where we were

Vaknade klockan nio idag.. utvilad för en gångs skull, trots det otroliga åskvädret som rådde under natten. Jag sover alltid oberörd genom dem, hähä.

Kickade igång dagen med frukost och Breaking Bad. Tog det väldigt lugnt och njöt av långsamma timmar i soffan.. Martin vaknade några timmar senare och vi åkte in til stan, tog en snabb sväng till Konsum för att hämta ut mitt första utskick av The Healthy Box samt köpa en bukett blommor till min fina farmor, för vi skulle äta middag hos henne.

Det har tyngt mig så mycket det senaste, att min farmor blir sämre efter att ha fått en stroke.. Men så glad hon blev av vårt besök! Det värmde mitt hjärta så mycket att Martin följde med och var så delaktig och engagerad i stunden, för det betydde så oerhört mycket för min fina farmor att vi tog oss tid att vara där i några timmar. Jag tyckte ändå att hon verkade pigg och hängde med, möjligtvis lite glömsk men så kommer jag alltid minnas henne, haha. Varje gång jag är där plockar hon fram ett fotoalbum med bilder på mig när jag var liten. Jag har sett dem tusen gånger men vad gör väl det.

 
Jag hade önskat att hon skulle laga köttgryta till middag så det hade hon gjort och den var lika god som vanligt.

 
Ni anar inte vilken fin människa hon är. Alldeles genomvarm och alltid glad. Jag försöker ta vara på och hjälpa henne i den mån jag kan nu när jag inser hur tiden bara sprungit förbi. Det är tid man aldrig får tillbaka. Vi avslutade besöket med att gå ett ärende åt henne och sedan åkte vi till gymmet. Min kropp skrek efter vilodag så jag pratade med Sanja i typ en timme istället, i väntan på att Martin skulle bli färdig. Och trampade halvhjärtat på cykeln under tiden.

Hemma sedan öppnade jag min Healthy Box!


 
Är mycket nöjd med innehållet, det här kommer jag fortsätta med! Den passar mig mycket bättre än Glossybox, som säkert är helt kanon om man är mer intresserad än jag är.

 
Körde på kepsen bakochfram idag också, känner mig så himla tuff!

Satte mig sedan i soffan med Martin, varsin proteinglass och SoA. Rekommenderar den här glassen! Den smakar väldigt chokladigt, nästan lite kaffeaktigt. Inte Ben & Jerry's direkt men god och framförallt fullsmockad av protein! Det enda riktiga minuset är priset, nästan en femtiolapp för oerhört lite..

 
Imorgon blir det full rulle trots att jag är ledig, en massa saker att fixa (ska faktiskt skriva en lista sedan, min första på länge), ett bodypumppass att hålla, ska träna med AnneLine och sedan göra ett litet hembesök på Söle. Sedan är det öppningshelg med min älskade och sedan semester!(!!)

Avslutar med en bild på två av mina skruttiga gerbiler, Ben den äldsta som inte har några tänder kvar och hans son Jax som alltid föredrar att ligga på Ben. Grumpies.



Nu ska här övas bodypump!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback