara det smakar okej.

Idag vaknade jag av att Martin kröp ner hos mig och det var så mysigt.. Att fläta ihop armar och ben och ligga så nära som bara går. Varmt, mjukt och mysigt.. Vi åt frukost och åkte till gymmet. Jag körde axlar, lats och gårdagens magrutin. Martin däremot körde ben så svetten sprutade.


Efteråt åkte jag till Statoil och fick äntligen tvättat och städat bilen. Åkte och handlade och när jag kom hem fick jag äntligen bokat tid för att skicka iväg min dator på reparation. Men framförallt fick jag rengjort alla fyra burarna, inte en dag för tidigt. Och sedan dess har jag suttit ner och bara tagit det chill. Nästa punkt på agendan blir att städa huset, skriva upp mitt nya schema och mejla PT-Emelie. Sedan en lång dusch och efter det tv-spel innan det är dags att gå och lägga sig. Tagga öppningshelg.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback