played this game before

Min kropp är inte med i matchen. Tror den tar mycket stryk av kiropraktorbehandlingen för jag är väldigt stel och öm överallt. Sedan har jag inte tränat så mycket de senaste dagarna och det brukar också resultera i stela leder.. Hade vilodag i tisdags, körde ett lättare mag- och axelpass i onsdags men ställde in bodypumpen för att mitt knä och insida lår var alldeles för ömt. Följt av ytterligare en vilodag igår. Har inte tränat idag heller. Än. Känner mig oerhört slutkörd och magen lever sitt egna lilla liv. Men jag känner mig väldigt glad just nu ändå.

Jag har varit ledig i två dagar och jag kan lova att huset inte är detsamma i förhållande till i tisdags. Det är så roligt att fixa och dona och göra om..

Tisdag kväll och Martin gick och la sig tidigt. Jag kände att jag också skulle behövt bege mig mot snarkofagen men vet ni, jag blev så jäkla sugen på att rita. Så jag tände alla levande ljus jag äger och har (typ) och ritade.





Påbörjade denna teckning för längesedan. Alltså flera-år-sedan-längesedan. Det går långsamt men det är för att jag är så sjukt noggrann.Har nog bara två FFIX-karaktärer att rita av sedan innan jag ritat allihopa! Så sjukt nöjd över dem alltså. Men de har tagit måååååånga timmar. Många.

Onsdag - ledighet och sol! SAY WHAAAT! Fint väder på min lediga dag, knappt jag kunde tro det! Men ingen sovmorgon för klockan åtta skulle jag vara på Bohuslinden för mitt sista samtal med Maria. Sist gång skulle egentligen vara sista samtalet men det var liksom inte dags då, det var alldeles för mycket saker i rullning. Men nu kändes det rätt. Jag har dragit ner på stress, oro, måsten, tvångstankar, jobb, panikångest (!) och framför allt så tar jag mer vara på min fritid nu. Marias work here is done. Det är alltid vemodigt att avsluta sådana här saker och man blir ju lite nervös men jag vet ju var hon finns. När jag klev utanför Bohuslindens dörrar kände jag mig lite mer fri än innan. Det känns som att jag nått en milstolpe nu, vänt sida och påbörjat ett nytt kapitel. En väldigt fin känsla.

Jag skulle möta upp en gammal klasskamrat men var tvungen att ta itu med bilens blinkande servicelampor och farmin föreslog en lunch så jag tackade inte nej. Så vi tog en tur till Asian Town och hade en trevlig lunchtimme med prat om allt möjligt.



Han hade den här vaniljlikören (?) i fickan.. Jag frågade varför i herrans namn han bar runt på den och då svarade han nöjt "För jag vill visa alla hur motbjudande den är!", haha. Ja jag hade inte druckit den i alla fall..



Efteråt catchade jag up med Felicia, en gammal klasskamrat från högstadiet. Vi har nästan aldrig umgåtts på egen hand och utanför skolan så där (förutom som små kids då våra päron tyckte att vi skulle leka och vi inte tyckte så mycket om varandra, haha!) men oj så roligt det var! Så lättsam, härlig och rolig.. Människor med "rätt" mindset attraherar mig fruktansvärt mycket. Vi tog en kaffe och kaka i solen vid havet och hennes kompis Erik kom förbi. Vi satt där i några timmar innan det var dags att bege sig vidare men jag kände mig så full av ny energi så det går nästan inte att beskriva. Så känner jag så här, varför ändå in i helsike har vi inte träffats så här tidigare för? Varför?! Hon flyttar ju från stan nu i augusti så ah.. Men förhoppningsvis ska vi väl hinna ses några gånger till innan dess.



Fick väl snyggaste brännan i kommun på köpet. Aj aj aj.

När vi gått åt varsitt håll smet jag in på The & Krusiduller.. Bästa butiken i stan. Hoppas de aldrig lägger ner. Någonsin. Man kan gå tjugo varv men fortfarande inte känna att man sett allt för de har sååå mycket fint!

Det här lyckades jag behärska mig och hålla mig till i alla fall:



Tavlan kändes så jäkla rätt för mig. Jag med mina att-göra-listor som bara stressar upp mig. Nu har jag bara en. Så, så, så bra.



Gick även förbi bokhandeln. Den hoppas jag också står kvar länge för den är så gemytlig. Egentligen skulle jag bara ha en whiteboardpenna men hittade lite annat.. bland annat oljepastell! För att teckna med blyerts i fina linjer och skuggningar tar så jäääkla lång tid.



Kom hem och släppte allt i hallen, tog på mig en t-shirt och shorts och la mig i solen för lite mellanmål i form av kvarg.



Fick syn på en talgoxe med massa mat i munnen (näbben?) som spanade.. Den verkade väldigt vaksam så jag tittade på den länge och funderade på vad den höll på med. Tills den flög in under vårt tak och jag genast hörde en himlans väldans massa fågelkvitter därifrån och förstod att den hade en massa bäbisar därinne!.. Lång historia kort så har jag infiltrerat deras bo och är inne på dag tre. De misstänker fortfarande ingenting, de tror bara att de fått ett mindre syskon. ;)

Skämt åsido så betraktade jag när både mamma och pappa talgoxe flög fram och tillbaka med mat. Vilket evighetsgöra.

När solen gått i moln tog jag itu med veckostädningen av huset och när jag var klar log jag mig ner vid matbordet, tända ljus, John Mayer och ett vinglas med Celsius. Lyxus, som norskarna säger. Jag hann bara skissa alla konturer och påbörja färgläggningen med kritorna.. Jag satt i flera timmar och det var svårt att slita sig faktiskt.



Så här såg den ut innan jag började färglägga!



Unikitty från Lego the Movie! Är rätt nöjd över att jag fik till proportioner och vinklar rätt utan att använda linjal och mäta.. Jag hade en bok som linjal för att göra raka streck men gick på känsla gällande mått. Mhm. Nöjd. Gick och la mig strax efter tolv, väldigt nöjd och belåten med en fantastisk dag i solen. Fick uträttat lite ärenden men också umgåtts med familj och vänner, samt spenderat lite tid ensam. Helt, perfekt.

Vaknade vid halv åtta på torsdagen, när Martin vände upp och ner på hela huset för att hitta sina nycklar. Pussade honom hejdå och gick och la mig igen och tänkte snooza i en halvtimme.. smo på något vänster blev tre timmar. Jag stensomnade, vaknade inte av larmet och inte av mig själv heller, förrän halv elva. Vad fasen hände där liksom. Men ingen idé att sura ihop för att dagen gått mig obemärkt förbi, bevisligen behövde jag sova plus att min morgonform såg rätt schysst ut och distraherade mig direkt från mitt frowny face.

Nakenchock:





Min mage alltså. Kan se superplatt och fit ut om den är tom på mat men så fort jag äter ser jag ut att vara gravid i femte månaden typ.

Tillskillnad från dagen innan var det en väldigt grå dag. Regnet öste ner och e mörka molnen liksom gav ett väldigt grått filter på allt som solljuset lyckades röra. 

Så, jag tog på mig bara underkläder och en av Martins för stora T-shirts och ägnade nästan hela för- och eftermiddagen åt att måla. Började färglägga min Unikitty och det var så roligt! Men utmanande eftersom typ hela hon är rosa (i tre olika nyanser) men jag har ingen rosa krita. Ergo jag måste måla först röd, sen vit, sen röd, sen vit, få det så jämnt som möjligt och i rätt nyans hela tiden.. Det är dessutom väldigt svårt att måla nära linjerna. Oljepastell är kladdigt och smulorna som blir när man målar är svåra att borsta bort eftersom de gärna fastnar och färgar av sig. Skuggningar gör jag genom att lägga en mörkare nyans över grundfärgen och skrapa bort med en kniv.

Måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet än så länge även om jag har den jobbigaste biten kvar! Det är alltid så nervöst, man är rädd att förstöra hela bilden för varje nytt påbörjat moment. Men jag kommer nog fortsätta på den ikväll!




Ah just det, jag ägnade en del av dagen åt att argumentera mot folk som hade fel på internet. Kan ni tänka er? Häh. Nyheter24 hade lagt upp en länk om "7 fakta som bevisar att tamponger borde vara gratis" och jag skulle bara vara lite rolig, så jag kommenterade, och strax var min kommentar längst upp med över 260 likes och en jäkla diskussion under.. Jag förstår inte varför jag ens försöker diskutera. Blir bara frustrerad när folk inte håller med mig, haha.



När Martin kom hem gjorde jag mig redo för en tur till Tanum och besöka Rituals... på deras VIP-kväll! Vi handlade sååå mycket alltså.. oförskämt mycket. Men det var så roligt! Alltid kul att unna sig!

Efteråt gick vi till Chillbox och köpte frozen yoghurt. Alltså det är verkligen inte min grej. Det är ju så kallt så tungan domnar bort och man känner ju ändå ingen smak på något annat förutom själva yoghurten då.. Man öser på med frukt och grejer men känner ingen smak av det. Haha.





För en gångs skull tog jag MER än Bowiesbun..

Tanken var sedan att vi skulle åka till gymmet men klockan blev så mycket och ingen av oss var bränntaggad så vi åkte hem istället. Och myste loss. Det här köpte vi på Rituals...!



Ett fat att ha produkter på, en spraydeo, en parfym, ansiktsskrubb, ny kroppsskrubb, lotion och en teburk. Med fåglar på. Jag skulle kunna köpa hundbajs om det var fåglar på. Sedan så fick jag också med lite solskyddsprodukter på köpet! Och en necessär till. Det var najs!



Closeup på parfymen..



Bowies kan handla han med. Haha.

Dessutom köpte jag, inpackad i papper..



Världens gosigaste tröja någonsin! Den har en huva dessutom! Och fickor!





Halv tolv på natten fick jag dille på att göra om.. så jag samlade alla våra Rituals...-produkter på samma ställe. Organiserade om i garderoben och lite sånt med. Ni vet, sånt man bara får för sig att göra mitt i natten när man borde sova.



Visar även hur det ser ut vid mitt sminkbord nu när jag gjort om under mina lediga dagar.



Imorse var jag hos kiropraktorn och sedan hos farmor och drack en kopp kaffe och bara pratade en stund innan det var dags för jobb.. Eftersom kroppen är så pass krasslig var min chef Hanna snäll och bytte bort mitt nattpass idag. Jag har svävat på moln hela dagen för den sakens skull, jag grämde mig inte för jobbet i sig men för faktumet att behöva sitta bakom ett bord och komma hem halv fyra inatt.. och jobba på i sju dagar utan ledighet däremellan..



Har i alla fall haft en bra dag på Västra och fått mejl med fina ord från chefen. Blev genast mer motiverad trots att min energi är oerhört låg.. Skönt att jag kör hela helgen i den här butiken själv, det är så mycket lättare att planera och strukturera arbetsdagarna.

Nu ska jag åka hem till älsklingen min och njuta av det faktum att jag är ledig inatt. Hoppas jag får sova riktigt gott och ordentligt inatt, men först blir det nog att måla lite mer på min Unikitty. Hade egentligen tänkt träna ikväll men jag har ingen anledning alls om jag känner efter. En vilodag extra har ingen dött av.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback