turn the page

Häj bloggen!

Idag har jag spenderat halva dagen i soffan under ett täcke. Så. Jävla. Gött. Även om jag nyligen haft semester och så, så känns det som dagarna har gått i 110 och även om det har varit roligt så var det väldigt skönt att bara få inta horisontalläge en (halv) dag.

(null)

Jag köpte en ny bädd i present till katterna häromdagen, ni ser ju på Jonny hur imponerad han blev, haha. Väldigt fin dock!

(null)

I fredags var jag hos veterinären med Signe och Lana. Signe hade fått tid klockan 09.00 sedan tidigare, men Lana hade börjat halta några dagar tidigare och på torsdagen hade det fortfarande inte gått över.. så för att slippa vänta hela helgen fick jag tid åt henne efter Signe, dock innebar det att jag - med chefens godkännande då - fick komma nästan två timmar sent till jobbet.

(null)

Signe hade en inflammation i blåsan fortfarande, vilket kan förklara hans fortsatta felkissande. Han har dock gått upp i vikt sedan vi var där sist och det är positivt, med tanke på hans njursvikt. 

(null)

Lana däremot röntgades utan några som helst synliga avvikelser som skulle kunna förklara haltandet. Hon fick smärtstillande och har fått sedan dess, hon tar det dock inte jättebra utan blir lite groggy så jag ska försöka utan. Jag trodde verkligen det var artros hon hade, då haltandet var värre ju kallare det var. Vi får se... det är ju alltid positivt på ett sätt när de inte hittar något.

Efter jobbet på fredagen packade jag ihop lite lådor med grejer inför lördagens bakluckeloppis. Plockade upp en porslinskatt som Wyoming blev LIVRÄDD för.

(null)

Så var det lördag! Gick upp vid 07.00 för att först åka till stallet och sedan hem och duscha, packa bilen och åka till stan. Det var dags för bakluckeloppis på Gallerian kl. 11-15.

(null)

Martin kallade mig för marknadsknalle i somras för jag deltog i alla loppisar jag kunde, med min lilla slitna flyttlåda med prylar. 

(null)

Jag undrar ändå om denna loppis inte är den som gått bäst. Jag sålde för 450 spänn sammanlagt, men man får ju dra av 150kr för hyra av platsen. 

(null)

Jag var väldigt motiverad att inte handla något, jag kunde ju inte lämna min plats heller, men på platsen snett framför mig såg jag en jäääättefin, grön flaska på långt håll.. så sprang över och köpte den så klart. 

(null)

Martin kom in vid 13 och köpte lite mat till mig samt höll mig sällskap resten av tiden. Vi uträttade lite ärenden och åkte sedan hem för att laga och äta tacos. Nesty var med i nya bädden.

(null)

Senare på kvällen spelade vi (Martin) Outlast vilket är det läskigaste jävla spelet jag sett. Jag ÄLSKAR skräckspel men är alldeles för feg för att spela själv, så jag övertalar Martin att spela så jag kan titta på. Vi har redan spelat igenom första Outlast samt Outlast: Whistleblower två gånger vardera, och Outlast 2 en gång. Det var inte så bra. Men de andra två är helt sjuka. Men nu har jag tjatat och tjatat så Bowies har gått med på att spela igenom Outlast en tredje gång, för att jag vill se. Hehehehehe.

(null)

Imorse tog jag morgonpasset i stallet, och fixade allt åt alla hästar för jag fick feeling. Efter det åkte jag till Änggården, ett ställe där en av våra tidigare adoptanter fångade in en kattunge förra veckan tror jag det var. Mammakatt och syskon ska finnas kvar så jag har varit där och rekat några gånger, och lagt ut mat. Tyvärr har vi ingen som kan ha dem hos sig, så vi kan inte fånga in dem än men hoppas det dyker upp en lösning. Kattungen var i väldigt dåligt skick så jag tror de andra är det också. 

(null)

När jag kom hem pratade jag i telefon med några intressenter på några av våra katter samtidigt som jag plockade ur grejer ur bilen samt skrubbade rent några kattlådor. Det var ett fantatsiskt väder ute verkligen, riktig höstvärme. 

(null)

Som tur är (?) var det inte långvarigt så jag kunde snart med gott samvete gå in och ta en dusch och sen lägga mig på soffan. Vi såg de två sista avsnitten av The Boys, en skitbra serie verkligen. Jag gillar inte alls superhjälteserier/filmer vanligtvis med enstaka undantag, men denna serie är verkligen amazing. Den handlar mer om hur det skulle sett ut om superhjältar verkligen fanns på riktigt, hur de skulle användas för andras vinning av makt och pengar och hur korrupt systemet skulle vara. En väldigt politisk vinkel. 

(null)

Det känns nästan som förr i tiden när vi jobbade på Max och efter en jobbhelg var lediga på måndagen. Vi åt alltid frukost (knäckebröd med leverpastej) framför timmar av serier (Supernatural) innan vi oftast somnade om på soffan och vaknade till vid 16 för att åka in till gymmet då jag instruerade pass på kvällen. Varje ledig måndag var det samma sak. Så himla mysigt.

Har legat på soffan i 5 timmar så överväger att gå upp och göra nåt annat men... vi får se på det. 

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback