bad habits

(null)

Häj häj bloggen!

Då var det FINA JAG som tittar in lite snabbt innan jag högst troligt däckar av utmattning. Längtar så otroligt mycket till sängen och min värmefilt just nu. Jag önskar så mycket att jag kunde få 8-9 timmars sömn varje natt, men hur fan ska jag hinna komma i säng så tidigt på kvällarna när jag slutar jobbet 20? Säg det.

Martin spelar Elden Ring och jag kollar på. Sophie är med ibland också tydligen. 

(null)

(null)

Hon är också en tröttmössa. Vet ni hur hårt hon jobbar för att bidra till hushållet?

(null)

(null)

Igår hade jag i alla fall en av mitt livs sjukaste omgång mensvärk. Dra åt helvete vilken smärta. Jag slutade med mitt preventivmedel för typ två månader sedan (nej vi planerar inte att skaffa barn, det bara funkade inte för mig) så nu kommer väl kroppen tillbaka till sin normala rutin som jag inte haft på 15 år. Jag blev helt chockad av hur fruktansvärt ont det gjorde. Jag beklagade mig över hur jobbigt det är att vara kvinna, mamma gav respons i form av några väl valda ord och sa att vänta bara tills du kommer i klimakteriet. 

Wyoming respresenterar ganska väl hur jag kände mig. 

(null)

Jag var iväg på morgonen och lämnade in bilen på verkstad då den behövde ny bakvagn. Det är nåt framme som skramlar som helvete också så bad dem fixa det också. Lär väl kosta multum.

Sen stallet, sen hem och duscha, sen åkte jag och min sjuka mensvärk till Salong Effekt där jag skulle vaxa mig. Jag var så nära att ringa och fråga om jag kunde avboka med kort varsel för jag trodde ärligt talat inte jag skulle klara av att hantera den smärtan också, ovanpå mensvärken. Men jag tror att endorfinpåslaget jag fick efter dödsångesten hade en smärtstillande effekt för strax efter besöket försvann mensvärken helt. Det kanske bara är en helande effekt Marita har på mig, det är alltid så trevligt att mingla med henne. 

(null)

Jag städade hemma och sen begav jag mig till jobbet. Det var akvariestädardag på XL Zoo vilket var väldigt roligt, det blir ju så fint efteråt.

Hemma sen på kvällen satt jag och stirrade på mina fiskar i en evighet. Det gör mig lugn. 

Mina guldalgätare är så fina. Det är tråkigt att de blir sjukt aggressiva som större och högst troligt kommer behöva flytta. 

(null)

(null)

Självklart har jag sällskap under min fiskskådning. 

(null)

(null)

(null)

Idag hade jag morgonen i stallet och vaknade faktiskt ganska utvilad så det var najs. Det regnade massa ute vilket var väldigt mysigt! Är det nåt jag längtar till på våren/sommaren så är det ösregn. 

(null)

Satt i boxen och tittade på Queeny när hon åt. Hon är så fin. Det är synd hon inte tycker om mig så mycket, men vi ska väl komma överens förr eller senare ändå.

(null)

Sen åkte jag hem och grejade lite innan Johanna kom en sväng med lite semlefika, så trevligt och mysigt och gott även om det var en snabb visit då jag behövde åka till jobbet.

Celsius nya design på sin Peach Vibe ser rätt fräsch ut eller vad tycker ni?

(null)

(null)

Det var en kul dag på jobbet, jag skrattar alltid så mycket när jag jobbar med Emil och Jon. Vad jag kommer sakna dem när jag byter jobb sen ❤️

Och vad de kommer sakna mig? Och min OTEROLIGA humor?

På Andres avslutningsmiddag pratade vi om hur svårt det är att lära sig alla norska namn på frukter och bär som smak på våra produkter. Vi skojade om att vi skulle ha en "veckans frukt" i butiken och jag tog detta på största allvar och har satt upp lappar med bilder på frukter och dess norska och svenska namn. Precis som om vi var på en förskola typ. Det har varit ett stående inslag och idag efterfrågade Emil en uppdatering. Men eftersom rambutan - förra veckans frukt - är så bra att ha bild på när kunderna frågar var nyaste Noccon smakar så ville jag inte ta bort den och Jon skojade om att jag skulle skriva "förra veckans frukt" på den istället. Sagt och gjort. 

(null)

Sista bäret är ett interskämt då en kollega sa fel en gång när han skulle översätta fläder. Han sa hyttebær istället för hyllebær vilket jag tycker är vansinnigt roligt.

Nej, nu ska denna gamla tant gå och lägga sig. När jag kom hem från jobbet idag överraskade Martin mig med att han hade beställt flera olika sorters semlor från Lovalisas, så vi hade semleätarparty till kvällsmat. Så var jag inte trött innan så är jag det garanterat nu, med matkoman i tillägg och så vidare. 

Hare gött
haaaaj ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback