the story ain't over

(null)

Häj häj bloggen! 
 
Då var det dags igen, har velat skriva så länge för det har hänt en massa skoj men jag har inte haft ro nog i kroppen för att kunna skriva om allt jag vill skriva om förrän nu så detta blir låååångt. Hela 259 bilder har ni att se fram emot (denna siffra får revideras då asmånga av bilderna försvann så de kommer i nästa inlägg istället). Eller "ni", kanske bara mamma. Jag pratade nyss i telefon med henne när hon sa "jag har ätit en kvikklunch som jag tuggade och sedan spottade ut, för här har du en morsa med karaktär - äsch nu tar jag en till" hahahaha asså jag orkar inte.
 
Då backar vi bandet lite drygt 3 veckor. Håll i hatten.
 
Hösten har anlänt och det känns fett sorgligt att dessa mysiga morgnar i solen på altanen antagligen är slut för i år. Men så trevligt vi har haft det.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Johanna har åkt till Italien och ska stanna i hela två månader för att ha sin praktik. Så trots att jag slutade jobbet sent och behövde åka till stallet för att ge Queeny medicin så ville jag ändå prioritera lite kvalitetstid med Johanna sista dagarna. Här åt vi glass vid havet i solnedgången. Så romantiskt.
 
(null)
 
Jag tömde ett av mina 125-litersakvarium för att jag helt enkelt inte känner behov för två separata nu när jag inte har mina Eisenhowers som krävde varmare vatten. Alla amanoräkorna i det karet tog jag med tillbaka till jobbet.
 
(null)
 
(null)
 
Nestor bevakade allting noggrant så klart.
 
(null)
 
Välkomstkommittén när jag kommer hem.
 
(null)
 
(null)
 
Min blinda pakistanbotia chillar.
 
(null)
 
Wyoming chillar också.
 
(null)
 
(null)
 
Det blev dags för tävlingar på Lunden! Jag hade tackat ja till att sitta i domartornet igen den helgen vilket jag sett så löjligt mycket fram emot.
 
Självklart blev det ikoniska toasts till frulle.
 
(null)
 
Jag satt inte vid datorn och knappade in resultaten denna gång utan klockade alla ritter manuellt. Inte riktigt lika roligt som uppgift men kul att sitta i tornet och att se hela tävlingen.
 
(null)
 
(null)
 
Ännu mer IKONISKA köttfärssåsen till lunch. Det är verkligen den godaste köttfärssås jag ätit, känns som den bara är gjord av grädde, köttbuljong och köttfärs. Inte en endaste tillagad grönsak så långt ögat kan nå.
 
(null)
 
Tanken är ju att jag ska börja rida Queeny snart så jag provade Proppens träns på henne. En av de få saker jag faktiskt behöll och inte sålde när jag tog bort henne, jag gillar det för mycket.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Det passade helt okej men det är ju inget fancy pancy med ergonomiskt nackstycke och så vidare men jag tror det duger för oss just nu.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Sophie.. chillar.
 
(null)
 
Gangster äter mat.
 
(null)
 
Hönan var ute en hel natt så hon låg så här och sov från morgon till kväll.
 
(null)
 
(null)
 
Dag två av två på Lunden, och min position var intagen.
 
(null)
 
Johanna kom ner mot slutet och minglade lite, jag tror det var sista dagen innan hon åkte =(
 
(null)
 
Jag följde med henne hem efteråt för lite sista mingel innan avfärd. Jag fick bland annat det stora privilegiet att bevittna när hon klippte klorna på sina katter som var måttligt imponerade.
 
(null)
 
Sen åkte jag till Queeny som vid det här laget lärt sig att medicinen inte var så tokig trots alls.
 
(null)
 
Gangster tossar sig.
 
(null)
 
Sedan gjorde jag det jag älskar allra mest; la mig i sängen och chillade med katterna. Det är löjligt hur lycklig jag blir när jag inser att jag ska få lägga mig ner och bara göra ingenting.
 
(null)
 
Nya 365 dagar-filmen släpptes nyligen och givetvis var vi tvungna att se den. Om ni inte sett de filmerna och nån gång får chansen - gör inte det. Det är verkligen det sämsta och mest pretentiösa skit jag någonsin sett. Jag har sällan skådat en film som tagit sig själv på så stort allvar utan att faktiskt ha någonting att leverera. Jag gömmer mig under skämskudden hela filmen rakt igenom och kan inte för mitt liv förstå hur någon finner någon form av underhållning i den som inte är humorvärdet. Vissa tycker väl att den är lite edgy för att det stundvis är typ mjukporr men alltså, ni vet att det finns hemsidor för sånt om man vill se, eller?
 
Typ denna scen fick mig att skrika rakt ut, jag skäms så mycket. Detta ska alltså vara sexigt, på något vis.
 
(null)
 
Den lediga helgen tog slut och det var dags att återgå till plikterna och jobbet. Jag fyllde på koikaret när Kate sa "Ida är det du som fyller på?"
 
Eh ja, vadårå vad tänkte du på? Jag hade inte alls glömt den. Skulle bara se om du var med.
 
(null)
 
Sen kom en säljare från Gibbon och presenterade lite nyheter. Det är det absolut bästa med det här jobbet - nyheter! Man blir som ett barn på julafton.
 
(null)
 
Nestor ramlade ner mellan madrasserna.
 
(null)
 
Wyoming är söt.
 
(null)
 
Jag satt på Korvspecialisten och väntade spänt på min mat när det kom ett sällskap på 4 pers som övervägde var de skulle äta. De stod och kollade menyn i typ två sekunder innan kvinnan i sällskapet sa bestämt "på Max vet vi vad vi har men här vet vi aldrig vad vi får!" och jag har aldrig känt så stark tillhörighet till någon någonsin tror jag. AVSKYR att prova nya saker.
 
(null)
 
Vi fick fiskleverans på jobbet! Det näst bästa med hela jobbet ska jag tala om, så barnsligt roligt att packa upp och titta på alla fina firrar.
 
(null)
 
Lars gjorde sig besväret att inte bara hitta på men också skriva upp namn på alla kampfiskhanar.
 
(null)
 
Och chefen Johan lämnade en påse godsaker innan han åkte.
 
(null)
 
Jag fick detta meddelande av Kajsa! När jag tog bort Proppen köpte jag nämligen ett äppelträd till Kajsa som tack för all hjälp och för att jag fick begrava Proppen på hennes gård. Tydligen så blev det äpplen på det trädet i år. 💗
 
(null)
 
Queeny innan medicinering.
 
(null)
 
På vägen hem från stallet behövde jag åka och tanka, så jag tog vägen om Skee hem. Strax efter kyrkan såg jag en svart katt sitta vid sidan av vägen, och den flyttade sig inte när jag körde förbi så jag fick en känsla av att någonting var fel. Jag stannade och gick fram till katten som satt och åt på en bit bröd, vilket bekräftade min känsla att något var tokigt. Katter slukar liksom inte bröd om de inte är väldigt hungriga. Jag ringde Amanda som tyckte sig minnas att hon sett en efterlysning av en katt med samma signalement och efter hennes detektivarbete kunde jag ringa ägaren som mycket riktigt saknade sin katt som rymt hemifrån. Det blev ett kärt återseende och jag kunde fortsätta bila hemåt.
 
(null)
 
Med fiskleveransen kom äntligen nya vietnamplecos som är en av mina favoritfiskar. Jag hade egentligen inte tänkt skaffa fler fiskar nu utan vänta tils alla dött så jag kanske kan skaffa något större. Men jag kunde inte hålla mig.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Wyoming fortsätter faktiskt att göra framsteg ur ett socialiseringsperspektiv. Hon söker kontakt mer och mer när jag exempelvis sitter vid matbordet och här satte hon sig till och med på papperna jag jobbade med vilket gav mig känslan av att hon ville ha uppmärksamhet.
 
(null)
 
Hon har till och med börjat sova bredvid mig i sängen!!!!!!! För några månader sedan sov hon inte ens i min säng alls med enstaka undantagsfall.
 
(null)
 
Soliga morgnar.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)
 
(null)
 
Det går sådär med mitt snäckkar. Det läggs en jäkla massa ägg men de överlever liksom inte. Denna snäcka har massa ägg på sitt skal.
 
(null)
 
(null)
 
Jag gjorde ett ryck och städade min garderob. Hittade denna BH som jag använde för vad, typ 10 år sedan, och som är alldeles för liten nu för tiden, men jag kunde inte förmå mig att göra mig av med den för jag älskar den. Min pestdoktor fick presentera den.
 
(null)

Sterling hjälpte till så klart.

(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jobbdags! Älskar, älskar, älskar min nyaste piercing alltså.
 
(null)
 
Jag trodde inte Sterlings senaste veterinärbesök skulle gå på försäkringen då ha  haft artrosen länge och de kanske skulle vilja att jag påvisade att den inte fanns där vid försäkringstillfället (då jag bytte bolag för några år sedan) men dra mig baklänges så täckte den faktiskt en liten del! En väldigt positiv överraskning. Jag får nog skicka in kvittona från tidigare besök också, jag kan vara så slarvig med det för jag tänker att försäkringen säkert ändå inte kommer täcka, eller komma upp över självrisk och så vidare men det är ju värt att prova.
 
(Nu ringde mamma och när jag svarade var det absolut första hon sa "jag svalde lite kvikklunch nu, så du vet", hahahahaha så nu vet ni också)
 
(null)
 
Jag fick även detta mejl från försäkringsbolaget, detta hade jag ingen aning om men likt utbetalningen var ju detta också en trevlig överraskning!
 
(null)
 
Här har vi honom, marodören.
 
(null)
 
Det blev helg igen och inte vilken helg som helst - utan dags för en roadtrip till Skara för att gå på Imazo Open House med Kate och Alex!
 
Vi stannade i Trollhättan för ett pitstop.
 
(null)
 
Alex om du ser detta så förlåt men denna bilden är HELT ikonisk och bara måste delas med världen! 
 
(null)
 
Tre timmar efter avfärd var vi framme på Imazos lager i Skara! (Imazo är alltså ett grosisstföretag som levererar större delen av de produkterna vi har i butiken.)
 
Jag taggade oss på parkeringen.
 
(null)
 
Bildbomb från mässan!! Nyheter!!!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Kunde inte hålla mig från att köpa två sådana här mattor (att ha i transportburar), så mjuka! Bilder kommer i senare skede så att SÄGA!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Köpte helt klart en sådan här!
 
(null)
 
Hamstrar!!!!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Lunch i gräset!!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
En syrsa som hade rymt!!
 
(null)
 
Alex och alla hennes gratisgrejer!!
 
(null)
 
Hotellet! Otroligt!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)

(null)
 
Eftersom vi var 3 pers så hade Johan bokat ett dubbelrum och ett enkelrum, och passande nog så fick jag enkelrummet. Jag tror det var räddningen för hela vår helg faktiskt, hade jag inte haft möjligheten att dra mig undan och vara ensam för att samla lite energi emellanåt så hade jag varit helt jävla odräglig på söndagen tror jag.
 
Här var mitt rum! Detta hotellet var verkligen ett av de finaste jag varit på.
 
(null)
 
Badkar!!!!
 
(null)


(null)
(null)
 
Jag var självklart tvungen att bada innan det var dags för bankett.
 
(null)
 
(null)
 
Gött häng innan avfärd.
 
(null)
 
Man kunde boka buss från hotellet till banketten men jag stod på mig om att vi skulle ta bilen. Ingen av oss hade ändå tänkt dricka och jag erbjöd mig att köra, för det kändes bara så himla mycket bättre att kunna åka exakt när vi ville istället för att vara beroende av busstiderna. Tur var väl det, för när vi skulle åka till banketten hade det blivit något fel så det kom aldrig någon buss.
 
Vi passade på att besöka en asfin kyrka som låg bara några hundra meter från hotellet.
 
(null)
 
"Vad gör man inte för konsten" sa jag och la mig ner på vägen för att fota kyrkan från marknivå.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null) 

(null)

(null)
 
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)

När vi hade tramsat klart var det dags för bankett.
 
(null)
 
(null)
 
Jag var helt sjukt hungrig så jag åt så mycket snittar med skinka och aprikos att jag nästan skämdes. Eftersom det inte kom någon buss och hämtade folket på hotellet så blev hela middagen typ en timme försenad.
 
(null)

Kate såg ett skoavtryck på toalettlocket och uttryckte sina misstankar om att någon ställt sig där för att gömma knark i luckorna i taket, sådana där fyrkanter man kan lyfta undan ni vet. Så jag skickade upp Alex för att kolla, hahaha. Tog tyvärr ingen bild på spektaklet för jag var för fokuserad på det eventuella knarkfyndet.

(null)

Ett ABBA-coverband stod för underhållning första delen av kvällen. Jag kunde inte sitta still! Det slutade med att jag stod upp och dansade, ganska ensam, och såg ett gäng kvinnor några bord bort stå och dansa så jag sprang dit!

(null)

(null)
 
(null)
 
Elize Ryd uppträdde tamejsjutton, hon är ju för bövelen sångerska i Amaranthe, och har spelat in låtar med Kamelot och grejer. Jag kände igen hennes namn vid tillfället men googlade först dagen efter, synd! Annars hade jag nog bett om en bild på oss asså! Hon är grymt duktig, hade nog dock lite otur med medhörningen för vissa låtar blev lite svajiga men hennes röst är helt OTEROLIG.
 
(null)


(null)
 
Johan, vår chef, och jag gör "fingerdansen" till ABBA.
 
(null)

(null)

(null)
 
(null)
 
Förrätten var nån fisk- och skaldjursgrej med gubbröra och dillsås. Trodde inte jag skulle gilla den men den var faktiskt asgod.

(null)

Varmrätten var nån riktigt jävla mör köttbit med plommonpotatis och rödvinsås, det var det godaste jag ätit på länge OCH då bör tilläggas att jag är inget stort fan av kött. 

(null)
 
Efterrätten var nån mandelkaka med nån yoghurt och bär och vit choklad och den var också amazing.

(null)
 
Jag var så säker på att jag inte skulle gilla maten att vi hade en överenskommelse om att beställa pizza efteråt om maten inte var god, vilket lyckligtvis inte kom att behövas. 
 
När jag hörde att vi skulle på bankett suckade jag högt och tänkte att helvete vad tråkigt det skulle bli. Jag hade så ont i magen precis innan (eftersom jag knappt ätit något under hela dagen) och var så sugen på att dra mig ur för att stanna kvar själv på hotellet men tro det eller ej, när det var dags att åka hem var jag den som inte ville åka. Jag hade dansat som en galning under kvällen och ville inte sluta, men såg på mina kära kollegor att de såg ganska färdiga. Så även om de sa att vi kunde stanna en stund till för att de såg att jag hade asroligt, så kände jag att jag ville åka för deras skull.

Väl tillbaka på hotellet tog jag ännu ett bad bara för att jag kunde!

(null)

(null)
 
Så mysigt att sova på hotell i fluffiga täcken.

(null)
 
Jag sa till kollegorna att jag struntar i frukost för att jag helt enkelt älskar att sova på morgonen. Så de gick ner och åt, och var snälla nog att ta med två våfflor till mig som sov så himla länge jag kunde innan det var dags att checka ut och åka tillbaka till Imazo för att ta en till titt på mässan och lägga beställningar.

(null)
 
Denna satt vid ingången.

(null)
 
Och dessa stod på bordet där det dagen innan stått bubbel, haha!

(null)
 
Vi gick förbi en monter där vi såg denna monsterboll som vi blev störtförälskade i! Vi frågade säljaren om den var till salu vilket han sa att den tyvärr inte var, men att han ofta får frågan på mässor. Men vi gav oss inte så till slut så sa han att om vi köpte grejerna på hyllan över, alltså en drös nyheter som inte kommit till leverantör ännu, kontant här och nu för 1600 kronor så skulle vi få monsterbollen på köpet. Vi blev nästintill hysteriska och Kate ringde Johan och frågade om han kunde komma dit och ge säljaren kontanter. Johan kom dit och köpte monsterbollen åt oss. Och alla tyckte nog att vi var helt knäppa i huvudet.

(null)
 
(null)
 
Säljaren ville vara med på bild hahaha

(null)

(null)
 
(null)
 
Vi var i en Catit-monter där säljaren gav mig sjukt mycket gratis grejer, det var knappt jag kunde bära det. Jag blev så himla glad! Bilder på prylarna kommer också framöver!

(null)
 
En akvariedekoration som ser ut som en blandning mellan en ananas och en gimp suit.......

(null)
 
När beställningarna var lagda och lunchen intagen var det dags att åka hem! 
 
(null)
 
(null)

Jag avrundar här för enkelhetens skull men misströsta ej, det kommer massa massa mer!

Hare gött
haaaaj ❤️


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback