stronger

Hm. Ledig helg med Bowies. Jag är så ung och naiv!

Igår var en bra dag. Jag fick sova ut och åka direkt till jobbet, ta gymmet efteråt. Solen sken så himla varmt och allt kändes så bra, väl på Bodypower haffade chefen tag i mig och jag skrev på mitt nya anställningsavtal. Jag har skrivit papper på deltid eftersom han inte kunde lösa mina måndagar och onsdagar rullande, så jag har garanterade timmar de som blev över på heltiden och de två dagar, eller bara en dag, som uteblir löser sig självt.. De ringer ju in mig ganska ofta. Till exempel så jobbar jag ju egentligen bara en helg i månaden men igår fick jag förfrågan att jobba nästa - fine - samt att jobba denna helg. Det tog emot lite att svara ja för jag hade sett fram emot min och Martins lediga helg ihop kanske länge.. Så jag frågade om jag behövdes båda dagarna men han svarade att lördag huvudsakligen. Jag hann bara börja säga att jag kanske kan köra lördag och se sedan om jag tar söndagen eller inte, men halvvägs igenom meningen frågade han mig om jag var ledig söndag, ja svarade jag, jamen jättebra Ida då säger vi så sa han då. Haha! Jaja. Ledig kan jag vara någon annan gång. Det är ju roligt plus att man har en riktigt bra lön under helgen så jag ska verkligen inte klaga, bara köra på!


Efter jobbet smäckte jag i mig ett halvkilo kvarg samt en PWO för första gången på säkert två år.. Herregud så dålig jag blev.. Kom på att det finns en anledning till att jag slutade med det skräpet. Så istället för att boosta mig under kvällens ryggpass så hade jag jättesvårt att jobba mot känslan att bara vilja kräkas och dö, så jag gjorde det bästa av situationen, struntade i mitt träningsschema och körde de övningar jag fick bäst kontakt med. Det blev ett helt okej pass och jag fick lärt mig en läxa.

Hemma sedan städade jag, tände ljus, motionerade en av våra gerbiler, tog hand om tvätt och disk och åt kvällsmat när Martin kom hem. Tog en extra titt på schemat och skrev in nya tider och la mig sedan bredvid Martin. Jag sa få mig inte att skratta eller så ikväll för jag måste verkligen sova. En och en halv timme senare hade jag skrattat ihjäl mig igen och istället för att få min välbehövda sömn så hade vi bara pratat om allt och inget.. Haha.

Så knappt sex timmars sömn fick jag inatt men jag traskade upp tidigt för att kunna vara med på Sanjas bodypump. Sista chansen för henne att få till en licensvideo. Och det gick så jäkla bra! Hon skötte sig jättebra och var nog väldigt nöjd med passet själv... Så nu håller vi alla högertummar vi har att det räcker hela vägen till licensen nu!

Så jag kom till jobbet lite senare men vi är så många idag så det gör inget. Har precis ätit lunch på porslinstallrik, vilken lyx! Ska strax ta och byta mina Freddybyxor som gått sönder och tänkte faktiskt köpa lite nya prylar från butiken.. Ikväll ska jag catcha up med Bowies och vi ska träna samt laga riktigt god lördagsmiddag med ryggbiff och klyftpotatis!


En liten flex inne på toaletten denna soliga lördag till ära! Hoppas ni får en grym helg och tar vara på vädret!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback