beautiful life

Jag har varit ledig lördag och klockan är bara halv tre på min lediga söndag.. Men det känns som att jag levt i nuet tillräckligt för ett halvår framöver. Framsteg! Jag lär mig sakta men säkert att vara med tidseffektiv med det som fatiskt bör göras, tvångstankarna är mer lågfrekventa än någonsin i samband med negativa tankar, jag stressar betydligt mindre och ibland bara släpper jag det jag gör för att göra någonting helt annat.

Lycka för mig är frisk luft och varma solstrålar, att vara fri från smärta och att känna hjärtat slå vivida, bestämda men långsamma slag. Jag strävar åt det hållet. Vad jag än gör ska jag kunna njuta av nuet, även om det inte är mitt livsändamål jag ägnar mig åt.



I onsdags började jag jobba halv åtta fram tills vi hade assistentmöte klockan tre fram till halv fem. Pumpen började klockan åtta och jag var till en början lite stressad över att jag skulle hinna träna ben innan dess. Men jag trotsade den känslan och vi åkte hem emellan. Jag tog hand om lite disk och tvätt men de resterande 40 minuterna vi hade kvar innan det var dags för gymmet, la jag mig med huvudet mot Martins lår där han satt i soffan, och försökte lösa ett metallpussel jag köpte för ett tag sedan. När jag klurat ut lösningen på det slöt jag ögonen och halvsov i en kvart till. Sedan var det dags för benträning och bodypump.



Torsdagen började Martin klockan tio och jag körde in honom till jobbet. Tanken var att jag skulle träna efteråt men jag hade väldigt ont i magen så jag åkte hem istället. Kollade på Breaking Bad (FY VAD DEN SERIEN ÄR BRA!) och tog hand om en massa smågrejer som var sååå himla skönt att bli av med (bland annat så fick jag ner nya releasen), under tiden, och allt eftersom blev magen lugnare och jag hann med ett gympass innan jobbet ändå. Jag rpovade på att köra triceps och biceps i ett pass istället för mitt vanliga upplägg. Jag hann inte med ett jättelångt pass men ser det ändå som ett bonuspass, ett sjätte styrketräningspass för veckan.







Jag var onekligen asnöjd över att man kan se en stor blodådra på biceps när jag får pump, haha. Vascularity. Give me more. Det är lustigt det där. Vissa dagar ser jag mig i spegeln och känner att shit, jag ser ju inga resultat alls.. Andra dagar blir jag alldeles häpen och tänker istället shit, är det där jag? Man blir ju så hemmablind på sin egen kropp att man liksom inte ser utvecklingen. Det ska det bli ändring på snart.. Spännande!

Fredagen rullade på med ett tidigt benpass (för andra gången den här veckan) och efteråt ett pass bodypump där jag maxade på nästan allt.. Grym start på dagen! Jag hann ta en sväng till leksaksbutiken för att handla present åt min syster Emelie samt två ny metallpussel till mig själv.



På lördagen åkte Martin till jobbet mycket tidigt och även om jag vaknade då så låg jag kvar i sängen och drog mig i timmar, vilken vardagslyx! Myste ihjäl mig vid frukost och städade huset en snabbis innan jag åkte till Söle för att fira bästa syster.







Min farmor blev lite rastlös så jag frågade om hon ville med ut och sitta i solen och hålla mig sällskap när jag städade bilen. Det var så härligt väder ute! Efter att ha städat halva bilen satte jag mig bredvid och pratade en stund istället. Tog tillvara på nuet.. Jag fick veta igår att farmor fick en liten stroke för några dagar sedan, och det märks på henne att hon har dödsångest.. Hon pratar hela tiden om att hon snart är borta och så vidare. Men ändå, en så obotlig optimist min farmor är. Så fruktansvärt orolig bara.

Hon har funnits för mig hela mitt liv och jag tänker ta vara på resten av den tid vi får, och har lovat att komma och hälsa på oftare, jag tänkte kanske en gång i veckan eller så. Det är sorgligt att det krävs sådana här händelser för att man ska förstå värdet hos andra människor.







Vi hade i alla fall en underbar stund ute på bänken i solen, tills det var dags för familjen att äta middag och mig för att städa klart bilen och sedan åka in till gymmet för ett pass bröst.





Så idag har jag bara njutit av morgonen och kollat på Breaking Bad i bakgrunden av att försöka lösa schemat inför min semester.. Det är inte bara bara att ta ledigt i två veckor. Men jag andas och tar en sak i taget. Än så länge har jag aldrig hamnat i en situation som jag inte kunnat ta mig ur!

Nu ska jag äta lite mat och sedan åka in till gymmet för ett snabbt pass lats.. Sedan ska vi åka in till stan igen för att rösta. Och ikväll ska jag fortsätta chilla och bara njuta.. Två veckor kvar till semester. Och Breaking Bad-marathontittandet fotskrider.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback