haifisch

Häj häj bloggen!

Gudarna vet att jag borde sova nu. Egentligen för längesedan. Men jag vaknade imorse två timmar innan väckarklockan ringde och jag blir så jääävla trött om jag somnar om då, så jag sov alldeles för länge = blir inte trött på kvällen sen. Jag låg i sängen och bara våndades över tanken på att gå till jobbet. Mådde skit verkligen. Var desto mindre motiverad eftersom de senaste dagarna varit lugna i förhållande till hur många vi varit på plats, så att släpa sig upp ur sängen och må dåligt för att känna sig överflödig kändes… Jaja mamma ringde och peppade mig så det blev bättre sen.

(null)

Jag hittade dock en enorm pöl med vad jag trodde var kiss, på golvet. Det visade sig sedan att det var spya. Jag tänkte inte så mycket mer på det, inte ens när Wyoming inte ville ha sin belöning-efter-medicin-godis föll poletten ner utan det var när Martin sa "konstigt, hon spydde ju igår också" som jag fattade att hennes allmäntillstånd var avvikande. Hon spydde vatten igår och idag, så hon har bevisligen inte ätit. Hon låg ihopkurad och kisade som om hon hade ont, och ville inte ha godis. Så jag kontaktade veterinären som kunde ta emot oss klockan halv tre. Eftersom min chef och mina kollegor är så toleranta och förstående för typ alla typer av nödsituationer så fick jag lov att smita iväg från jobbet för sakens skull för att komma tillbaka 3,5 timme senare. Det är jag väldigt tacksam för!

(null)

Veterinären tog blodprover och röntgen men kunde inte hitta något anmärkningsvärt annat än att hon hade svagt förhöjda njurvärden (vilket hon haft tidigare) och var uttorkad. Hon fick vätska under huden och lite kontrastvätska som ska vara snällt mot magen, och vi fick med lite grejer hem för att trigga aptiten och så jag kan ge flytande näring. Veterinären trodde hon fått i sig nån stygg bakterie eller så, men kunde inte se något allvarligt.

Wyoming var supersnäll i vanlig ordning.

(null)

Artemis hade tagit en mus. 

(null)

Och Nesty var hos veterinären igår för sin FORL. Han måste röntga tänderna var 6:e månad då han ofta får FORL-angrepp och tänderna måste dras ut. Han är verkligen superrädd men så duktig. Sjukt svår att ge smärtstillande efteråt bara eftersom han verkar ha ett sjätte sinne för när jag har medicin i handen. 

(null)

I förrgår såg vi absolut sista avsnittet av Better Call Saul. En så otroligt bra serie. Den och Breaking Bad har - som de flesta vet - en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Just nu håller jag på att kolla igenom Breaking Bad för femte gången, när jag är klar med den ska jag nog se Better Call Saul från början igen. Det är alltid så sorgligt när serier tar slut, särskilt när de slutar som denna.. det tar mig typ ett dygn att återhämta mig från känslan av tomhet och att sväva i limbo. 

Bild från första och från sista avsnittet ⬇️

(null)

Sophie aka Loaf. Jag ser henne typ aldrig, hon är alltid ute på altanen. 

(null)

Wyoming verkar ha förlåtit mig för att jag tog henne till veterinären. 

(null)

Slutligen en bild på Gangster som ligger och sover. 

(null)

Väldigt tidigt imorgon ska farmin och jag åka till Husaby hästklinik med Queeny. Jag var och hämtade en hästlastbil ikväll och körde den till Ylseröd. Jag måste antagligen vara i stallet vid 05.00 imorgon så vi kan satsa på att ha henne lastad och åka vid 06.00. Så borde jag gått och lagt mig för längesedan? Jajemän.

Ska rensa kattlådorna och sen bege mig till snarkofagen.

Vi snakkes ass

Hare gött
haaaj ❤️


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback