everybody walkin’ this land

Häj bloggisen!

Kan vi bara ta ett ögonblick åt att uppskatta att JAG FÅR TILLBAKA MITT HELTIDSJOBB NÄSTA VECKA?! Jag trodde jag skulle känna ett stort besvär av tanken på att gå tillbaka till att jobba heltid med tanke på hur mycket fritid jag är van vid nu, men allt jag känner är 100% glädje och lycka över att kunna ha den stabiliteten i mitt liv igen.

Så glad och lycklig just nu! Jag minns när jag blev varslad, hur jag i början blev helt knäckt men hur jag sedan tänkte att ett varsel är inte så farligt egentligen. Det kommer lösa sig. Nu när jag ser tillbaka på tiden mellan januari och idag så känner jag verkligen att detta var väl inget att bryta ihop för; det gick ju hur bra som helst. Visst var det stundvis praktiskt omständigt men alltså.. det löste sig ju. Kanske hade jag tur och är priviligerad bara. Men jag kan inte påstå att jag tagit så stor skada av detta, i alla fall inte jämförelse med hur kaotiskt jag föreställde mig att det skulle bli. 

Det ska bli så förbaskat underbart att komma tillbaka till Bodypower igen. 💛🖤💛 När allt är tillbaka till normalen kanske jag kan börja fundera på vad nästa steg i mitt liv ska bli. 

(null)

Jag ska fatta mig kort för jag borde egentligen sova nu. Men ville ändå berätta den goda nyheten och bara visa mina nya blommor!

Jag vann dessa Rexbegonias på Tradera häromdagen och de kom idag. Eller ja, egentligen vann jag bara en av dem men säljaren råkade bryta av ett blad så han skickade med en bonusplanta. Så snällt! Jag blev jätteglad. Fick sätta dem i vatten när jag kom hem eftersom jag skulle vidare efter jobbet, som för övrigt var en bra dag med gräsklippning tillsammans med John. Jag lyssnade igenom hela P3 Serie "Djupet" och dagen gick fort. Imorgon ska vi plantera, hela dagen. 

(null)

Jag var sedan hos Vickan på ridlektion, som var terminens näst sista. När hon frågade vad vi ville göra sista lektionen svarade jag skämtsamt gymkhana (fyllelekar utan fyllan med häst, typ) men kidsen jag rider med (tjejer i åldrarna 9-14) blev supertaggade på idén så klart så det fick jag ångra. Jag sa att jag får se om jag är med i så fall, yngsta tjejen frågade varför jag inte ville vara med och jag svarade att när man är gammal som jag så får man liksom ont av sånt. Hon sa men Vadå du är ju inte gammal, typ 18 eller? Jag skrattade och tackade så mycket och sa att jag är faktiskt 29. "Va?! Herregud vad gammalt!" sa hon då. Hon är så söt haha!

På väg hem stannade jag på Ica för att köpa blomjord och små krukor. Satt fast i en bilkö i 15 minuter, höll på att krocka med ett rådjur och bevittnade sedan en magisk solnedgång. 

(null)

Jorden och krukorna behövdes lite halvakut till dagens medhavda ogräsrens från jobbet. Ibland sparar vi på sånt vi rensar bort, tidigare mycket skott från ek men idag hela 20 smultronplantor och 2 oreganoplantor. Jag satte allt i krukor så håll tummarna att det tar sig, jag som hällt ut två påsar smultronfrön i en rabatt här hemma utan en endaste planta. 

(null)

(null)

När jag kom hem hade världens bästa sambo Mr. Bowiesbuns rensat kattlådorna, hämtat tillbaka vårt sopkärl från grannen (vi ställer det där inför sophämtning då de inte vill köra sopbilen på vår väg) och gett Lana sin dagliga medicin. Så lyxigt att bara komma hem och kunna ta itu med växterna direkt, när han tagit itu med alla andra måsten. 

Nu ska jag sova, jobb imorgon!

Om nån är sugen på att jobba på Bodypower i sommar förresten så hojta till, vi söker folk!

Hare gött
haaaj ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback