fuel & fire



Igår efter jobbet blev det en liten shoppingtur med Martin. Jag köpte mig ett par dösnygga Freddybrallor (älskar att jag har rabatt via jobbet, blir knappt en tusenlapp för denimbyxorna), ett par nya arbetsskor (som jag tror blir för varma att jobba i men jag hittade verkligen inget som levde upp till mina krav..) och fick även med mig mina nya träningsbyxor från 2XU, som vi gjort en personalbeställning på. Kollade även upp ett par nya träningsskor, mina har hängt med i tre år nu.. De är hyfsat hela men luktar död. Haha. Innan vi åkte till gymmet bjöd Martin på en fresh med hallon hos Honeycomb! Sedan åkte vi till gymmet, och vet ni.. När jag kom dit - en halvtimme innan mitt pass började - så insåg jag att gymbagen var kvar hemma!



För tanken var ju att jag skulle hem emellan men vi planerade in vår shoppingtur under dagen och då glömde jag helt bort gymbagen.. Som tur var hade jag med mig mina nya 2XU, fick använda mina jobbkläder samt låna ett linne av Martin som faktiskt var där för andra gången den dagen och därför hade med sig ett extra linne. TACK GODE GUD. Och Martin. Tack Martin. (Som ligger och vrålsnarkar på andra sidan väggen, stackarn var trött.) Man tager vad man haver och jag tyckte det blev helt okej faktiskt!

Kom hem och var superduperhungrig och hittade en låda citronbitare i frysen.. stekte upp alltihop och gjorde en currysås till, gjord på grekisk yoghurt, curry, gurkmeja och honung. Muuuums. Jag och panerad fisk alltå.



Bild på vad jag köpt.. Hoppas skorna blir bra alltså. Jag var inte riktigt nöjd men jag hoppas de inte blir för varma. Köpte en iläggssula som ska hjälpa till att ventilera och absorbera fukt. Så ska jag nog inte få så ont i fötterna tack vare den lite tjockare sulan, att gå 20 tusen steg varje dag i converse är inte skönt.



Idag var det upp och hoppa klockan tio i sex. SÅJÄKLATIDIGT. Hade sovit aslite men det var bara att gilla läget. Ner med havregrynsgröten, på med smink och träningskläder och bila iväg mot Munkedal för att tillsammans med Sanja rocka bodypump i Munkedal. Smygrelease för oss kan man säga, vi kör den första gången i Strömstad imorgon. Såg det lite som ett genrep! Men det gick bra, vi hade väldigt roligt!



Men när jag kom hem sedan.. alltså.. Duschade snabbt som attan och hoppade sedan i säng. Lyckades småslumra i en timme men drömde att jag jobbade, haha.. Jag var så sjuuukt hungrig men orkade inte gå upp så det slutade med att Martin släpade upp mig - på min begäran. Där stod jag i köket, så trött att jag bara hade ena ögat lite halvöppet och jag hade tänkt steka potatis och angusburgare men när jag öppnade frysen hittade jag en bortglömd pasta alfredo som jag köpte häromdagen. Alltså. Glädjen. Så på sju minuter hann jag värma min pasta och steka mina biffar och sedan glufsade jag i mig lunch för glatta livet. Tack till forna mig för framförhållningen.

När jag ätit la jag mig på soffan med täcke och kudde. Martin spelade Assassins Creed och jag tittade på i typ två timmar innan jag somnade. Vaknade efter en timme, somnade om. Vaknade, somnade om. I nästan 6 timmar. Sex. Jäkla. Timmar. Kan ni förstå hur skönt det var? Martin hade asroligt och jag tyckte mest att det var mysigt att få sova hos honom, haha.

Vid sju åkte vi in till stan för att handla mat och hämta upp en pizza som han beställt. Vi bilade hem och i väntan på att min pizza av den lite billigare varianten skulle bli klar passade jag på att storstäda huset. Satte upp nya doftpatroner och vädrade, dammade och dammsög. Sedan hjälptes vi åt med all tvätt och disk. Runt halv tio kom Adis och Sanja hit för en kopp kaffe och lite skratt och tjöt för att åka hem runt elva igen. Men det var jättetrevligt!

Så nu sitter jag och njuter av det nystädade huset, min kvällsdos av FitLine, mina prestationer de senaste dagarna och hur skönt det har varit att få vara ledig under dagen. Jag har sovit så mycket, och jag ångrar ingenting. Jag hoppas få till en vardagsrytm där jag inte behöver hålla på så intensivt en längre period för att sova bort min lediga tid när den kommer. Jag kommer att behöva mer balans i fortsättningen. Men att säga nej är inte alltid det lättaste.. Och nu ska jag bara hålla ut 5 dagar till tills jag är ledig igen.



Klickade nyss hem lite småprylar från Lil Bub's egen shop där pengarna går till välgörenhet med fokus på (hus)djur i behov av hjälp. Alltså jag älskar den katten. Googla henne, Lil Bub. Så vansinnigt charmig så jag tror jag smäller av. Så vad passar väl inte bättre än att köpa lite Lil Bub-merchandise och skänka till välgörenhet på samma gång?

 
Fina Lil Bub.

Nu ska jag borsta tänderna och stendäcka i min säng. Imorgon blir det jobb på Västra från 10 till 17 följt av release på gymmet, bara sex platser kvar så det kommer nog bli fullt ös! Ser fram emot detta!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback