the sky is purple

Min lilla kille Jon Snow är fantastisk. Han är mysig när jag behöver det och får mig att gå och lägga mig när jag egentligen tänkt göra annat fast borde sova. Stod och grät förut när jag kände två tassar mot mitt lår. Senare tänkte jag städa huset för att "skingra tankarna" trots att klockan är mycket och jag ska upp tidigt imorgon. Då kom han springandes och spann högt, gick till sängen och tittade på mig. Hans sätt att föreslå att vi skulle gå och lägga oss istället. Älskade katt.

Jag fick mitt livs andra migränanfall idag precis efter jag skrev förra inlägget. Fy fan alltså. Jag trodde jag skulle tuppa av på riktigt, kände mig svimfärdig, febrig och kunde inte ens dricka utan att det kändes som jag skulle spy upp det igen. Men jag lyckades ändå bila till Söle, hämtade en sömndrucken Findus och åkte till veterinären. Vi var där en timme och det kostade mig 2300 spänn, en tredjedel av min lön denna månaden, men jag skulle göra om det alla dagar i veckan. Jag fick sådan ångest på vägen in men annars så..

Man kan väl säga att besöket gick bra. Han har som sagt slutat äta och blivit jättesmal. Men kissar inte inne och leker som en kattunge och är kelig och verkar ändå må bra.. Fast är väldigt trött. Hans tänder var bra. Hans blodvärden bra, njurar och lever och allt hade värden som på en ungkatt sa hon. Däremot hade han blåsljud på hjärtat men bra blodtryck så han verkade inte ha ont av det. Det var mer en bidefekt trodde de.. Däremot var han väldigt uttorkad så de gav honom dropp, men det var vanligt för katter med dålig aptit. Han skötte sig så otroligt bra, min lilla slagskämpe.










Så gammal du har blivit älskling..

Vi fick med oss medicin hem som ska öka aptiten och även smakprov på kaloririk mat för gamla katter. Grejen är den att jag är ändå noggrann med att tala om för mig själv att det kommer inte bli så mycket bättre. Om det ens funkar alls så är det en tidsfråga innan det inte funkar längre för så funkar naturen. Findus åldras ändå. Det är därför jag ändå varit ledsen ikväll. För verkligheten liksom kommit ikapp. Men det känns också viktigt att komma ihåg att det är ett gott liv vi förlänger. Inget lidande. Han lever ett bra liv och mår bra och får leva lite längre, antagligen. Så när dagen kommer vet vi att han ändå varit frisk och mått som den kung han är. Så jag ser ändå besöket som något positivt även om hela situationen var som en käftsmäll. Jag hoppas han får upp aptiten och får njuta ordentligt av god mat och ett fritt och bortskämt liv in i det sista. Jag älskar dig så. ❤️

Spenderade resten av kvällen på Söle med familjen och fick även dammsugit ur min bil ordentligt. Tvättade den på vägen hem också. Körde först bodycombat följt av bodypump och det var så roligt, fast jag kände att något saknades idag. Gnistan fanns inte där ändå, jag var nog lite i min egna värld men det behövdes. Jag gjorde mitt jobb och jag gjorde det bra även om jag kan bättre. Så är det.

Efter mina två pass var jag på väg ut och tänkte skippa yogan. Det är inget jag gärna gör - skippar det alltså - men jag måste verkligen ha rätt sinnesstämning för det och jag kände inte att jag hade det idag. Jag hade packat ihop mina grejer och var på väg ut när jag stannade för att prata med Åsa och sa att jag inte bestämt mig om jag skulle vara med eller inte. "Kör, va!" sa hon och då blev det så.

Vilket var en jäkla tur för Hanna provade något nytt idag, nämligen yin yoga. Betydligt mindre fysiskt arbete och mer stretch och avslappning. Var nog ett av det bästa jag någonsin gjort. Det passade mig så himla bra, jag som känner mig tillräckligt fysiskt aktiv och hellre fokuserar på andning, stretch och meditation.

Summa summarum en ganska tung dag men jag är glad att jag fick uppleva den. Imorgon ska jag ha praktik, träna och avsluta dagen med bio. Ska försöka städa också. Försöka. Eller nåt. 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Åsa säger:

Underbar yoga!
Städningen kan vänta om du inte har ork att städa. 😊
🤗🤗🤗

2016-02-04 @ 06:48:05
Trackback