santiana

Häj bloggisen!
 
Dagarna är så himla långa när jag jobbar. Jag hinner verkligen nada mellan arbetspassen! Så om det finns folk där ute som tycker jag är frånvarande just nu så yeah, I know.
 
(null)
 
Igår på jobbet var vi och jobbade på ett stort (!) projekt, jag tror trädgården var så gott som nyanlagd. Det var folk av olika yrkesgrupper där och kryllade runt. Det enda jag minns av dagen, bortsett från att min kära vän Sanja var med och provjobbade (eftersom jag fick tacka nej till en sommartjänst på detta jobb så bad jag dem anställa Sanja istället, haha) var att jag skyfflade jord och körde skottkärra. Jag hade så jäkla ont i ryggen när dagen var över.
 
Det var verkligen sååå fantastiskt fint där ute, önskar jag kunde ta bilder och visa er men det får jag förstås inte. Det är väldigt kul med det här jobbet, att man blir väl kanske i första hand anlitad av folk med mycket pengar, så man får se sjukt många dyra, fina hus. Goals.
 
Kvällen avslutades med ett över 2,5 långt telefonsamtal med mamma om allt mellan himmel och jord. Så det kanske är därför jag är frånvarande förresten, för att jag är i telefon med henne. 
 
(null)
 
 
Idag skulle jag gå på ett klipp & trim-schema som jag gör varje tisdag och torsdag med en kollega som heter John. Han är dock hemma med förkylning (ej corona, jag är inte smittad) så jag fick jobba själv. Det var lite stressigt men man får bara ta det man hinner helt enkelt. Han är supertrevlig och det funkar bra att jobba ihop, men jag kan ändå uppskatta att jobba ensam när det krävs. Bara att få klippa gräs med airpodsen i öronen och gå i min egna bubbla.. jag har gjort mer för mindre pengar kan man säga.
 
Idag skulle jag för första gången till en kund som är otroligt noggrann med hur hon vill ha det. Hon hade varit missnöjd en gång tidigare så jag var ganska nervös, jag kan ju inte så mycket liksom. Jag drog över tiden 45 minuter för jag var så himla noggrann och försiktig, jag sa till min chef att de fick dra av den tiden om de inte tyckte det var rättfärdigat att debitera henne mer än avtalat. När jag var klar så kom hon ut och tittade på resultatet. Hon var så nöjd och frågade om jag kunde komma varje gång hädanefter, så det var ju väldigt roligt. Fick sen ett sms av chefen att hon ringt och sagt att hon var så nöjd, så nöjd. Det stärkte mitt självförtroende en gnutta.
 
Jag tog en längre rast och passade på att mingla med Johanna på hennes altan. En längre rast innebar att jag skulle komma hem senare men det gjorde inte så mycket, skönt ändå att kunna styra upp dagen lite som jag själv önskade eftersom jag var själv. Bara den planerade tiden hos respektive kund blir gjord så spelar det ingen roll när det görs, liksom.
 
När jag var klar för dagen vad klockan 18.15 och då hade jag varit iväg i över 10 timmar. Jag var sååå hungrig och insåg att jag hade en del grejer att slutföra innan jag kunde åka hem, så jag bestämde mig för att bara stämpla ut och göra det sista i lugn och ro efter ett besök på Circle K. Jag behövde ändå åka dit för att tanka firmabilen.
 
Passade på att äta toast med Martin som precis hade blivit klar med sin träning, i solen vid Strömsvattnet. Så mysigt ❤️
 
Är helt slut och har en dag kvar att jobba innan ledig helg. Så tänkte faktiskt gå och lägga mig nu.
 
Påminn mig att berätta om mitt sommarjobb som jag inte fick.
 
Hare gött
haaaaj ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback