radioactive

Häj bloggen!

Denna gången skrivs det ifrån Öland. Har precis varit iväg och köpt vad som visade sig vara den sämsta thaimaten jag någonsin ätit. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men jag är SÅ jäkla trött på kolhydrater. I Italien åt vi inget annat än socker och gluten i princip. Jag är så less. Så därför var jag extra sugen på thaimat, kvällen till ära, och tänkte att kyckling i curry ju vore något alldeles ypperligt. Googlade fram en thairestaurang och körde sammanlagt en halvtimme för att hämta. Bara för att komma tillbaka till mitt rum och inse att den var fullständigt oätbar. Visst att jag kan vara kräsen men kycklingen smakade som om den blivit dålig. THAT’S GONNA BE A NAH FOR ME DAWG.
Men var trots allt vrålhungrig så fick äta ris... kolhydrater. Pallade inget annat. Blev mätt i alla fall. Ish.

(null)

(null)

Vi var hemma strax innan ett inatt och det var ett kärt återseende! Sterling följde efter mig vart jag än gick och när jag väl la mig sedan vid 02.00 någon gång hade jag tre katter i sängen. Jag hade inte tänkt packa om väskorna på kvällen utan ville egentligen sova direkt men Martin var så snabb att börja packa upp så jag blev inspirerad och gjorde klart allt ändå.

(null)

En Celsius krävdes för att hålla lågan uppe mellan Oslo och Näsinge!

(null)

Färdigpackat och klart!

Väckarklockan ringde strax efter 06.00 imorse. Låg kvar i en halvtimme ungefär och gosade katt tills det började brinna i knutarna, usch så trött jag var.

(null)

(null)

Jag packade in Wyoming i en bur, sa hejdå till Martin (som jag nu inte kommer träffa på nästan två veckor då han åker till Spanien imorgon) och packade sedan in allt i bilen som jag fått låna av en supergenerös följare till föreningen, så jag slapp ta min egen! Har redan överskridit antalet tillåtna mil med 300 ungefär, med ett halvår kvar på kontraket, så var inte så sugen på att åka ytterligare 110 mil på bara några dagar.

(null)

Wyoming hann både spy och bajsa ner sig innan vi ens hunnit till Bullaren för att hämta Yuri. Stackars liten. (Det är som ni hör ett oerhört glamouröst liv jag lever.)

(null)

6 timmar och 57 mil senare var vi framme på Öland! Måste säga att jag tycker det gick både (relativt) snabbt och smidigt att ta oss hit! Var väldigt kul att få se Skogsbykliniken och träffa Satu. Det är en veterinär vi anlitat flera gånger åt våra tuffaste fall. Hon är flitigt anlitad av många kattföreningar runtom i Sverige och jag tror vi alla är eniga om att hon är bäst.

En fantastiskt fin klinik hade hon också!

(null)

(null)

(null)

(null)

Hon undersökte både Yuri och Wyoming en snabb sväng och jag överlät deras journaler. Om allt går som det ska så kommer Yuri amputera det dåliga bakbenet imorgon. Satu var så gullig när hon gav direktiv åt sin djursjukskötare att "ge Wyoming en pärlepotta och lite gottemat". Wyoming skulle egentligen behöva operera sina båda knäskålar bak då hon lider av patellaluxation i båda, men tror inte Satu hinner det denna gång. Vi får se.

Efter detta åkte jag till mitt B&B där jag ska bo dessa dagar och det är SÅ fint! Det ligger mitt på en hästgård, i en yogastudio med kök, matsal och enskilda rum. Jag hade sådan tur att jag blev uppgraderad till ett rum med egen toa och dusch, så himla glad för det!

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag hade bara ätit två ostsmörgåsar och en bar under hela dagen, eftersom jag behövde prioritera körningen fanns ingen tid att stanna för mat. Jag var så himla hungrig (och trött) när jag kom hit, så det tog mycket viljestyrka för att åka iväg och köpa mat. Sicken flopp.

Ligger faktiskt i sängen redan och undrar om jag inte ska sova snart. Hade tänkt ägna dessa dagar på Öland åt administrativt jobb men får nog ta en ordentlig nattsömn innan jag kan ge mig på det. Tror jag. Är verkligen helt slut, men det är ju inte så konstigt.

Håll tummarna att allt går bra för katterna imorgon ❤️ God natt! 

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback