in front of me

Jag känner verkligen hur jag balanserar på gränsen mellan att komma igång och köra på för hårt. Har börjat få lite svårare att vakna på morgonen igen. Det känns som ett tecken från kroppen att jag har tagit upp ett litet för högt tempo, med för dålig dygnsrytm vill jag tro. Ju mer energi jag får desto snabbare förbrukar jag energin jag har. Har blivit virrigare och mer disträ. Varningstecken indeed. Jobbade helgen som var och ska egentligen jobba sex dagar denna vecka.. jag är helt slut och det är bara måndag. Så jag fick ledigt imorgon i hopp om att få andas lite och underlätta inför kommande dagar.

Började dagen tidigt med en ny PT-klient. Gick väldigt bra, och vi har många timmar framför oss, det känns fint. Har gått runt med fjärilar i magen hela dagen. Äntligen dags för ridning igen! Har verkligen räknat ner timmarna och kunde inte förstå varför det pirrade så i magen.. men insåg på väg till stallet att det var nervositet inför tilldelandet av häst. Jag ville så, så, så gärna ha Schersmin igen. Hon utmanar mig på ett så bra sätt, vår senaste lektion var helt fantastisk!

Vilken oförskämt snygg handstil Vickan har för övrigt..

På schemat idag stod dressyr och det gick så bra! Älskade hästen, vad jag är kär i henne! Påminner väldigt mycket om min C-ponny Dominique som jag hade.

Ska göra en kort guidad meditation och sedan sova, ska bli himlans skönt.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback