blow

Häj häj bloggen!
 
Då är det jag som rapporterar DIREKT från världens bästa altan. Är det någon som vet om jag har en altan? Har det ens förbigått någon vid det här laget?
 
Denna helg är jag ledig och det vore en direkt lögn att säga att det är min första lediga helg på länge, men det är min första lediga helg utan planer på väldigt länge. Jag vaknade med någon slags tomhet och en STARK känsla av att vara ensammast i hela världen. Martin åkte för en stund sedan till Klättring på gränsen och en kort stund övervägde jag att följa med men så fick jag veta att två kompisar skulle med och då blev jag genast socialt utmattad på förhand så jag lät bli. Vilket jag tror ändå var bra för jag behöver vara hemma och chilla.
 
Men den där starka känslan av ensamhet gnager så klart, den är givetvis helt obefogad men det är väl min hjärna som ofta förhöjer känslor med 1000% bara så jag kan skapa problem när jag inte har några. Nämen ni kanske vet hur det känns, att man bara plötsligt får ett infall av ensamhet? Tänker på min mamma som berättade att hon vid ett (1) tillfälle när hon ringde oss kids och ingen av oss svarade nästan snyftade fram att hon var ensammast i hela världen. Nu har ju inte jag försökt ringa någon, för jag vet att alla de få personer som jag brukar interagera med är upptagna på varsitt håll, så jag satt här på altanen och bara stirrade ut i tomma intet och tyckte så synd om mig själv. Av någon anledning, jag älskar ju att vara ensam så förstår inte vad jag håller på med.
 
Anyways detta är vad som hänt i veckan. Sista malawiynglet, det som hittades i pumpen på jobbet och sen fick komma hem till mig för att inte behöva bli uppäten av sina föräldrar, fick flytta tillbaka till butiken. Jag hade så bra framförhållning att jag fångade den på måndag kväll eftersom jag skulle jobba tisdag morgon, men så blev jag ju dålig och fick släppa ut den igen. Vet ni hur jävla svårt det är att fånga malawis? De är så sjukt snabba. 
 
(null)
 
Jag snodde en bulle av Alexandra. Jag vet inte om jag tycker att dessa är SÅ himla goda egentligen? Men hon bjöd på en sån en dag när jag var så jääävla hungrig så efter det har jag bara väldigt goda associationer. Ska erkänna att jag var tvungen att googla ordet association för att se om stavningen var korrekt. #nofilter
 
(null)
 
På jobbet är det ganska lugnt nu igen jämfört med hur det var under sommaren. Synd tycker jag, det har varit roligt med högt tempo, vilket jag sällan säger, men nu faktiskt menar.
 
Mina barn.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
I torsdags åkte Johanna och jag till Göteborg för vi skulle gå på Ed Sheeran. Vi åkte ganska tidigt utan någon riktig plan för vad vi egentligen skulle göra i Göteborg men tänkte det kunde vara mysigt. Under tiden vi gick i affärer (ingen av oss köpte någonting någonstans, DET är sjukt) fick jag sms från Martin att Svenska Spel hade ringt honom för att fråga om han behövde prata med någon om sitt spelberoende.
 
(null)
 
(null)
 
Jag brukar nämligen köpa en trisslott varje månad och har satt en spelgräns på mitt konto så jag inte kan spela för mer än 30 spänn i månaden. Men så fick jag feeling en dag och lånade Martins konto för att skrapa en lott till, och efteråt dök det upp ett självtest som jag på skoj då tog. Jag fyllde i värsta tänkbara på alla skalor; spelar du för mer än tänkt? Ja, dubbelt så mycket. Spelar du längre än tänkt? Ja, dubbelt så länge. Spelar du istället för att göra andra saker? Ja men SENÄLLA rara jag hade kunnat skriva min inlämningsuppgift, deklarerat, bokfört eller svarat på någon av mina 40 olästa sms?
 
Tanken slog mig att det kanske skulle slå tillbaka på något sätt att jag gjort det där testet men jag släppte tanken lika snabbt som den kom. Höll på att kissa på mig när Martin skrev att de hade ringt honom. Stackars.
 
Vi var i alla fall på Myrorna i Göteborg där jag hittade denna. Pappa spelade med Kjell Kraghe förr i världen så det tyckte jag var lite coolt.
 
(null)
 
Vi åt på Pizzahut i Nordstan. All kärlek till dem för att pizzorna är goda men restaurangen är verkligen ett av det smutsigaste jag har sett. Toaletterna är fan katastrof. Man får klamydia bara av att andas luften där inne tror jag.
 
(null)
 
Vi köpte varsin milkshake som de nog inte haft någon glass i överhuvudtaget för det smakade bara mjölk och lite chokladsås men det blev en bra bild i alla fall.
 
(null)
 
Efter många timmars väntan (insläpp 16.00, förband 18.00, Eddieboi började 20.30) var det äntligen dags för kvällens dragplåster. Vi var så ofina att vi under förbanden, pga. stekande hetta på läktaren gick ut från arenan för att inte smälta bort. Där träffade vi tamejsjutton Therese från Dingleveterinärerna, som vi minglade med ett bra tag så sista tiden gick fort.
 
(null)
 
Jag har sett Ed Sheeran en gång tidigare, för 4 år sedan. När biljetterna släpptes var det ganska precis i början när Johanna och jag kände varandra och hon hade fått två biljetter av sin dåvarande partner som födelsedagspresent. När de sedan gjorde slut innan konserten så frågade hon mig vad jag tyckte var etiskt rätt att göra med biljetteran, lämna tillbaka dem till partnern eller ta dem och gå med någon annan. Jag sa att jag tyckte att det var hennes, det var ju hon som hade fått dem. "Hmm, får se om jag hittar någon att gå med då" sa hon. Ja verkligen, hoppas du hittar någon, typ mig. Jag ville dock inte vara för snabb med att säga det, för då kunde ju min input i den etiska frågeställningen verka partisk, men ni behöver inte oroa er, det slutade väl och jag fick följa med.
 
I vilket fall så var det en otroligt bra konsert tycker jag. Ed framför ju merparten av sina låtar med hjälp av en loop machine, alltså han spelar in allt med sin gitarr på plats som han sedan loopar för att kompa sig själv. Det är otroligt häftigt som koncept och han är ju så löjligt jävla begåvad som klarar av att ens genomföra det, men jag tycker vissa av hans låtar förlorar lite tryck ibland pga detta vilket känns lite synd. Publiken är dock väldigt närvarande vilket kan kompensera upp det hela.
 
Innan han spelade låten Perfect så pratade han om att det finaste med att vara musiker är när hans låtar får spela stor roll i andra människors liv, att man förknippar hans låtar med sitt bröllop, en begravning eller andra stora händelser. Under låtens gång sedan så var det någon i vår sektion som friade till sin partner, vilket änna gjorde en lite tårögd faktiskt. Så himla gulligt.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Det var i alla fall en väldigt bra konsert med massa endorfiner och glädje. Något annorlunda jämfört med Rammstein men bra på sitt eget sätt. Tänk att jag efter många års "uppehåll" gått på 4 konserter bara i år, hinner jag med en femte tro? Efter Rammsteins europaturné ryktades det att de planerade en nyårskonsert på Theresienwiese i München, där Oktoberfest hålls varje år, men att de väntade på godkännande. Jag tog mig faktiskt friheten att boka hotell i närheten, ifall det skulle vara så att det klubbades igenom. På onsdagen kom beskedet att det var godkänt och det verkar som det blir av. Jag håller hårt i min bokning än så länge, även om jag avskyr att vara hemifrån och lite lowkey hoppas att det inte blir av. Det skulle säkert vara sååå himla fett, de räknar med 150.000 åskådare och en 4 timmar lång show som sträcker sig över självaste tolvslaget. Men lilla jag vill ju också sitta hemma i pyjamas med katterna vid den tidpunkten så... vi får se. Jag har till slutet av november på mig att dra mig ur, herregud jag har ju redan hemlängtan av bara tanken.
 
Vi var i alla fall hemma mitt i natten sen och dagen efter var det bara upp och hoppa för att åka till jobbet. När jag vaknade hade jag sällskap av the one and only Lille mao och Hönan.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Såffi.
 
(null)
 
Så nu då så åkte Martin hemifrån för typ en timme sedan, jag sitter här och tycker synd om mig själv. Det är så himla skönt på altanen verkligen, hörde rykten om att det skulle bli 28 grader varmt idag men här är det skugga tills ikväll. Jag överväger att städa, lägga ut lite saker till försäljning och kanske klippa gräsmattan.
 
Får se vad jag lyckas övertala mig själv till.
 
(null)
 
Förresten så fyller Jonny år idag! Hela 7 år blir han faktiskt, lilla bubbisen. Han har börjat sova i sängen hos mig, till Sterlings stora förtret då han ligger på hans plats. Han har en tendens att sätta klorna i ansiktet på mig också så det är måttligt imponerande men vad står man inte ut med för att ändå någonstans uppskatta äran att få vara i deras närvaro.
 
Detta har han fått i present!
 
  (null)
 
Nu ska jag äta frulle och sen kanske städa. Kanske.
 
(null)

(null)

Hare gött
haaaj ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback