mother tongue

Hallåja bloggelicious!
 
Då e d FINA JAG som checkar in lite snabbt i väntan på att utbildningen för studentrepresentanter ska börja. Självklart var jag tvungen att anmäla mig som studentrepresentant, jag har ju inte så mycket annat att göra om dagarna.
 
Måste medge att jag mår lite så där idag. Har liksom en sjukkänsla i kroppen, med lite huvudvärk, yrsel, ont i musklerna. Kan det bero på att jag bara lever på koffein och kolhydrater?
 
Usch sicket påhopp.
 
På tal om att inte må så bra så hittade jag Gangster så här, häromdagen. Trodde hon var död, men hon var nog bara extremt morgontrött.
 
(null)
 
Hon piggnade till lite senare, var inte oroliga.
 
Nestor be like, "Fren? Or lunch?"
 
(null)
 
I fredags tror jag det var så spelade Martin och jag ett Hidden Reality-spel! Man ska lösa ett fiktivt mord, med hjälp att lite bevismatieral, kartor, transkriberingar av polisförhör med mera. Det var lite svårare än den förra vi gjorde men oj så roligt!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
SPOILER: Vi satt fast jättelänge tills jag noterade på en bild att en viss person var vänsterhänt.. då släppte det och vi löste fallet. 
 
I helgen jobbade jag 12-16 både lördag och söndag, jag var helt slut efteråt och det kändes snarare som att jag jobbat i två veckor i sträck. Det är lustigt så himla trögt det går att jobba när man inte är van, förr kunde man ju ändå köra 20 dagar i rad och vara lite sliten efteråt men ändå prestera på plats liksom. Nu kände jag mig verkligen som skräp, det är inget högt tempo på mig kan jag motvilligt erkänna.
 
Jaja, jag har också haft min beskärda del jobb de senaste 12 åren. Det är så satans gött att göra något annat.
 
Idag var planen att jag skulle plugga mestadelen av dagen, men jag kände att jag hade lite administrativt pill att greja med då vi fick nytt schema, nya listor på kurslitteratur och nya inlämningsuppgifter att sätta tänderna i. Jag har inte riktigt åstadkommit så mycket som jag hade önskat, men fått betat av väldigt mycket som hängt över mig i flera dagar och huset är fasen så rent och städat, med disk och tvätt och dammsugning omhändertaget.
 
Nu ska jag hänga upp ett täcke på tork och värma en matlåda, för snart är det dags för utbildning. Sedan blir det nog sängläge resten av kvällen, kanske en tidig läggdags. Känner mig inte på topp idag, tur det är en ny dag imorgon.
 
(null)
 
Hare gött, haaaj!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback