hell followed

Jag hade gått och lagt mig för ett tag sedan, när jag hörde Sophie jama helt förtvivlat från vardagsrummet. Gick upp för att se vad hon höll på med och såg att Jonny satt på altanen och ville in. Så jag öppnade altandörren utan en tanke på att den var kopplad till vårt larmsystem så inbrottslarmet gick igång. Kamerorna slås ju på för att de på larmcentralen ska se om det är falsklarm eller inte så de fick väl se mig både naken och panikslagen och bortsett från skammen så fick jag även fetaste adrenalinpåslaget av larmet så det känns inte superaktuellt att kunna somna just nu.

(null)

Det har varit en bra helg, om än väldigt hektisk. Försäljningen på Bodypower har självklart inte varit densamma efter pandemin som innan. De senaste veckorna har det ökat successivt och om vårt försäljningsrekord per dag legat på x kronor på fredagen så sålde vi för nästan 2,5 gånger så mycket i lördags. Kollegan och jag hade att göra kan man säga, men det var roligt.

Vi hade satt upp ett mål för dagen och var bara några tusenlappar ifrån det vid stängning så vi höll öppet i en kvart extra för att få sålt för de sista kronorna, haha.

(null)

Lunchen bestod givetvis av mammas pannbiff. 

(null)

Efter jobbet åkte jag till stallet, eftersom hästarna börjar vara inne på nätterna nu så är det dags att börja åka dit dagligen för lite fix och hästgos.

(null)

(null)

Lagade proteinpannkakor med nutella och kokos när jag kom hem, var döhungrig så det satt som en smäck. Bodylabs proteinpannkakor är ett av det bästa vi säljer i butiken ska jag säga. 

Tog tidig kväll med katterna men Artemis och Jonny kom inte när jag ropade på dem innan läggdags. Antagligen låg detta och gnagde i mitt undermedvetna för jag vaknade vid 04.00.. och gick och släppte in dem.

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag tror Jonny lärt sig öppna dörrar, precis som Lana kunde. För dörren till toan är öppen varje morgon trots att jag stänger den på kvällarna. Lyckligtvis har Wyoming ändå inte kissat på mattan ännu.

(null)

Idag var det lugnare på jobbet men vi hade allt att göra ändå. Efteråt åkte jag till stallet och sen till stan för att köpa lite PMS-snacks.

(null)

(null)

Sophie leker i sin nya tunnel.

(null)

Har satt i mig fyra kanelbullar och en halv påse chips. Pratade i telefon med först mamma och sen Amanda i 1,5 timme.

Hade egentligen tänkt sova för en timme sedan med efter larmincidenten så… ligger jag i sängen och kollar på Sons of Anarchy och väntar på att sömnigheten ska infinna sig.

Imorgon är det äntligen måndag och ny vecka, hoppas min efterlängtade bok som jag förhandsbokade för en evighet sedan ska komma då!

Hare gött
haaaaj ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback